- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма възрастова разлика-13 години...Какво да правя???
По добре недей...не мисля че пича ще иска да има връзка с теб с 13 години разлика - ти сама си го каза че те намира просто за приятелка.Помисли все пак - има някой неща които едно момиче около неговата възраст може да му даде,ти не...ако ме разбираш.И най-накрая но не на последно място помисли за факта,че това да тръгне с малолетна го прави педофил малко или повече...
И все пак ако чак толкова те гори отвътре,леко намеквай с времето колкото да не седиш и да се чудиш - макар че аз смятам че няма да се получи.
Все пак късмет :) .
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
по точно не мога да го кажа но съм на същото мнениеПървоначално написано от rusoto_baby_f
![]()
Бившата ми(16) сега си ходи с един 37 годишен и са си много щастливи![]()
Няма невъзможни неща!
![]()
Отделно познавам една двойка, момиче на 19 и мъж на 52![]()
п.с. не се шегувам
Като сестра ми.. на 19 ходи с един дъртак.. за няколко месеца. Не беше любов- само париПървоначално написано от Swingswing
![]()
А какво да си намери някой пикльо на нейната възраст, който още не знае какво е любов и мисли коя да наебе първо ли?![]()
а 30-годишният кво мислиш,че иска?Първоначално написано от laturka
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
не смяташ ли ,че е мааалко голям за теб ?
и такива ги има вече.. що не си харесаш някой на твоите години .. тръгнала да харесва мъже на по 30 години ..
и кво те привлече в него . парите,колите или ?!
Ако беше на 20 да .. но си едва на 13 .. не се занимавай с чичковци ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Голям е...
Че то му е време да се жени бе,момиче.Къде си тръгнала ти изобщо![]()
откажи се.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Запазете приятелството си,ако има такова.Както казаха другите,на него му е време да мисли за по-сериозни неща.Не му казвай и си намери момче,с което ще имате общи интереси.
нормално е да те възприема така,изобщо не се занимавай с него...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Както винаги не си разбрала.Първоначално написано от Hilary_
Не момичето, а разликата й с въпросния е 13 години.
Много е отвеяна хил![]()
По темата-какво да правиш ли? Не се излагай-няма ли момчета на по 16-17-18 който да ти допадат
madafaka
Добре, че си ти да ме поправиш ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Мнението ми остава същото ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз също се захванах с батко 13 по-голям,признах му и той се двуомя но в крайна сметка решихме да сме заедно !наистина не съм с акала на фръцлите и пиклите на 14-15 и не изглеждам като тях,с това го спечелих!е помисли си защото секса е неизбежен и задължителен !![]()
![]()
![]()
love is gone!
Първоначално написано от marti93
![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
кажи му за чуствата си ,а за разликата не се притеснявай ако те обича това няма да има знечение![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
да бе,най -много да и се изсмее в лицето...човека след година,две ще се жени...къде ти ще се занимава с 15 годишнаПървоначално написано от galu6a
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ще ти отговоря с едно линкче ... http://kakvomislish.com/za-liubovnit...va-razlika.htm надявам се да намериш отговор на твоя въпрос
^^ мн точно мнениеПървоначално написано от vesSynkaa
а иначе е мн шибана работа момиче на твоите години да се влюби в мъж,просто гадно е много, не заради разлика, не заради друго, просто ако е истински влюбване си остава психическа травма, ако връзката не с получи, а такива в 70% от случаите не се получават, не говоря за самата разлика, а за периода, в който сте ти и той, друга хава е вече, ако си на 20+, но сега си мъничка за такова нещо от мн аспекти погледнато
сега прочетох и другия ти пост по темата: сам ти го е казал,ако беше по-голяма щеше да те сваля, ми за момента много добре го е казал, затова не му се бутай, да го разубедиш, защото както днес го е преценил, е мъж се пак и явно има аспирации към теб и така утре вече може да не му дреме мн за тая разлика, недей да правиш тая грешка, само ще останеш наранена