- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище мечта?
Как си представяте училището в което ще ви е кеф да учите ? С две думи "Училището Мечта" за вас. Какво трябва да представлява като цяло?
Искам да кажа пълно описание... например: къде да се намираа ;д какви класни стаи да има, какви сгради да има около него... да кажем, че е пансион училището.. какви да са учениците.. каквото ви дойде на ума, което ще ви кара да се чувствате мега яко, когато сте там ;д
Всеки да прави каквото иска и да влиза в часове по избор,да има голяма столова с най-вкусни неща,басейни,градинки и без учители!
Искам да ме скъсват да уча полезни и интересни неща,които ще съм сигурна че ще ми потрябват в бъдеще.Да се учим да дискутираме и спорим постоянно,да се изслушваме.На учителя да не се гледа като враг,а като посредник,помощник.Пред училището ми да има огромна поляна,на която да си почиваме.Искам да е почти стъклено и да се вижда как припкаме из коридорите баси якото :Д. И не на последно място искам една огромна библютека.
П.П Очаквам естествено коментари от рода:"ти си ултра зле." Whatever..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
И да ви плащат, за да ходите, да има публичен дом и наркотиците да са легални налиПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не си "ултра зле." Същото бих желала и аз,ама....Първоначално написано от bEbsI
<3forbidden taste is the sweetest<3
Понеже нямам какво да правяяяяяя![]()
-Всички да са една смяна,защото в 7:30 още не съм се събудила и вече контролно.....
-Да почваме към 9-9:30
-Часовете да са по 35 мин.
-Стаите да прибичат на стаии,а не на строителни площадки.
-Да има голям фкс салон.
-Басейн задължително.
-Да си избираш сам какви предмети да учиш.
-Да има стени на учениците и тамм да слагат каквото си поискат.![]()
-За друго не се сещаммм :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
само да ви кажа ,че ако няма даскали ще сме тъпи като кухи лейки!
искам училището да си остане такова каквото е .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Както кажеш ;д ти си оставаш тъп/тъпа ;дПървоначално написано от unicorn_f
мм... да ми е яко да уча, това не съществува - колкото и интересен да е материала, има нотка досадаби ми било приятно в училището да има дисциплина, да няма идиоти, да няма и униформи (бляк), и в същото училище да учи и Тя
![]()
може и така да е,ама такова нещо няма :PПървоначално написано от sennnes
Чак цяло училище не мисля, че мога да превърна в мечта.. За това ще говоря какво трябва да се промени в старото ми училище, за да стане перфектно.
- Счупените столове и маси да се изхвърлят или поправят, но да не се слагат под слълбищата.
- Стените да се пребоядисат и да няма тук-там петна от каквото се сети човек..
- Като са сложили дограма на прозорците на класните стаи, да сложат и на стъклените стени в коридорите.
- Мивките в тоалетните да се сдобият с кранчета.. а кабинките с врати..
![]()
- и да сложат ново знаме на покрива, защото старото прилича на парцал.. всеки цвят се вее на разлина страна![]()
И спря да се върти за миг земята..
моето си е мечтаединственото което му куца е системата.. не те карат да учиш много много и начина по които те оценяват е ОТВРАТИТЕЛЕН въпреки това училището е едно от най добрите училища в града
има си супер много неща с които можеш да се занимаваш в училище - правене на филми, клубове, допълнително има си веднъж в месеца 1 петък в които не се учи
(повечето месеци де) уумм друго... абе духа ми е много приятен на училището
в об6ти линии нямаш си клас но ако си роден тук си си сплотен със всички ... ако не си бързо се сприятеляваш ..... и танци има от време на време
абе интересно е
училището ми мечта е
http://fhci.net/ - това е всъщност сайта на училището обаче като влезеш има снимки и те се сменят и снимките са страхооооооотни![]()
http://www.boldts.net/photos/TorEs.2.jpeg
Моето училище мечта няма нищо общо с българските,по-скоро с американските.
1.Самото училище отвън да е приветливо и да ти е хубаво да влизаш в него.
