.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Аз едно не разбирам-защо като някой направи подобно нещо и веднага търчи да пише по форумите?
    И на мен първия път ми беше без кондом (което беше много тъпо) и ми закъсняваше после.Обаче не виждам какъв е смисъла да питам по форумите дали може нещо да е станало?
    Че може,може...Ама...
    Абе тъпа история
    Е, и ? Някой са по-притеснителни от други и имат нужда от успокоение или някой да им каже, че са "сгазили лука" !
    Не мисля, че е тъпо да попиташ за съвет...
    Come out, come out wherever you are...

ами те ти казаха ... все пак ти си бил там ако и двамата много се притеснявате да вземе едно хапче то имай на предвид че скоро не можеш да гафиш! Според мен не е станало нищо !

Поздрави

За потребитяля с писането по темата (тъпотия) ми не е тъпотия просто е малко или много утишително така че и някой друг съвет не е излишен нали знаете
    Мерси много за мненията.След 5-6 дена ще направи е така един тест да ми мирне главата че само тва се върти
    Поздрави на всички

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от FizeuRa
    Амиии.... я пробвайте с теста,кой чака толкова много 2 седмици... аз лично веднага на следващия ден си купувам ,ако се притеснявам дали е станало нещо, веднага си отчита .още утре да си направи тест.... пф незнам вече кво да кажа, мн се шашкаш
    не че се заяждам ама толкова тъп коментар не бях чувала доста отдавна.като не знаете защо просто не си запазите изцепките за себе си?!?!?!?само обърквате хората...тцтц
    а по темата : не се шашкай въобразяваш си!че има риск има,че си постъпил тъпо постъпил си ама щом не си свършил в нея няма за какво да се притесняваш.живей спокоино и не се самонавивай.ще и доиде на приятелката ти.
    аиде успех

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FizeuRa
    Амиии.... я пробвайте с теста,кой чака толкова много 2 седмици... аз лично веднага на следващия ден си купувам ,ако се притеснявам дали е станало нещо, веднага си отчита .още утре да си направи тест.... пф незнам вече кво да кажа, мн се шашкаш
    ти си мислиш, че ти отчита, ама ако си забременяла например, ще ти отчете отрицателен а на теб ти се струва, че е наред , защото не си имала гаф досега и така или иначе не си била бременна

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нищоо и няма

абе нищо и няма,щом не си свършил в нея ...от предспермена течност до сега никоя не съм чула да е забременяла...много хора си правят секс без предпазни мерки и всичко е наред...няма смисъл да пие ескапел МНОГО СКАПВА ОРГАНИЗМА !Нищо и няма на момичето,дишай спокойно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си