И на мен много ми се тича,ама няма къде.
Стадиона ми е далече,пък покрай блока няма как,хората са си напаркирали колите и няма никакво място.
Пък по пътя към 6 някак си.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Защо да няма как?Първоначално написано от nadincety
И нашия стадион е на 1 км от нас, но винаги съм извървявала това разстояние пеша (отиване и връщане).
![]()
Първоначално написано от TheNewReligion
Ами стадиона се намира до циганската махала иии .. Пък и има разни мастии , абе ддз .. Ще се ходи до училище ..![]()
Абсолютно съм съгласна с всичко казано, само дето предпочитам сутрин, за да знам че съм приключила със спортуването за деня. Не знам какво толкова всички предпочитат да ходят с приятелки и приятелиПървоначално написано от Madness
. Най- яко си е с музичката, няма кой да те разсейва, с никой не трябва да се съобразяваш и тн. Сам си е най-добре според мен!!!
И някой беше споменал, че километър е далече.. втф?? хора..ъх really?!:/ Ама само се оправдавате.. един му било далече, друг го било срам от момчетата.. трети го е страх (което айде е по-приемливо оправдание), обаче ако искаш хубаво тяло такива тъпотии не трябва да са пречка. Пък за стимул- еми представи си колко яко ще се чувстваш в тялото си като го стегнеш, някво такова.. по-уверена ще си като вървиш по улиците
. А пък и нали знаеш как, ако ти си се харесваш, просто няма как другите да не забележат, а и все пак лятото идва, море бла блаа , знаеш по-малко дрехи, повече плът хаха трябва да изглеждаме добре. Така че, захващай се и да не ти пука от другите хора. Важен е резултата
![]()
а защо точно там трябва да тичаш ???Първоначално написано от nadincety
Еми аз мисля да тичам не че ми е нужно а за кеф и малко спорт пък и е лято само
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Защото както казах няма къде другаде .. Стадиона е до циганската махала и не ми се ходи там ..Първоначално написано от DiScOnEcTeD
ами няма ли някакъв парк ?
Има , ама е малък и точно в центъра , абе остави .. В училище ще ходя .. Мерси все пак за идеите![]()
е както си решиш просто сама каза че не ти е много удобно .. айде успех с тичането ... и азз смятам скоро да почвам че имам нужда ма нещо ме домързява
Мм и аз бях така но ето вече седмица и нещо излизам всяка сутрин да тичам,правя по 10 обиколки на 1 игрище и му е половин час работа ( +почивките) и вече си свикнах и се стегнах дори,макар от малко време да тичам.. а да не говорим колко добре се чувствам след това1 път пробваш ли се,от там нататък е по лесно да се мотивираш
Успех!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
напълно достатъчно! А ти да н си от Силистра случайно? Аз бягах, но вечер и от както времето се развали не съм бягала стана вече 2 седмициПървоначално написано от nadincety
Иначе по 3 пъти седмично си бягах и е съвсем достатъчно :P За 20 дни премахнах 3 см гръдна, 3см талия и 2 см ханш и то само с тези 3 пъти и с неядене след 18ч
Успех
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ние тук си имаме паметник и всеки ден си изкачвам в 2 следобед по 1300 стапала , после обикалям и си слизамКогато съм с майка ми си правим към 10 километрови обиколки сутринта
А и голяма работа,момчета . Най-лошото , което може да стане е първите дни да те имат за някоя изперкала, ама с времето ще свикнат с присъствието ти . Хайде успех и приятна мотивация.
![]()
Върви бягай на стадиона по тревата..Рано сутрин или към 8-9 вечерта като почне да се стъмва..Боса..Аз на стадион мога да пробягам около 3 обиколки по тревата (след тва едвам дишам, амаа..), а в даскало 600 метра с 300 зора ги избягахПървоначално написано от nadincety
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Защо някой трябва да те мотивира ?
Щом си решила си решила .. Кви кремове кви глупости бе момиче?
Един хранителен режим лекичък поне там нали без сладко и такива мазнотии и пакетирани ... Тичай и се занимавай активно със спорт и тва бате няма кво да питаш да се каниш то се решава и се изпълнява и точка!
Running is my drug and I am overdosed ..
Според мен тичането вечер може да е по-полезно . Веднага давам пример - ако тичаш вечера премахваш натрупалите се калории през деня ... и като не ти предстой да се храниш всичко вече е израсходено и преработено и склонноста към напълняване намалявапък и плюс това по лесно се заспива като си уморен .
Когато тичате сутрин хубуу започвате деня пълноценно ама .... през деня който се тъпче с вафлички и тестени изделия къде им израсходва енергията .... особено ако ядете нещо калорично точно преди да си легнете !! :P
Не съм от СилистраПървоначално написано от pinki
![]()
И аз мисля , че вечер е по - полезно и ще видим кога ще бягам .. Може и сутрин и вечер .. Даже вече не ми пука дали има някой .. Утре отивам вече съвсем сериозноВчера щях да ходя , даже бях станала в 5 часа , ама ме заболя адски много корема и се отказах .. Ии така
Дано утре нямам такива проблеми
Мерси много на всички
![]()
до тук тва което прочетох от теб видях че ти си една пълна лигла без да се обиждаш - днес ще бягам, утре ще бягам и накрая се не бяга. Ти си няква комплексарка, която постоянно си измисля някви глупави оправдания - цигани, мастии и тн. Няма да те изяде никой, отивай да бягаш и не си търси оправдания само че то така не става след някоя др година ще станеш някоя освинчена и пак ще те мързи почвай докато му е времето. аз съм момче на 16 и от 4 години всяка вечер си правя по 10 обиколни без почивка през деня бласкам в залата права коремни преси у нас и тн. за теб ще е добре да правиш три серии по три обиколки 3х3 и някоя коремна преса 3х30 и ще напраиш тяло но ако продалжиш да търсиш 'мотивация' и оправдания няма да стане аре и утре да се похвалиш колко обиколни си направилаПървоначално написано от nadincety
![]()
за бягането нз ама майката на една фр си е купила някво анти целолитно дето са го рекламирали и е дейстжало
ей хора вие по колко време тичате? и колко пъти седмично?![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
аз тичах с една приятелка всяка вечер на стадиона..ама нещо ни домързя напоследък![]()
..та мисля сега ваканцията да бягам пак но ще реша сутрин или вечер : )
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Сутрин - по 60мин., всеки ден... Докато в късен следобед - задължително бегови упражнения, и в зависимост от тренировката (експлозивност - спринтове, 2-3 пъти седмично, издръжливост - 45-60мин, 2 пъти седмично).Първоначално написано от dorsichh