.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Дискусия:Durex love

Здравейте на всички!
    Вече няколко пъти си вземам само durex love,за сега проблеми не съм имал,но малко съмнителна ми е цената от 2,80 за 4 презерватива(за тази цена всички др.са по 3).Някак си опаковката ми изглежда и тя съмнителна(не външната,а на самите кондоми),забелязах че се произвеждат и в Индия докато другите от серията durex не съм гледал каде се правят.Та въпросът ми е може ли някой терикат да си прави луди пари на гърба на durex,а от тук идва проблемът за качеството и т.н.
    Вашето мнение....

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Според мен е малко вероятно, защото Дюрекс веднага щяха да разберат и да прекратят продажбите

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ми не мисля, защото навсчкъде има билбордове със реклама на тези презервативи. А пък и те са на пормоция 3+1
    mindscan

хаха всичко е вазможно

e ne si li gledal reklamata .. 4e kazvam 3+1 ... za tova sa 4
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    хахаха Някой тарикат ще прави пари на другите на гърба ти чуваш ли се нали има реклами киорави няма. А спортекса като са 2 лева 3 броя кво ?
    Аз си взимам или спортекс или дурекс. Но дали ще е дурекс дали спортекс дали обикновен все е гума и няма гаранция че няма да се скъса ....

Град
    Цитирай Първоначално написано от saltbaby
    e ne si li gledal reklamata .. 4e kazvam 3+1 ... za tova sa 4
    хахахха ти се изказа обаче

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Ми не мисля, защото навсчкъде има билбордове със реклама на тези презервативи. А пък и те са на пормоция 3+1
    не е никаква промоция.В компекта толкова си вървят.
    Чудно ми е как всички други от марката за тази цена са по 3,а тук ни дават 4.Пестят материал ли какво.Нещо със сигурност има и то се върти около съотношението:"цена-качество"

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от soult
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    не е никаква промоция.В компекта толкова си вървят.
    Чудно ми е как всички други от марката за тази цена са по 3,а тук ни дават 4.Пестят материал ли какво.Нещо със сигурност има и то се върти около съотношението:"цена-качество"
    НА ПРОМОЦИЯ СА.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Авторе,замислял ли си се що у Индия са толкова много народ
    успокояващо

Град
    не е установено още :]]
    аз мисля,че факта за притеснение не е излишен,защото това е просто промоция 3 и 1(бонус) :P
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не съм ползвала този нов вид...но!!! вси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор..тъй 4е..няма вероятност,а просто това е промоция..и къде по дяволите сте взимали дюрекс за 4 лв..като доставната цена е 2.20?????????
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ако е промоция(никъде не пише по опаковката че е ) трябва да са ограничена бройка...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    нвси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор.
    американската кока кола е пъти по различна от тази която ни предлагат в БГ,замисляла ли си се дали проблема е в тяхната или нашата...

ne moga da ti razbera kav ti e problema?
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    http://vbox7.com/play:d7192262 изгледай го внимателно, казват си "Специална оферта 3+1"

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от soult
    Ако е промоция(никъде не пише по опаковката че е ) трябва да са ограничена бройка...
    Мен, ти зле ли си?! 3+1 какво означава според тебе?
    mindscan

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    не съм ползвала този нов вид...но!!! вси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор..тъй 4е..няма вероятност,а просто това е промоция..и къде по дяволите сте взимали дюрекс за 4 лв..като доставната цена е 2.20?????????
    мм аз под 3.50 лв не съм си купувал
    2.20 = 3.50 awe ко значение има толкоз
    във OMW май ги пукат и по 5лв
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    Ае мноо сте зле бе боже просто искат те да са най продаваните за това е тоя +1. На мен ми се е случвало да искам 4-ти път ...

ooof nali dosega ne si imal problemi ..s durex love kakvo te barka kade gi prozvejdat nali var6i rabota kefise 4e vzima6 edin prezervaviv na avanta ..

ок съгласявам се 3+1 за десерт.
    Но главния въпрос е до колко са надеждни презервативите

Едва ли минават през всичките процедури(разни тестове)на които подлагат обикновените дюрекс.
    Някой до сега пропищял ли е?

Цитирай Първоначално написано от saltbaby
    ooof nali dosega ne si imal problemi ..s durex love kakvo te barka kade gi prozvejdat nali var6i rabota kefise 4e vzima6 edin prezervaviv na avanta ..
    до сега винаги съм залагал на елит,но меже да съм сигурен,че съм надеждни след 2-рата употребена опаковка.
    И този 1 фрии,щото се скръдзосваме за единия лев да не ни излезе на носа

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе човече в какви филми се вкарваш беее Аз ги ползвах още преди година и половина и никакви проблеми не съм имала нито съм чула някой да се оплаче специално от тях. Айде стига глупости. Всички казват че са 3+1 което значи че няма да са винаги по 4 в опаковката а сега просто искат с тая промоция да зарибят хората...

oox tova e sa6toto kato da si mislq...avbe dali novite always duo sa nadejni ...kdali sa minali na testove kato obikvobenite always..nqkoi propi6tqval li e ot tiax propuskalo li mu e?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе човече в какви филми се вкарваш беее Аз ги ползвах още преди година и половина и никакви проблеми не съм имала нито съм чула някой да се оплаче специално от тях. Айде стига глупости. Всички казват че са 3+1 което значи че няма да са винаги по 4 в опаковката а сега просто искат с тая промоция да зарибят хората...
    мислех,че са нови.
    От кога ги има в БГ?
    Защото като си купувам аптекарките се обръщат към мен с празен поглед и казва"ъъъъ тва от новите ли бяха"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си