.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Бягане

И на мен много ми се тича,ама няма къде.
    Стадиона ми е далече,пък покрай блока няма как,хората са си напаркирали колите и няма никакво място.
    Пък по пътя към 6 някак си.....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от nadincety
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Избери си някое друго място. Пример някой стадион. И вечер е по-полезно да се тича.

То хубаво да си избера някое друго място , но няма какво .. Училището ми е точно до вкъщи , а стадиона е на 1 км .. И няма как просто ..
    Защо да няма как? И нашия стадион е на 1 км от нас, но винаги съм извървявала това разстояние пеша (отиване и връщане).

Голям фен Аватара на nadincety
    Избери си някое друго място. Пример някой стадион. И вечер е по-полезно да се тича.

То хубаво да си избера някое друго място , но няма какво .. Училището ми е точно до вкъщи , а стадиона е на 1 км .. И няма как просто ..
    Защо да няма как? И нашия стадион е на 1 км от нас, но винаги съм извървявала това разстояние пеша (отиване и връщане).

Ами стадиона се намира до циганската махала иии .. Пък и има разни мастии , абе ддз .. Ще се ходи до училище ..

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Абе хора аз хозя вечер след 8-9,даже сега отивам...и честно казано с приятелка е по-кофти понякога.Най-добре е с музика и вечер по хладното...и кви са тея обиколка и половина,излагате се :д
    Абсолютно съм съгласна с всичко казано, само дето предпочитам сутрин, за да знам че съм приключила със спортуването за деня. Не знам какво толкова всички предпочитат да ходят с приятелки и приятели . Най- яко си е с музичката, няма кой да те разсейва, с никой не трябва да се съобразяваш и тн. Сам си е най-добре според мен!!!
    И някой беше споменал, че километър е далече.. втф?? хора..ъх really?! :/ Ама само се оправдавате.. един му било далече, друг го било срам от момчетата.. трети го е страх (което айде е по-приемливо оправдание), обаче ако искаш хубаво тяло такива тъпотии не трябва да са пречка. Пък за стимул- еми представи си колко яко ще се чувстваш в тялото си като го стегнеш, някво такова.. по-уверена ще си като вървиш по улиците . А пък и нали знаеш как, ако ти си се харесваш, просто няма как другите да не забележат, а и все пак лятото идва, море бла блаа , знаеш по-малко дрехи, повече плът хаха трябва да изглеждаме добре. Така че, захващай се и да не ти пука от другите хора. Важен е резултата

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    А защо не бягаш вечерта?
    Сутрин , вечер - винаги има някой там .. Ако трябва да бягам сутрин трябва да е към 6 , а вечер към 10 сигигурно :д ама ме е страх тогава .. ( за вечерта имам предвид ) И затова предпочитам сутринта .. И даже сериозно вече се навих утре преди училище да стана и да потичам 20 минутки .. Нищо , че съм първа смяна и трябва сигурно в 5 да стана .. Поне ще започна денят пълноценно
    а защо точно там трябва да тичаш ???

Еми аз мисля да тичам не че ми е нужно а за кеф и малко спорт пък и е лято само
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    А защо не бягаш вечерта?
    Сутрин , вечер - винаги има някой там .. Ако трябва да бягам сутрин трябва да е към 6 , а вечер към 10 сигигурно :д ама ме е страх тогава .. ( за вечерта имам предвид ) И затова предпочитам сутринта .. И даже сериозно вече се навих утре преди училище да стана и да потичам 20 минутки .. Нищо , че съм първа смяна и трябва сигурно в 5 да стана .. Поне ще започна денят пълноценно
    а защо точно там трябва да тичаш ???
    Защото както казах няма къде другаде .. Стадиона е до циганската махала и не ми се ходи там ..

ами няма ли някакъв парк ?

Има , ама е малък и точно в центъра , абе остави .. В училище ще ходя .. Мерси все пак за идеите

е както си решиш просто сама каза че не ти е много удобно .. айде успех с тичането ... и азз смятам скоро да почвам че имам нужда ма нещо ме домързява

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Мм и аз бях така но ето вече седмица и нещо излизам всяка сутрин да тичам,правя по 10 обиколки на 1 игрище и му е половин час работа ( +почивките) и вече си свикнах и се стегнах дори,макар от малко време да тичам.. а да не говорим колко добре се чувствам след това 1 път пробваш ли се,от там нататък е по лесно да се мотивираш Успех!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Абе мацка как така не можеш да се мотивираш.Просто си помисли колко калориики гориш чрез бягането и как можеш да станеш с едно яко телце ако бягаш редовно.Представи си тази гледка, надъхай се, мотивирай исе и почвай да бягаШ.Но не е задължително сутрин, а вечр също е много хубаво да се бяга, вечер може и да няма момчета в даскалото Е айде успех и след 2 месеца с по хубаво телце д аси ти пожелавам
    Много ти благодаря Утре отивам Мисля да бягам 3 пъти седмично .. Според вас достатъчно ли е ?
    напълно достатъчно! А ти да н си от Силистра случайно? Аз бягах, но вечер и от както времето се развали не съм бягала стана вече 2 седмици Иначе по 3 пъти седмично си бягах и е съвсем достатъчно :P За 20 дни премахнах 3 см гръдна, 3см талия и 2 см ханш и то само с тези 3 пъти и с неядене след 18ч Успех
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    У дома :Р
    Ние тук си имаме паметник и всеки ден си изкачвам в 2 следобед по 1300 стапала , после обикалям и си слизам Когато съм с майка ми си правим към 10 километрови обиколки сутринта А и голяма работа,момчета . Най-лошото , което може да стане е първите дни да те имат за някоя изперкала, ама с времето ще свикнат с присъствието ти . Хайде успех и приятна мотивация.