2.Класните стаи да са просторни.По география да има всякакви карти(но не изпокъсани и надраскани,а гланцирани) и глобуси.По биология всякакви макети на животни и хора,карти на животни.По химия да си правим опити (и да ни дават престилки и очила),да има на всеки чин колби и всякакви разтвори.И по физика да си пратим експерименти.По история картите също да са хубави.Трябва като влезнеш в един кабинет и веднага да разбереш по какво е,от самата атмосфера вътре.
3.Да има пиеси,в които да участваме.
4.Да има отбор по някакъв спорт(за момчетата) и мажоретки![]()
5.Двора на училището да е адски голям,с много полянки и дървета,където да можеш да се излегнеш през някой свободен и да почетеш.Да има хубави пейки.И много бих се зарадвала ако има и някакво малко езерце.
6.Около училището да няма нищо освен дървета и полянки.
7.Да идва да ни взема жълтото автобусче![]()
8.Да няма противните лафки,а стол с всякакви вкусотии
9.Да си имаме шкафчета.
10.Учебницете да са написани по увлекателен начи и да са с гланцирани листи и дебели корици.
11.Учителите да са яки и забавни,не някакви дърти злобари.Да е весело в часа,да обясняват уроците хубаво.
12.Стаите да са с хубави чинове.Тези които са за 1 човек са ми много симпатични.С хубави дъски,хубав паркет,боядисани стени в приятен цвят и щори.
13.Да има супер огромна библиотека със запазени книги и много маси,където ще можеш да седнеш и да прочетеш/препишеш нещо.
14.Тоалетните да миришат приятно,мивките да са хубави и да има огледала,както и някое друго диванче.
15.Да ходим с наистина хубави униформи
16.Училището да си има вестник
Има и още неща,но в момента не мога да се сетя.
ред и дисциплина.
паркинг.
правила спазващи се от всички.
перфектна материална база, огромен двор, футболни, баскетболни игрища, тенис кортове, басейни (за часовете по физическо)
огромни стаи/аули.
кадърни учители, умни ученици с желание да учат и да се развиват.
в къщи![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Първоначално написано от pam1
![]()
![]()
ооо да и аз си падам по американските училищаПървоначално написано от lipstik
![]()
Но за мен не знам защо са ми мечта частните училишта със злобни зубари, училищен вестник, огромна библиотека, тъмно сини униформи със избродиран знака на училището и още мн подобни неща![]()
![]()
С почти всички съм съгласна. Не ми се изпада в подробности, но общо взето:
-да има дисциплина и правила, важащи за всички
-перфектна материална база и хубав двор
-в училището и на двора да има къде да седнеш не като имаш свободни да се чудиш кво да правиш и в крайна сметка да почнеш да обикаляш кафетата
-умни и приятелски настроени учители и съученици, не някви изкуфели бабки и диви селяндури
Абе като се замисля... адски много неща искам да се променят... Но сме в България все пак. Да бъдем реалисти. По-важно е депутатите и министрите да ходят на работа с мерцедеси. А за хубави училища... нека мечтаем..
Полезни сте като комари.
идеални и перфектни неща няма, айде ся върнете се в реалността и приемете, че живеем в България, където това е невъзможно... например прочетох за млади учители - как младите хора да се хванат да наливат от пусто в празно, да обуздават някакви неандерталци и овце и да получават 500-600лв заплата о.О на нашата образователна система й трябва огромна, коренна реформа![]()
Изхвърли се с тва 500-600 лв, мисля че е по-малкокак младите хора да се хванат да наливат от пусто в празно, да обуздават някакви неандерталци и овце и да получават 500-600лв заплата о.ОxD
Полезни сте като комари.
Ето моите:
- охрана
- стол с разнообразна храна без нокти, косми и подобни
- бели дъски
- басейн
- добра дисциплина
Това е достатъчно. униформи също може.
Не е невъзможно хР
ахаммм![]()
ПМГ - Информатика + АЕ, 5 години.