- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще ми омръзне ли?
Първоначално написано от kris4en
Не Ник ходеше с Майли.
Е аз исках да ми отговорите на въпроса а вие се подиграхте с мен.
Ама то всичко се връща.
И си живея съвсем в реалността.
Дори не ми прави кой знае какво впечетление вече, но не е като да ми е безразличен.
И как ще ми мине като стана на 14 - 15 години след като съм на 14.![]()
Може би имаше предвид след гдониа - две.![]()
Ти не изпитваш чувства !
1во: не го познаваш !
2ро: не знаеш въобще що за човек е
3то: не можеш да изпитваш чувства към човек, когото не познаваш ..
и аз харесвам уентуърт милър от 3 години , ама както виждаш не
пиша теми във форума , че го обичам и искам деца от него ..
ти на колко си ?12? я се стегни малкочувства ми изпитвала тя ..
Actions speaks louder then words .. >.<
![]()
Излагате се...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Изчакай да станеш на 15 тогаваПървоначално написано от tonii
![]()
Сега по темата: Мисля, че е малко преувеличено да кажеш, че изпитваш ,,чувства,, към някой който си виждала само по телевизията...Но ти си знеш най-добре..
,,Кзва се Joe Jonas. Как мислите дали ще ми омръзне?
Силно се надявам да ми мине след време, защото е гадно когато знаеш, че никога няма да го видиш.,, - Ти сама си отговори на въпроса...Може би никога няма да се срешнете...заслужава ли си да се залъгваш...? и да се надяваш нпразно...?..Ще ти омръзне разбира се!
Да съм казала, че искам деца от него или нещо такова?
Ще помоля темата да бъде изтрита.
най-добре ще бъде да я изтрият, наистина... след време като влезеш и ще си спомниш, че никой не е разбрал чувствата ти, каот видиш темата... живота е радост и тъга... а звездите - не ги гледай, те са адски прости хора...
... хора понякога е по-добре в нереалния свят отколкото в реалния ...![]()
Дали е по-добре да реве за някъв мърльо ... е естествено всичк ода е в граници де ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Една от най-близките ми приятелки (ayame) е луда по тоя по-къдравия брат .......е ще ти мине някой ден,не всичко е вечно
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Само ми е чудно как може да изпитваш чуства към него ,при положение ,че не го познаваш дори,не знаеш какъв е в реалния живот ,нито какъв е характера му![]()
Кви чувства бе мен ?![]()
Аз па даже не знам кой е тоз(добре,че не знам...да не взема и аз да си загубя ума
)
![]()
Айде айде всички знаем , че мечтаеш да се омъжиш за него,
да имате голяма къща на плажа и 3 деца![]()
Ама скъпа , не живеем в приказка .. погледни реално над нещата ..
След няколко години като се сетиш кви си ги говорила доста ще се
посмееш , спокойно![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Всичко омръзва. Просто и точно като закон.![]()
Добре дошла в клуба на откачените фенове.Всеки си има лябима звезда,на чак пък обичЩе ти мине не се тревожи.при мене този период беше в 3 клас.Една френдка я държа докато стана на 16
В момента и на нея нищо й няма.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
еми познато ми е.. аз пък харесвам много Ричи от Us5 въпреки че вече не са толкова известни аз още съм им голяма фенка ..но е тъпо да вярваме че някой ден ще ги видим защото е малко вероятно..
Всички си имат идоли и това е много яко.![]()
![]()
![]()
Не че ще изчезне с времето,но ще се нормализила.Според мен,с повечето хора и мании е така.В началото си тотално зарибен,защото е нещо ново,но след това нещата улягат и си продължаваш живота по старому.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
това не са чувства а увлечение...не може да имаш чувства към някой който даже не си виждал на живо и нито дума не сте си казали даже
LoVe iS tHe aNsWeR
Ще ти омръзне разбира се...Когато слезеш на Земята, ще разбереш че той не е нищо повече от някое момче от квартала ти примерно.
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
+1Първоначално написано от DJ_Mrav4o
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Ооо на мен някога за Леонардо ди Каприо ми казваха че ще ми озмързне,ама аз спорех най-разпаленоОмръзна ми...
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
споко... аз ся като съм обсебена от здрач не се оплаквам.. наще раоти а временни историинапрао си мисля че сме жалки