Значи това е моят проблем с фетишите. Аз ходя на почасова работа в местния екарисаж при шурея на майка ми. Там имаше един изпръхнал труп на крава с бая бели червеи и личинки. Трябваше да закача кравата на куката и с лебедката да я откарам до пещта. Само че като вдигнах кравата върху мен почнаха да капе леш и гърчещи се червеи. Странно защо нещо ме засърбя корема - рекох да се подрапам, ама се оказа че ме сърби някъде извътре. Стана ми мокро и реших, че трупът е прокапал в гумения ми гащеризон... но уви - бях се възбудила. Нямаше никого наоколо и понечих да близна от лявото копито. Беше стар труп, но странно топъл от подпухналата плът. Знаех, че това не е присъщо за мен... аз съм ерудирана и здраво стъпила на земята жена. Но не бях на себе си - ядох от трупа и повърнах върху гърдите си... тогава видях че зърната ми са щръкнали и пулсираха като хидравликата в маркуча на автолебедката. Между другото - имам проблем с хлътнали гърди и малформация на гръдния кош, но в този час гърдите ми бяха изпъкнали и кожата беше обтегната до скъсване. Нямаше връщане назад. Протегнах ръка към вимето на кравата, за да се задоволя с раздутите цицки, но ръката ми потъна в разложената маса... и хванах някаква кост. Лицето ми се изкриви в сардонична усмивка и веднага наврях половината кост в шундрата си. За нещастие бях забравила секретиращата киста, от която трябваше да ме оперират, и при вкарването на костта я разкъсах и по краката ми протече малко гной и кръв. Тъкмо се задоволявах и видях, че кравата ме гледа! Тя се изправи и започна да стреля по мен с позеленяло мляко от вимето си-картечница. За мой късмет фелд-маршалът на екарисажа влезе, яздейки побеснял пес и навря ръждивия си чибук в разплутия задник на кравата, след която тя се изпари в небитието. Последното, което помня е кървясалият поглед в очите на фелд-маршала; явно съм изпаднала в несвяст. Не знам дали това наистина се е случило, но когато сутринта стържех засъхналите изпражнения от тоалетната чиния след татко намерих парче кост в пиздата си... Но истински загубилият от ситуацията беше татко, който обичаше да ме проверява вагинално всяка сутрин, след като се изтропа мощно в дефекатора. Та след като тате ме наниза пенисът му беше раздвоен от назъбото плаващо ребро в шу***** ми. Моля помогнете ми... мисля да отида на църква да се пречистя. Дали ще помогне? А да и още нещо - да пия ли противозачатъчни, че по кравата може да е имало бича сперма. А а?