.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не удобряват компанията ми

Майка ми баща ми не удобряват компанията, с която движа, защото били пушили, били невъзпитани и т.н... Казват,че от тях нищо добро съм нямало да науча... В интерес на истината аз ходя там само заради едно момче... Та кажете моля ви , как да стигна до някакво компромисно решение с мама и тати?

Благодаря предварително!!!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    те ти мислят само доброто и не биха ти дали грешен съвет. По-добре ги послушай и си намери по-добра компания за да не съжаляваш после, че вашите са ти говорили, а ти не си ги послушала

Майка ти и баща ти са прави, хората са си казали - До какъвто седиш, такъв ставаш. И аз не го разбирах, но се оказа вярно. А ти щом ходиш там заради тва момче, значи би трябвало да разбираш, че той е като останалите. Ако това ти харесва - стани като него, тъкмо ще бъдете повече време заедно. Вашите са много разумни хора и явно имат съвсем различна дъщеря , така че едва ли ще ти е мн лесно да ги убедиш да започнат да Одобряват.
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

С какъвто се събереш , такъв ставаш. Родителите ти са прави,послушай ги .
    Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Съгласна съм с горните мнения.

Аз пък не съм напълно съгласна. Това че човек пуши не го прави автоматично лош човек. За това че са невъзпитани.. хах..
    Много зависи от това те самите /родителите ти/ до колко познават компанията ти, а не от това колко се влияят от мнението на околните за тези хора. И нашите не харесваха компанията ми навремето пък ето.. 2 години по - късно, аз не смятам че съм станала по - лош човек. : )
    Така че в крайна сметка ти си решаваш и преценяваш. Но ако наистина хората с които си се хванала не струват, не си заслужава да си съсипваш живота. И то заради едно момче.

Съжалявам за неадекватното мнение, но след изпита и емоцийте около него /и не само/ не бих могла да напиша нещо по - добро.

p.s. Одобряват.

ако са ти истински приятели ще ти кажа да не обръщаш внимания на майкаси и баща си прави си купона братле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си