.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    ССофия
    Аз също почнах с него на скоро , но след първата седмица с него на закуска и вечеря ии почна да ми прилошава ии го зарязах
    music = Life .. ** ..

Пазих цялата диета дето я пише на опаковката...ефекта е почти никакъв.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Абе караш 3-4 дни на ябълки и многооо вода и си готова

Аз се бях хранила с него но няма ефект цената на обикновения е 5.60 лв. , а на този с шоколад и плодове е около 6.70лв някаде

Купих си от обикновения 250 гр. за 4.60 и от сега започвам закуската си с него. Майка ми като видя, че на опаковката пише освен това да се яде месо и зеленчуци и каза: Ами имаше ли смисъл да го купуваме, като можеш да ядеш само месо и зеленчуци. Дано поне 2-3 килограма смъкна от това, иначе и упражнения ще си правя и ще ттренирам
    Let's get away..just for one day..

аз ям този в шоколада обожавам го , но от време на време ... а и мисля че като си взимах наскоро не беше 5 лв. , но няма значение .

Над 4 лв. за такава закуска, надали биха ми се откъснали от сърцето. И то не за друго, ами просто не си струва за такъв грамаж, толкова да се изръси човек. Нестле Фитнес не съм яла, но и не вярвам да е нещо особено. За мен лично не представлява изкушение, понеже е корнфлейкс, а аз не обичам. Когато ми се дояде Нескуик например, вместо да давам близо 4 лв. за една кутия, която свършва за има-няма 3-4 дена, си вземам от Кауфланд едни топченца, пак шоколадови, 500 грама, горе-долу пак към 3 лв., но пък няма място за сравнение с онея жалките кутии.

Нее. Само Нескуик. Може да е калоричен, ама е вкусен.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Свършва адски бързо.. За това и не си го взимам. Давам 6 лева и за една седмица го изяждам. Честно казано аз предпочитам Нескуик

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Пловдив
    аз като съм си вкъщи Нескуика го ям по-бързо,като съм на морето -Фитнес-а..много странно.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми