.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

за първата среща ;д

амии ето я моята първа среща .. доста объркана , но се получи добре ;дд .. ; )

Такааа ... . Миналото лято юли месец се запознах с едно момче в сайт за запознанства , поиска ми скайпа и аз му го дадох. Дълго време си писахме по скайп. Той много искаше да се видим , но мен мама ме беше наплашила с тея педофилите от интернет ;д и аз все му отказвах. През август заминах на море с наще и с едни приятели - преди това му бях казала и той ми обеща , че ще ми пише ( имам предвид sms-и ). И така бях на море за около седмица и половина , ии всеки ден чакам да ми пише , но така и не стана. Последният ден , в който бяхме на море аз вече се бях отказала и си помислих , че ме е забравил или нещо подобно ( а наистина ме интерасуваше , не защото го харесвах като гадже или нещо подобно , просто беше различен и ми стана много добър приятел ) .. и плискам се аз там в морета с приятелите и по едно време тати ме извика с крясък и ми показа телефона ( моя ) , ии аз като се затичах като зафучах ( а тогава в мислите ми беше той и тайничко се надявах той да ми е писал ) , отивам аз при тати грабвам телефона мятам се на най - отдалечена хавлия и започвам да чета ;д .. sms-а гласеше " Hey zaio baio lipsva6 na edno pate nqma li ve4e da si idva6 ". Имах чувството , че съм полетяла и се намирам някъде из облаците .. в продължение на 20 минути аз просто си седях и четях sms-а отново и отново ;дд. След дълго чудене какво да му напиша , написах там някаква простотия от вида на " и ти ми липсваш , прибирам се във вторник ... дрън дрън " и така ;дд. Прибрах се след 3 дена ии веднага се намърдах на компа , за да видя дали ми е писал ;д. И от там отново всеки ден си пишехме. Почнахме училище , на мен ми беше супер готино .. обаче момчето отново напираше да се видим , а аз все го режех под претекст , че или нямам време или нещо друго си измислях ;дд. Накрая ме беше почти убедил .. обаче понеже и двамата бяхме некви супер несериозни и аз реших да дам скайпа му на най - добрата ми приятелка. И дадох го , като му казах , че ако иска да се видим искам да я взема и нея да за не съм сама ;дд. Той се съгласи естествено ( то след толкова молене от негова страна да се видим , няма как вече да не се съгласи на каквото и да е ;дд ) и решихме да излезем тримата , да се видим в мола. Само че нещо се обърка и не излезнахме. След около 2 седмици реших вече да излезем окончателно и се разбрахме да отидем на кино в CCS. Съобщих решението си на най - добрата ми приятелка и тя се съгласи. И такаа всичко си беше окей и чакахме Големият ден ;д ( 20 ноември ). Бяхме се разбрали да се чакаме на CCS в 20.00h. Бяхме втора смяна и аз и моята приятелка свършихме даскало в 18.00h. Бяхме се събрали на едно игрище наща си компанийка , защото момчета бяха купили пиратки и фоерверки и щяха да направят малко шоу. И така , погледахме малко и дойде време да тръгваме. Аз дърпам моята приятелка и и викам айде айде , че ще закъснеем ;д , а тя ми вика " о теди забравих да ти кажа , извинявай много , ама няма да дойда с теб , защото трябва да решавам задачи с кака и няма да успея ". Аз отначало бях малко шокирана , ама и викам е ок нали , няма проблем. И тръгвам аз към маршрутката , всички от моята компания ме изпратиха , като ми пожелаха успех ;д ии аз тръгнах ;дд. Обаче мама супер притеснената ми звъни ( през 5 мин ;д ) и ми каза да помоля момчето да дойде до НДК да ме вземе от там , щото беше тъмно и мама се притесняваше да не съм вървяла сама в тъмното ;дд. Писах му смс , той пак се съгласи , както винаги и така ;д. Отивам аз на НДК и съм застанало като пън там седя и чакам ( беше ми и много студено ;д ) и през цялото време докато го чаках , си говорех с моята най - добра приятелка , със супер треперещ глас и " чакахме " да дойде. Изведнъж виждам идва някво момче и застанава на около 20 метра от мен и ме гледа , беше един с шапка и една жълта раница ;д. Аз само като го видях разбрах , че е той ама си викам , че няма да отида аз , той да дойде ;д , и през цялото време говоря аз по телефона и и обеснявам на моята приятелка " тва е той , тва е той , да бе наистина тва е той .. той е ;д " ;дд. Гледам го това момче нещо си ръчка по телефона , ама не идва .. и след 30 секунди получавам смс " кога ще стигнеш " , ии пиша му аз " вече съм тука " и го гледам идва към мен .. сърцето ми щеше да се преобърне , сви ми се корема и ме заболяха краката ;д ( може би беше и от части заради смразяващия студ ;д ) Идва до мен , аз идиотката му подавам ръка за здрасти , а той като ме награби да ме гушне , аз просто бях ;дд. Обаче в същия момент усетих как и аз съм го гушнала и ми стана хубаво ;д . тръгнахме ние към CCS , и аз през цялото време бях супер притеснена , спеше ми се и буквално бях като идиот .. а той само говореше и не спираше ;дд. И отидохме ние в киното , купихме си билети и вече се настаняваме в залата .. гледахме един романтичен филм " Нощи в Роданте " ;д . Прец цялото време той нещо ме галеше гушкаше ме , аз се бях втренчила в екрана ;дд. Бяхме се разбрали с мама да дойде да ме вземе , защото филма свършваше в 22.30 и нямаше с какво да си тръгна , казах и , че ще и звънна като свърши филма и да ме чака зад CCS-a с едно такси ;дд. Свършва филма и тръгваме да си ходим нали ,, и тъкмо звъня аз на мама да я видя къде е и на излизане от залата гледам мама точно на една маса пред мен ;дд За момент се спрях и гледах некво стреснато , ама продължих .. и тука вече идва целия срам ;д , тя е вижда и ми се усмихва .. отиваме при нея и тя вика аз ще ви оставя , отивам до McDonalds да взема нещо и аз окей нали ние излизаме ,, аа пропуснах и , че се запознаха ;дд. И излизаме ние двамата тръгваме към НДК , разходихме се и се качихме там на тва високото на НДК , постояхме малко , говорихме си и пак тръгнахме към CCS-a , защото вече ставаше късно , а и той трябваше да си ходи иизастанахме пред CCS-а вече за довиждане , ииии ... ето я и целувката ;д .. е не беше кой знае кво ама все пак беше хубаво , разбрахме се да се видим пак и се разделихме. Аз се качих при мама в таксито , без да кажа нищо .. просто бях на седмото небе , че съм го видяла , а и той беше толкова мил , грижовен и внимателен .. всичко си беше окей ;дд . И така до сега сме си заедно и много си се обичаме ;д ..

