Цитирай Първоначално написано от lipstik
Моето училище мечта няма нищо общо с българските,по-скоро с американските.
1.Самото училище отвън да е приветливо и да ти е хубаво да влизаш в него.
2.Класните стаи да са просторни.По география да има всякакви карти(но не изпокъсани и надраскани,а гланцирани) и глобуси.По биология всякакви макети на животни и хора,карти на животни.По химия да си правим опити (и да ни дават престилки и очила ),да има на всеки чин колби и всякакви разтвори.И по физика да си пратим експерименти.По история картите също да са хубави.Трябва като влезнеш в един кабинет и веднага да разбереш по какво е,от самата атмосфера вътре.
3.Да има пиеси,в които да участваме.
4.Да има отбор по някакъв спорт(за момчетата) и мажоретки
5.Двора на училището да е адски голям,с много полянки и дървета,където да можеш да се излегнеш през някой свободен и да почетеш.Да има хубави пейки.И много бих се зарадвала ако има и някакво малко езерце.
6.Около училището да няма нищо освен дървета и полянки.
7.Да идва да ни взема жълтото автобусче
8.Да няма противните лафки,а стол с всякакви вкусотии
9.Да си имаме шкафчета.
10.Учебницете да са написани по увлекателен начи и да са с гланцирани листи и дебели корици.
11.Учителите да са яки и забавни,не някакви дърти злобари.Да е весело в часа,да обясняват уроците хубаво.
12.Стаите да са с хубави чинове.Тези които са за 1 човек са ми много симпатични.С хубави дъски,хубав паркет,боядисани стени в приятен цвят и щори.
13.Да има супер огромна библиотека със запазени книги и много маси,където ще можеш да седнеш и да прочетеш/препишеш нещо.
14.Тоалетните да миришат приятно,мивките да са хубави и да има огледала,както и някое друго диванче.
15.Да ходим с наистина хубави униформи
16.Училището да си има вестник
Има и още неща,но в момента не мога да се сетя.
ооо да и аз си падам по американските училища
Но за мен не знам защо са ми мечта частните училишта със злобни зубари, училищен вестник, огромна библиотека, тъмно сини униформи със избродиран знака на училището и още мн подобни неща