- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС ЗА ПАРИ
Бихте ли дали иии... колко![]()
Просто аз
Не бих дал, ама се чудя няма ли някой най-накрая да те опитоми и да спреш да пускаш по 20 теми на ден![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
да даваш пари за секс е престъпление!!!!!11Първоначално написано от Neopitom3na
Абе за секс отделен въпрос,но ако някой предложи да съберем пари и да ти дадем да се гръмнеш с удоволствиеИ стига с тия безсмислени теми все едно си в децката градина значи.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама дали пък не ги даваме постоянно...
Първоначално написано от NeZaPoznat
Първоначално написано от Ilikeliljon
Напално съм съгласна с теб!!!!!!
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Въпорса е малко подвеждащ и според мен не се има в предвид директното плащане за секс т.е. ей ти 10 лева - ела ми духай.
Има момичета, които са някак си преситени от предложения за секс и са свикнали да им угаждат на всякакви капризи. Ако искаш да изч*каш такова момиче трабва да ръснеш поне 200-300 лева за една вечер за да имаш някакъв шанс, Ако това не е плащане за секс - здраве му кажи![]()
nebih dal chesno da si kaja , ama bih vzel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тфа щях да напиша.Като дадеш пари за ресторант,кафе,подаръци все едно си плащаш.Първоначално написано от NeZaPoznat
Иначе аз бих платила само на Wentworth Miller ]
http://www.gayclic.com/img_blog/went...miller_lit.jpg
Поствам и снимка простотията да е на макс :P
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
сега чакам да направиш и тема бихте ли зели пари за СЕКС а??![]()
незнам колко пари бих дал но ако няма с кой да правя секс защо да не платя ? . .на сухо ли да стоя .. но може и да не дам хах като дойде момента тогава се мисли
бих взел :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
И аз тва са чудя д***аПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
![]()
Да БИ ГО получилПървоначално написано от NaiQkiqttt
Ти нямаше ли някакъв комплекс, че ти е малък или аз бъркамПървоначално написано от NaiQkiqttt
![]()
Come out, come out wherever you are...
Не бих дала пари и не бих го направила за пари.'
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
az sam daval pari za sex, zavisi kolko e tarifata60-80-100lv
Ти за колко се даде?Първоначално написано от Neopitom3na
Говнааааааааааа
pri tolkova mn kurvi ,kak da davash pari !!!
Хахахха... самата истина... те вече 14-годишните взеха да правят конкуренция на ветеранките в занаята...Първоначално написано от Chukachi
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
хах зависи от много неща дали ще дам или не![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Принципно съм против ама като съм загорял и 100 лв да са бих ги далне казвам че това е правилно но в момента 1 вечер с някакво момиче ми се вижда по привлекателна от 1 банкнота
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!