- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малка питанка относно акта без презерватив :)
Е, и ? Някой са по-притеснителни от други и имат нужда от успокоение или някой да им каже, че са "сгазили лука" !Първоначално написано от Extremescream
Не мисля, че е тъпо да попиташ за съвет...
Come out, come out wherever you are...
ами те ти казаха ... все пак ти си бил там ако и двамата много се притеснявате да вземе едно хапче то имай на предвид че скоро не можеш да гафиш! Според мен не е станало нищо !
За потребитяля с писането по темата (тъпотия) ми не е тъпотия просто е малко или много утишително така че и някой друг съвет не е излишен нали знаете![]()
Мерси много за мненията.След 5-6 дена ще направи е така един тест да ми мирне главата че само тва се върти
Поздрави на всички![]()
не че се заяждам ама толкова тъп коментар не бях чувала доста отдавна.като не знаете защо просто не си запазите изцепките за себе си?!?!?!?само обърквате хората...тцтцПървоначално написано от FizeuRa
а по темата : не се шашкай въобразяваш си!че има риск има,че си постъпил тъпо постъпил си ама щом не си свършил в нея няма за какво да се притесняваш.живей спокоино и не се самонавивай.ще и доиде на приятелката ти.
аиде успех![]()
ти си мислиш, че ти отчита, ама ако си забременяла например, ще ти отчете отрицателенПървоначално написано от FizeuRa
а на теб ти се струва, че е наред , защото не си имала гаф досега и така или иначе не си била бременна
абе нищо и няма,щом не си свършил в нея ...от предспермена течност до сега никоя не съм чула да е забременяла...много хора си правят секс без предпазни мерки и всичко е наред...няма смисъл да пие ескапел МНОГО СКАПВА ОРГАНИЗМА !Нищо и няма на момичето,дишай спокойно ...