- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БРЕМЕННА!
Знаеш ли къде е матката и къде пикочния мехур. Хапчета няма. Има хормонални инжекции 3 броя, които предизвикват аборт до 5-та седмица от бременността.Първоначално написано от botev_92_fenka
Така по темата. Имаш още около седмица до менструацията ти, което означава, че долу-горе преди седмица си била в овулация и е можело да забременееш. Това означава, че тестът не може да отчете вярно на този етап. Той се прави 14 дни след рисковия акт или на първия ден от закъснението. След като ти е дало обаче положителен резултат, може да значи няколко неща: имаш ранна овулация и трябва много да се пазиш цял живот, цветна бременност или дефектен тест. Скорошен аборт също дава положителен резултат. Не винаги обаче оплождането води до бременност. Често се случват аборти в 4-5 седмица. Предизвикват се да речем от вродени дефекти или мъртъв плод.
Личният ми съвет е да изчакаш да минат 72 часа от последния тест и да си направиш нов. Ако и той е положителен, отиди на гинеколог на преглед и евентуално, ако не види нищо-кръвен тест. След като установиш със сигурност какво ти е, вземи решение с приятеля си и родителите ви.
Желая ти успех.
П.С. видях, че 2 теста са отрицателни. Изчакай тогава закъснение. Ако има, тогава направи тест пак. Рано е тестът да е 100% верен. Около 1% от тестовете са дефектни, споко.
ееее хубавото на момчетата е че немогат да забременяват ееее касметлии сме![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
таа .. бременна ли си ?? Пиши ЛС като научиш,че ми стана интересно![]()
Марио
вземи си още 2 след тия 3 да си още по сигурна ама може и за отидеш на лекар ще дадеш същите пари там каквито и за тестовепо добре по сиг,
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Направих си 3ти тест и той също беше отриц. Вероятно тестът е бил дефектен. Това е ужасно, защото е ясно, че не може всичко да е перфектно и всеки тест да е 100%, но все пак това е голямо изпитание за нервите, защото стресът е ужасен.
Е значи не съм бременна![]()
![]()
.
Благодаря на всички, които ми помогнаха.
Ауу много се радвам за теб.. не знам като четох първите коментари и така се стреснах сякаш аз бях на твоето място и после като видях развоя на нещата и ми олекнаАйде честитка
Ама повече да внимавте другия път все пак...
Никога не е излишно
абе хора.. 15 не е толко малко.. кво се шашкате. решила - направила го е. какво я съзите. проблема и е друг хх
момиче.. изчакай си цикъла.. ако имаш проблеми с него, тогава отиди на лекар.. казвам ти го просто, защото скоро ще ти идва..
но все пак не е нормално просто така да станеш сутрин ид а се изповръщаш.. лекаря е задължителен. Но може и да е от стрвса около завършването.. оценки и т.н.![]()