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Защо не тичаш с някоя приятелка. Аз сама едва тичам, а като съм с приятелка мога все нещо да изтичам заради нея Някакси е по-приятно да си с някой.
    Е по - приятно е да , ама като няма с кой А и на мен не ми пречи да бягам сама .. Проблемът е , че не мога да се мотивирам достатъчно .. Имам го желанието , ама нещоо ..
    Върви бягай на стадиона по тревата..Рано сутрин или към 8-9 вечерта като почне да се стъмва..Боса..Аз на стадион мога да пробягам около 3 обиколки по тревата (след тва едвам дишам, амаа..), а в даскало 600 метра с 300 зора ги избягах

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    На стадиона за бягане.
    Защо някой трябва да те мотивира ?
    Щом си решила си решила .. Кви кремове кви глупости бе момиче?
    Един хранителен режим лекичък поне там нали без сладко и такива мазнотии и пакетирани ... Тичай и се занимавай активно със спорт и тва бате няма кво да питаш да се каниш то се решава и се изпълнява и точка!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Според мен тичането вечер може да е по-полезно . Веднага давам пример - ако тичаш вечера премахваш натрупалите се калории през деня ... и като не ти предстой да се храниш всичко вече е израсходено и преработено и склонноста към напълняване намалява пък и плюс това по лесно се заспива като си уморен .

Когато тичате сутрин хубуу започвате деня пълноценно ама .... през деня който се тъпче с вафлички и тестени изделия къде им израсходва енергията .... особено ако ядете нещо калорично точно преди да си легнете !! :P

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Абе мацка как така не можеш да се мотивираш.Просто си помисли колко калориики гориш чрез бягането и как можеш да станеш с едно яко телце ако бягаш редовно.Представи си тази гледка, надъхай се, мотивирай исе и почвай да бягаШ.Но не е задължително сутрин, а вечр също е много хубаво да се бяга, вечер може и да няма момчета в даскалото Е айде успех и след 2 месеца с по хубаво телце д аси ти пожелавам
    Много ти благодаря Утре отивам Мисля да бягам 3 пъти седмично .. Според вас достатъчно ли е ?
    напълно достатъчно! А ти да н си от Силистра случайно? Аз бягах, но вечер и от както времето се развали не съм бягала стана вече 2 седмици Иначе по 3 пъти седмично си бягах и е съвсем достатъчно :P За 20 дни премахнах 3 см гръдна, 3см талия и 2 см ханш и то само с тези 3 пъти и с неядене след 18ч Успех
    Не съм от Силистра

И аз мисля , че вечер е по - полезно и ще видим кога ще бягам .. Може и сутрин и вечер .. Даже вече не ми пука дали има някой .. Утре отивам вече съвсем сериозно Вчера щях да ходя , даже бях станала в 5 часа , ама ме заболя адски много корема и се отказах .. Ии така Дано утре нямам такива проблеми Мерси много на всички

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Не съм от Силистра

И аз мисля , че вечер е по - полезно и ще видим кога ще бягам .. Може и сутрин и вечер .. Даже вече не ми пука дали има някой .. Утре отивам вече съвсем сериозно Вчера щях да ходя , даже бях станала в 5 часа , ама ме заболя адски много корема и се отказах .. Ии така Дано утре нямам такива проблеми Мерси много на всички
    до тук тва което прочетох от теб видях че ти си една пълна лигла без да се обиждаш - днес ще бягам, утре ще бягам и накрая се не бяга. Ти си няква комплексарка, която постоянно си измисля някви глупави оправдания - цигани, мастии и тн. Няма да те изяде никой, отивай да бягаш и не си търси оправдания само че то така не става след някоя др година ще станеш някоя освинчена и пак ще те мързи почвай докато му е времето. аз съм момче на 16 и от 4 години всяка вечер си правя по 10 обиколни без почивка през деня бласкам в залата права коремни преси у нас и тн. за теб ще е добре да правиш три серии по три обиколки 3х3 и някоя коремна преса 3х30 и ще напраиш тяло но ако продалжиш да търсиш 'мотивация' и оправдания няма да стане аре и утре да се похвалиш колко обиколни си направила

Guest
    за бягането нз ама майката на една фр си е купила някво анти целолитно дето са го рекламирали и е дейстжало

ей хора вие по колко време тичате? и колко пъти седмично?
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз тичах с една приятелка всяка вечер на стадиона..ама нещо ни домързя напоследък
    ..та мисля сега ваканцията да бягам пак но ще реша сутрин или вечер : )
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от dorsichh
    ей хора вие по колко време тичате? и колко пъти седмично?
    Сутрин - по 60мин., всеки ден... Докато в късен следобед - задължително бегови упражнения, и в зависимост от тренировката (експлозивност - спринтове, 2-3 пъти седмично, издръжливост - 45-60мин, 2 пъти седмично).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си