Е , разкажете как е минала вашата първа среща , имало ли е гафове , или всичко е минало по вода ;д

P.S аз съм на 14 , а той на 18 ;дд
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

ne mi se chete

Град
    [На Метри От Земята]
    да и аз като "viksun"
    Просто аз

Голям фен Аватара на Aicken
    браво , страхотно
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от viksun
    ne mi se chete
    Начи. Ногу уригинален начин за запознанству - по нета, после на муре, баща и креснал че има СМС - ей тия бащи - само крещят бе - и посли кату ги читяла съ пудмокрила в банския посли на НДК-ту чакълъ и съ видели анма той нъ я пузнал ама тя гу пузнала тъ съ набутал с 1 СМС с посли я зъвел на кину къдету я обарвъл а тя зяпала филма щот бил за любоф а писли майка и а знанадала и гу виделя ио посли съ качили на НДК-ту а посли съ качили и на такситу и посли съ пробрали .. и тъй

Докато четях историята ти имах чуството, че се случва на мен...Интересна е.. ...Не ми се разказва за мен защото ..прекалено лично е за мен поне.. .. А може ли да те помоля да дадеш някои ваши снимчици [/b]

Голям фен Аватара на RaZzer
    Еее... аз реших, че имаш някакъв проблем (не че ти го пожелавам) и като видях, че на никой не му се чете - реших да прочета и да се опитам да помогна, пък ти просто си си изливала радостта Нищо... все пак по-добре, че нямаш проблем... Пожелавам ви дълга и позитивна връзка...

А по темата - нямам какво да кажа, тъй като момичето, с което съм ми беше просто приятелка преди това и доста пъти сме излизали, та нз коя е първата среща..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Живи и здрави да сте... много ми хареса историята ви

И щастливи, това е най-важното.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Хаха,това ми напомни за моята първа среща ever но ще разкажа за тази със сегашния човек
    таа..леката разлика е че той живееше в друг град,но дойде,за да се видим Среща на НДК... малко срам :P малко глупави реплики (''ооо това нови панталони ли са? '' ) ех..хубави спомени. Запътихме се и ние към CCS уж,но сменихме курса в последствие Чакахме на една спирка,за да отидем до Плиска и докато си чакахме трамвая, дойде и целувката :P Иии после от Плиска до стадиона пешешката > доста време за разговор И така стана време да се изпращаме на гарата... още от първото изпращане ревнах
    Ииии така от Септември 2007 до сега си идва при мен. ИИии ей ни днес - на крачка от нанасянето му в мое село
    Та така.. малко излязох от темата ''първа среща'' но карай.. любов да има! :Ь

Аз пък го прочетох
    Радвам се,че сподели.Дано още дълго време да сте си заедно.
    Now hush little baby, don't you cry
    Everything's gonna be alright
    Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
    Daddy's here to hold ya through the night
    It may seem a little crazy, pretty baby
    But i promise momma's gon' be alright

Цитирай Първоначално написано от mirinda1
    Докато четях историята ти имах чуството, че се случва на мен... [/b]
    Same here хахахахах

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от MiLGaR0sSa
    Аз пък го прочетох
    Радвам се,че сподели.Дано още дълго време да сте си заедно.
    ++++ Забавна среща е била....
    Аз не мога да се похваля с такива, не че моите не са били забавни просто не са кой знае какво.
    Но добре айде: С момче се запознахме в нета. И аз като теб, авторке доста време му се дърпах за излизане, някъде около месец . Беше ме срам просто, пък и понякога ме дразнеше с прекаленото си самочувствие . Но най-накрая се съгласих да излезем. Имах план да закъсня с 5 мин (да видя реакция от негова страна), но нещо не успях да пресметна и закъснях с 15 Като отидох на мястото на срещата едва ли не му се искаше да ме убие(мрази да чака), но ми се размина направих му една миловидна физиономийка и му казах:"Много съжалявам, че закъснях! Моля да ме извиниш!" с някакво миличко гласче и той се засмя и ме извини естествено. После ми сподели, че си е мислил, че няма да отида Ходихме на кафе, разкарахме се, след това ме изпрати, а иначе целувката ни беше на 3-та среща (като по филмите , колко романтично само )
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си