- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискусия:Durex love
Здравейте на всички!
Вече няколко пъти си вземам само durex love,за сега проблеми не съм имал,но малко съмнителна ми е цената от 2,80 за 4 презерватива(за тази цена всички др.са по 3).Някак си опаковката ми изглежда и тя съмнителна(не външната,а на самите кондоми),забелязах че се произвеждат и в Индия докато другите от серията durex не съм гледал каде се правят.Та въпросът ми е може ли някой терикат да си прави луди пари на гърба на durex,а от тук идва проблемът за качеството и т.н.
Вашето мнение....
Според мен е малко вероятно, защото Дюрекс веднага щяха да разберат и да прекратят продажбите
Ми не мисля, защото навсчкъде има билбордове със реклама на тези презервативи. А пък и те са на пормоция 3+1![]()
mindscan
хаха всичко е вазможно![]()
![]()
![]()
e ne si li gledal reklamata .. 4e kazvam 3+1 ... za tova sa 4
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
хахаха Някой тарикат ще прави пари на другите на гърба ти чуваш ли се нали има реклами киорави няма. А спортекса като са 2 лева 3 броя кво ?
Аз си взимам или спортекс или дурекс. Но дали ще е дурекс дали спортекс дали обикновен все е гума и няма гаранция че няма да се скъса ....
хахахха ти се изказа обачеПървоначално написано от saltbaby
![]()
не е никаква промоция.В компекта толкова си вървят.Първоначално написано от preichetoy
Чудно ми е как всички други от марката за тази цена са по 3,а тук ни дават 4.Пестят материал ли какво.Нещо със сигурност има и то се върти около съотношението:"цена-качество"![]()
НА ПРОМОЦИЯ СА.Първоначално написано от soult
mindscan
успокояващоПървоначално написано от N0Rull5
![]()
аз мисля,че факта за притеснение не е излишен,защото това е просто промоция 3 и 1(бонус) :P![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
не съм ползвала този нов вид...но!!! вси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор..тъй 4е..няма вероятност,а просто това е промоция..и къде по дяволите сте взимали дюрекс за 4 лв..като доставната цена е 2.20?????????
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако е промоция(никъде не пише по опаковката че е ) трябва да са ограничена бройка...
американската кока кола е пъти по различна от тази която ни предлагат в БГ,замисляла ли си се дали проблема е в тяхната или нашата...Първоначално написано от neshtastno^vliubena
ne moga da ti razbera kav ti e problema?
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
http://vbox7.com/play:d7192262 изгледай го внимателно, казват си "Специална оферта 3+1"
Мен, ти зле ли си?! 3+1 какво означава според тебе?Първоначално написано от soult
mindscan
мм аз под 3.50 лв не съм си купувалПървоначално написано от neshtastno^vliubena
2.20 = 3.50 awe ко значение има толкоз
във OMW май ги пукат и по 5лв
I Love
Vania
Kabakova
Ае мноо сте зле бе боже просто искат те да са най продаваните за това е тоя +1. На мен ми се е случвало да искам 4-ти път ...![]()
![]()
ooof nali dosega ne si imal problemi ..s durex love kakvo te barka kade gi prozvejdat nali var6i rabota kefise 4e vzima6 edin prezervaviv na avanta ..![]()
![]()
ок съгласявам се 3+1 за десерт.
Но главния въпрос е до колко са надеждни презервативите
Едва ли минават през всичките процедури(разни тестове)на които подлагат обикновените дюрекс.
Някой до сега пропищял ли е?
до сега винаги съм залагал на елит,но меже да съм сигурен,че съм надеждни след 2-рата употребена опаковка.Първоначално написано от saltbaby
И този 1 фрии,щото се скръдзосваме за единия лев да не ни излезе на носа![]()
Абе човече в какви филми се вкарваш беееАз ги ползвах още преди година и половина и никакви проблеми не съм имала нито съм чула някой да се оплаче специално от тях. Айде стига глупости. Всички казват че са 3+1 което значи че няма да са винаги по 4 в опаковката а сега просто искат с тая промоция да зарибят хората...
oox tova e sa6toto kato da si mislq...avbe dali novite always duo sa nadejni ...kdali sa minali na testove kato obikvobenite always..nqkoi propi6tqval li e ot tiax propuskalo li mu e?
мислех,че са нови.Първоначално написано от slun4ice
От кога ги има в БГ?
Защото като си купувам аптекарките се обръщат към мен с празен поглед и казва"ъъъъ тва от новите ли бяха"