.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Най-скъпоценният плод*

*в случая дар.
    Кой/какъв е подаръкът, който най-много ви е зарадвал?
    -----
    Не знам дали има такава тема, предполагам да, все едно, заблуди ме заглавието на Ракиената тема, та така:

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    заглавието ми звучи като име на приказка.

В този ред на мисли, модерната интерпретация на "Сливи за смет" е Румен Вълка - покрай боклука на София що пичка е минал

Аз не обичам подаръците. Предпочитам сам да си го заслужа.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на PIF
    решила си да ми правиш подарък ли
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Репички
    ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ СЕ РОДИЕХ
    ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ ЩЕ УМРА

Когато бях 4ти клас татко ми подари дневниче с катинар..
    Много сантиментален спомен ми е и много се радвам като си спомням за това, въпреки че тогава издрасках тетрадчицата и не я ползвах като дневник.
    Или на дядо енциклопедиите. Много са ми скъпи! Сега като ги гледам.. те са някакви детски, но ми харесват и обичам да си ги разглеждам още.

Мм, радвах се много също когато татко ми подари Мечо Пух (ох, ама изобщо не го давам по хронологичен ред ).
    Специално за тея спомени се сещам с някаква носталгия, по-особена раодст. Не че не се радвам на всеки подарък, но специално тези, които казах съм ги обвързала с някакви определени чувства.

Аа, и керамичното куче от кака... обичах си го. Подари ми го толкова мило, по такъв начин. Веднъж просто се върна и ми го подари. Ей така от нищото се беше сетила. И от устата му висеше "I Love You"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

hottie
    Guest
    И аз се връщам с детството ми. Много исках колело, всички си имаха...и на един рожден ден се събуждам и аз и какво да видя в хола - колело бях на 7 някъде

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Тениска на любимата ми група..просто я свали и ми я подари.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Верижка с плочка. Спонтанно, но най-хубавия подарък!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Едно розово куфарче на Бони Бон с гримове.
    Хахах, още си пазя куфарчето, мама ми го подари, бях на 5-6 някъде, още в детската градина. Всички момиченца си имаха ранички на Бони Бон, а аз на другия ден се появявам с куфара, и се правя на ебаси пича, ахах.
    Помня, че на няколко пъти й бях споменала, че искам, ама тя не беше обърнала внимание, и изобщо бях забравила за него, а изведнъж се прибрах, намерих го, мноооого се радвах.

Супер фен
    Град
    Своге
    Хмм , бях на около 5-6 години , когато майка ми ми донесе едно плюшено мече , просто така , спонтанно . Голямо впечатление е било , щом и днеска си помня ситуацията , мястото , времето , тръпката . А е било просто едно мече .

( тва въпреки че мразя плюшки и такива лигави истории )
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз съм в очакване на перфектния подарък. Макар че имам няколко много любими - един мъжки поло шърт, герданче и един от пиърсите ми. Но, нали, така някак си, искам още по-хубави подаръци занапред

Бтв, супер, че не сте започнали с клишетата, че най-хубавия подарък е този, който е от сърце. На мен лично, ако някой ми подари някаква тъпа керамична фигурка без сантиментална стойност, директно ще му я разбия в главата, независимо дали е от сърце или не!

Saatana vittu perkele hate crew!

Колко керамични фигурки съм подарила... дори не бяха от сърце.

Инак на мен най-голямо впечатление са ми правили една чаша с прасета, плюшка и цветенце, които изобщо не очаквах, подарени от човек, чийто отношения към мен са много далеч от нормалните.
    В смисъл... беше странно и се разревах.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

//по-ужасна от сувенир е козметиката

тъжно е, но никой никога не е успявал да ми подари нещо, което да ми хареса, така като изненада, все аз си ги избирам нещата, а така я няма тръпката...
    С изключение една размяна на подаръци в 5-и(или 6-и) клас, Paint by numbers с котета, още стои гордо в стаята ми.) О, и едно мече от същото това дете, неочаквано, дори не помня имаше ли повод. И едно пате от социалните работници по "Наркоманско":Д

