Цитирай Първоначално написано от kotenceto_bonbon
Преди 2 години баща ми почина. Най-големия ми страх сега е майка ми да не си намери приятел.... просто нз чувствам че все едно предава баща ми сега тя излиза с някакъв мухльо и аз се чувствам супер наранена тя даже като излиза с него и брат ми не ми казва защото знае че това ме дразни. Познавам мн деца без бащи някой вече имат втори и казватче не е лошо грижел се за тят и т.н Не мога да си обесня как другите деца го приемат и искат майките им да са щастливи и аз ,обаче не по този начин. Просто на мога да го възприема
Не трябва да имаш нищо против да продължи живота си. Не трябва да си егоистична, майка ти НЕ предава баща ти, ако продължава с нова връзка. А ако майка ти държи на теб, никога няма да тръгне или да се омъжи за някой, който няма да е добър с тебе като баща или няма да се грижи за теб. Гледай да го възприемеш, защото животът продължава, и няма време за губене. И аз съм без един родител, но само се надявам майка ми да си намери някой, за да не е толкова самотно семейството а и за по-здрава финансова стабилност, което винаги е добре дошло.