.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

моля за съвет :(

Здравейте!има едно мом4е,което ми направи огромно впе4атление о6e в на4алото на 2-рия срок.Не се познаваме ли4но,но и двамата понякога се базикаме един с друг през между4асието.Помолих едно мом4е от неговия клас да ми даде skype-a му и той ми го даде,проблема е там,4е той не влиза,а аз постоянно мисля за него.Знам,4е той няма приятелка,но и незнам,как ме възприема.Когато мине покрай мен сърцето ми наистина бие лудо и не ми стиска да му кажа някои път да излезем,за6ото нз,дали няма да откаже,пък и той рядко остава сам,докато по skype,няма да е 4ак толкова срамно.Пък и остана о6е една седмица до края на годината ии догодина 6е сме в разли4ни смени,имаме 2 год разлика ...моля за съвет мерси предварително

като се разминавате по коридора му намигай,питай го нещо закачливо
    опитай да го заговориш
    можеш да му кажеш,че имаш skype-а му .. да го питаш кога ще влезе
    или да се направиш на ударена,че го нямаш
    бъди настоятелна .. рискувай нищо не губиш

Абе,хора кажете кой клас сте,дай повече информация!Иначе проблема идва от там че не се познавате лично.Ся,аз мисля,че ако имате повече диалози ще разбереш всичко,което те е накарало да напишеш тази тема. Успех!!! [-o<

Цитирай Първоначално написано от mshark
    Абе,хора кажете кой клас сте,дай повече информация!Иначе проблема идва от там че не се познавате лично.Ся,аз мисля,че ако имате повече диалози ще разбереш всичко,което те е накарало да напишеш тази тема. Успех!!! [-o<
    аз съм на 15,той на 17 мерси за отговорите,6е 4акам за о6е съвет4ета

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от FatPanda
    като се разминавате по коридора му намигай,питай го нещо закачливо
    опитай да го заговориш
    можеш да му кажеш,че имаш skype-а му .. да го питаш кога ще влезе
    или да се направиш на ударена,че го нямаш
    бъди настоятелна .. рискувай нищо не губиш

+++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Заговори го като се засечете пак ...

Мега фен
    действай през тая 1 седмица, ако не искаш цяло лято да се чудш какво е можело, щяло, трябвало да се случи... помисли- няма какво да загубиш, но пък, виж, можеш да спечелиш приятна компания за горещите летни дни... а защо не и нощи..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ако тая тема я беше пуснала през февруари щях да ти кажа да действаш постепенно, но тъй като ти остава 1 седмица - няаа кво да се чудиш - още в понеделник го заприказвай на коридора и му вземи телефона примерно, или просто му кажи, че искаш да излезнете... Няма смисъл да си пропускаш шанса, щото дори и нищо да не се получи - лятото ще го позабравиш, а догодина няма да се виждате; пък и нали казват, че няма по-страшно от това, което е можело да бъде... За да не се чудиш цяло лято какво е щяло да стане - действай и разбери! Успех!

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Ако тая тема я беше пуснала през февруари щях да ти кажа да действаш постепенно, но тъй като ти остава 1 седмица - няаа кво да се чудиш - още в понеделник го заприказвай на коридора и му вземи телефона примерно, или просто му кажи, че искаш да излезнете... Няма смисъл да си пропускаш шанса, щото дори и нищо да не се получи - лятото ще го позабравиш, а догодина няма да се виждате; пък и нали казват, че няма по-страшно от това, което е можело да бъде... За да не се чудиш цяло лято какво е щяло да стане - действай и разбери! Успех!
    +
    Не може да чакаш той да те заговори пръв.Все пак той не знае,че го харесваш(или пък знае )но все тая. Действай!!!

Стига с тоэи Скайп..
    Ясно е,че там ти ще си мислиш,че е по-несрамно,че ще ти е по-лесно и всякакви такива неща,но не е така.В крайна сметка реэолтатът ще е един и същ.Човекът си има някакво отншение към теб дори и да не сте блиэки и да не се поэнавате.Щом сте контактували си е иэградил някакво мнение эа теб.Дали е достоверно или не,важното е че го има.И дали щи му пишеш в Скайп или ще го эаговориш наживо,реакцията му вероятно ще е една и съща.По-добре давай наживо.Друго си е да говориш с някого очи в очи,да му видиш реакцията,погледа и т.н...и съвсем друго да си пишеш с него в чат...айде,преодолей го тоя смотан страх или притеснение,срам,каквото е там и давай.
    MUSIC

Ти му кажи да излезете,ако не го направи той,защото може да го изпуснеш,ей така,от срам.Не позволявай това да те проваля.Знам какво е да обичаш някой,а да те е срам да му го кажеш.Затова съм в положение,в което мога да бъда само приятелка и нищо повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си