едит:
    к'ва съм смотана, добавям стихче от едно момченце и преспапието, което ми дойде по куриер от нищото за рождения ден:Д

Най-скъпите ми подаръци са тези от приятеля ми,много ги обичам и ми е хубаво да си гледам.Иначе за нещо подарено от родителите не мога да определя,почти винаги съм получавала каквото поискам и не съм била толкова въодушевена.
    Обаче ако сега приятеля ми ми подари нещо без повод ще си умра от кеф.

Град
    40 Miles from the Sun
    На мен не са ми подарявали кой знае какво и за голяма част от нещата съм знаела. Но този, които най-много ми сгрява сърцето, е един диск с песни на Blue ( бях малка и много ги слушах ;дд), подарен от сестра ми. Нямаше абсолютно никакъв повод и умрях от радост. ((:

Мега фен
    Град
    Utopia..
    подарявали са ми най-страхотния подарък в един труден за мен момент

безценно

Град
    Wonderland
    оф,не знам.
    аз съм едно страшно неблагодарно копеле и квото и да ми подарят,все ше се оплаквам.

ааа,сетих се за нещото,което ме разплака: едно одеялце,червено на бели сърчица. от бившия ми приятел.. мн ми беше яко,е така,просто ми го даде,без повод...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имам едно протмоне, подарено от най-добрият ми приятел. Хората,които ме познават, няма как да не са го виждали - то е с мен абсолютно навсякъде. В това протмоне има различни мънички подаръци от приятелите ми - листи с "Обичам те", една картинка, която намерихме на улицата, разни сламки...абе, като го отворя (и погледна се сещам за тях). Освен това на него има 3 значки - от 3 мои много близки приятелки, 2 ключодържателя - един от братовчедка ми, и един от най-добрита ми приятелка, както и разни шноли от една съученичка... Голям е кич, ама ми е много мило всичко това.

А най-значимият подарък е едно...като кълбо е (по-скоро фигурка), от масивно стъкло...много тежка. Тя е подарък на моята баба от нейната. Преди 2 години баба ми ми я подари. Аз ще я подаря на първата ми внучка, живот и здраве.

Супер фен Аватара на Dumb
    Сега се замислих... имала съм толкова прекрасни подаръци.
    цветя - откъснато по пътя
    Една плочица за герданче.
    А и едно писание.
    А спомням си мама като ми подари МП4-то съвсем неочаквано.
    Днес ми подари парфюмче.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

А най-значимият подарък е едно...като кълбо е (по-скоро фигурка), от масивно стъкло...много тежка. Тя е подарък на моята баба от нейната. Преди 2 години баба ми ми я подари. Аз ще я подаря на първата ми внучка, живот и здраве.
    майка ти и дъщеря ти малко ли са прецакани

Град
    Okinawa
    Най - хубавият ми е едно мече, ужасно сладко. Всеки път когато го виждах умирах от кеф, много му се радвах.То беше на един приятел..
    Веднъж нещо бях тъжна и ми беше много кофти. Бяхме в една огромна, празна стая и Т. ми подари това мече като ми каза, че сега имам по - голяма нужда от него. .. предполагам звучи ужасно тъпо, но това ми един от най - милите и хубави подаръци.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    най-любимия ми подарак е едно мече подарено ми от мама и татко като бях мноооого малка и все още ми е най-ценния и любим подарак
    иначе винаги съм се радвала на кутии това е най-якото нещо за мен
    всякакви кутии големи малки с чекмедженца цветни дървени всякакви колкото е по сложно изработена толкова по прекрасна е
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    прегръдка... когато ми трябваше.
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на SunSmile
    неочакваните подаръци и изненади от леля, вуйчо и батко ... незабравими спомени !

Иначе... още не съм получила нещо много вълнуващо...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на PIF
    Силвия
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си