- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БРЕМЕННА!
ПОМОЩ!!! Значи аз съм на петнайсет и водя сексуален живот от два месеца. От няколко седмици насам ми беше зле и една приятелка ме посъветва да си направя тест за бременност. Сега преди малко видях резултата. Положителен е ! Не знам какво да правя... Има ли възможност тестът да е грешен или ... абе не знам да не съм бременна. Съжалявам, че сигурно правя хилядна такава тема, но съм твърде стресната, за да търся.
Някои сега ще си кажат: А тея за презарватив да са чували?
Проблемът е че всеки път използвам презарватив и не се е късал и тн.
Моля ви помогнете ми....
Ами доколкото съм чувал от женската част тука, за всеки случай се прави още един тест![]()
Ако и той е положителен работата е сложна. Ти можеш да направиш аборт, макар че това си е опасно изобщо, когато и да се прави. Иначе опиши симптомите за повече инфо
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ето последиците от секса между 15 годишни!
Но както и да е. Да има вероятност теста да греши, особено ако не си го направила както трябва, или ако си чакала прекалено много.
Цикъла закъснява ли ти? Ако да, си направи още един тест и този път следвай инструкциите. След 10 минути повече от оказаното в опътването и всички тестове са положителни.
А в какво се изразяваше това "зле"? Сутрешно неразположение, гадене, повръщане?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
бягай до аптеката веднага за поне още 1 даже два си вземи ... ако и те са положителни ... кофтино задължително направи още един ! Няма ли някакъв начин да сте правили нещо с което спермата да е влезнала в теб ?
The believer не съм много запознат, ама доколкото знам от сестра ми те сса разбрали по тези симптоми едва на 2 месец, защото някъде тогава са се проявили, а тя говори от седмица, все пак не е уточнила и кога е правила за последно секс![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
aми ,, както казаха вече направи си 2ри тест ,, ако и той е положителен ,, В аптеките продават хапчета,които спират разтежа на плода,но зависи кога си забременяла (ако е така) ..
Еми значи за цикъла е трудно да кажа, защото трябва да ми дойде някъде 28. А под зле имам предвид, че сутрин повръщам, вие ми се свят. Имам променливо състояние. Смисъл по едно време съм добре и след това ми става ужасно лошо. И това се повтаря всеки ден. Сега ще си направя още един тест и ще видя какво е положението.
Авторката е написала "няколко седмици насам". Това няколко седмици е сериозна работа, освен ако не преувеличава. А иначе най-важното, което е пропуснала да спомене е, дали има закъснение на менструацията. Ако примерно й е свършило миналата седмица, а това "зле" го е имало преди това, значи няма как да е бременност.
тест се прави поне 1 седмица след секс ... като е положителен правиш втори ... ако и той е отиваш на лекар ... за твое съжелание ще трябва да кажеш и на ваще и да отидеш за да ти предпишат хапче ... ако си в началото ... ако си минала 1 месец ще трябва да правиш аборт ...
тест се прави поне 1 седмица след секс ... като е положителен правиш втори ... ако и той е отиваш на лекар ... за твое съжелание ще трябва да кажеш и на ваще и да отидеш за да ти предпишат хапче ... ако си в началото ... ако си минала 1 месец ще трябва да правиш аборт ...
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Моля те, кажи ми, че не правиш секс! НЯМА хапчета, които да премахват бременност, когато е вече на лице такава. Има Ескапел, който ПРЕДОТВРАТЯВА забременяване до 72 часа след полов акт.Първоначално написано от botev_92_fenka
Как ще няма ,,,,,,,, АЙДЕ ДА СЕ ИЗРАЗЯ ПО ДРУГ НАЧИН - НАПРАВО УБИВАТ ПЛОДА И МОЖЕ ДА ГО ИЗПИКАЕ с извинение ! ! ! !
Опазил господ от умни момичета като тебПървоначално написано от botev_92_fenka
![]()
![]()
![]()
А по темата..Те вече ти казаха-правиш си още един тест,ако и той е положителен-отиваш на лекар..Май вашите ще трябва даразберат обаче,което е доста кофти начин да им кажешу,че правиш секс.. :/
Първоначално написано от botev_92_fenka
Mомичето изрично ти каза,че е до 72 часа навсякъде го пише разрови се и намери,а ако още не правиш секс преди да започнеш добре е да четеш четеш и пак четеш,не казвам,че тези който четат и знаят всички страни на секса са безгрешни но когато знаеш какво те очаква е по добре и си по внимателен![]()
Да го изпикае?!?!? Момиче, ти имаш ли някакви бегли познания относно женска полова система? Я вземи се образовай малко преди да даваш "компетентни" мнения по форуми.Първоначално написано от botev_92_fenka
Че и тръгнала да спори.![]()
Първоначално написано от botev_92_fenka
![]()
![]()
![]()
Хахха това ме уби
![]()
![]()
Откога уретралния канал съвпада с вагината
![]()
![]()
![]()
има вариант за прекъсване на бременност с лекарства, само дето се взимат при установена от лекар 100%-това такава и то само в първите седмици на бременността и ПОД СТРОГ ЛЕКАРСКИ КОНТРОЛ (съмнява дълбоко да се продават свободно по аптеките, а дори и да се продават, най-голямата тъпотия е да вземеш такова на своя глава) !Първоначално написано от botev_92_fenka
при положение, че вече има симптоми, определено е настъпил втория месец. аборт се прави до третия, ако не ме лъже паметта, така че, авторката, заминавай на лекар по най-бързия начин.
а ти, ботев фенка, мойто момиче, говориш за спешна контрацепция, която се приема до 72 часа след незащитен секс и както вече ти обясниха, предотвратява бременност, а не премахва плода.
това, че не познаваш пък женската репродуктивна система изобщо не знам как да го коментирам. вземи се засрами малко.
за авторката, пак ти казвам, взимай още 1 тест утре и ако и той е положителен отивай веднага на лекар, и не го отлагай и един ден повече. срам, не срам, ще трябва да кажеш на вашите преди да е станало по-зле.
късмет.
ХАхахахахахахаххахах ебати преебавката хахахахахахахаха
Говнааааааааааа
Противно на твърденията на психолози и педагози относно дефицита на информация относно половият живот при младите хора мога да кажа само че именно места като този форум , кампании в центъра на София , приятелските взаимоотношения и съвети , родителският контрол и още куп фактори явно просто си има хора които не взимат мерки и сексът за тях е нещо супер елементарно ... Не искам да засягам авторката с този пост но си мисля че би следвало да е логично да се пази още повече като има впредвид възрастта си , не знам дали си бременна , направи още един тест съжалявам че повтарям съветите на мнозинството тук но това е най-нормалният подход на този етап , ако е положителен отиди на лекар , сподели с родителите си колкото и да ти е тежко , сподели в форума дали бремеността ти е факт и ако е така , мисля че трябва да получиш и приемеш доста критики но и съвети от хора минали по твоят път , млади хора за да знаеш горе-долу как да се ориентираш за напред , вмеждудругото информирай и "сексуалният ти партньор" съжалявам ако звуча грубо не искам да те съдя и нямам право да го правя но факта че не си внимавала виси и дори да няма бременност пак си задай въпроса заслужава ли си да живееш под стрес и притеснения за нещо , което си длъжна да контролираш именно поривите и емоциите си.
Това за дефицита на информация при психолозите и педагозите, къде го четеПървоначално написано от Youth_boy
![]()
![]()
Пробвай със поне още 1 тест.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
според мен трябва да отидеш на лекар за да си 100% сигурнадано всичко да е ОК
![]()
![]()