.

Виж резултатите на анкетата: ЗА или ПРОТИВ премахването на Вазов от учебниците ?

Гласували
284. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

41 14,44%
  • Против

243 85,56%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 159

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    кво е тва безумие бе как може да махнат вазов тва шега ли е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PrOxY
    Че то е ясно против
    (sun)~{}*

СТО ПЪТИ ПРОТИВ!
    Да махнат един от най-великите българи.
    Т'ва шега ли е?!

Разбира се, че против... няма друго мнение

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    ПРОТИВ!

Loko Sofia
    Manchester United

А като махнат неговите произведение, ще поместят някой съдържателен текст на Азис, Уош не-знам-си-кой и Преслава ли? Българите наистина сме тъпо племе, много, много, много, много, много, много, много, много тъпо. За да е интересен материалът за българските мухльовчета, ще трябва да изучават само техники за свиване на джойнт и секс пози. Вълчанчо си е идиот и това си е.

Мега фен
    Вазов да бъде премахнат ? БЕЗОБРАЗИЕ ! Това ли заслужава патриархтът на българската литература ! Против !

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Против, неговите произведения трябва да се учат.

Град
    40 Miles from the Sun
    Кой малоумник е предложил подобно нещо и защо, по дяволите, такава глупост се обсъжда въобще?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    А като махнат неговите произведение, ще поместят някой съдържателен текст на Азис, Уош не-знам-си-кой и Преслава ли? Българите наистина сме тъпо племе, много, много, много, много, много, много, много, много тъпо. За да е интересен материалът за българските мухльовчета, ще трябва да изучават само техники за свиване на джойнт и секс пози. Вълчанчо си е идиот и това си е.
    Азис, Уош и Преслава са по-скоро за учебника по музика, а не за христоматията. Иначе какво лошо.....

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Твърдо против премахването на Вазов.Като сме тръгнали така я да махаме и Йовков,Ботев,Елин Пелин...абе да останат само чуждите автори. Глупости на търкалета-ще тръгнат да махат Вазов.Макар че,както някой по-горе каза,може би трябва "Под Игото" да се учи в по-горен клас.Както и да е,няма смисъл от анкети,петиции и тем подобни-никой нас не ни пита.

Град
    varna
    кви са тея 17 % против бе!!!
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Това, че има малоумници, които не могат да разберат посланието, което носи творчеството на Иван Вазов не значи, че трябва да се махне от учебниците.
    Видях някъде, че "Мамино детенце" не трябва да е в учебниците. Вместо да плюете повестта се замислете дали след време няма да свършите като Николчо!

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    ЗА! пфф толкова го мраза чеее да премахнат и още автори ако може мраза литература
    Тебе ако може да те премахнат

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ебахти ограничените мозъци... къде слага Стефо при оня педерливия и Преслава... Уош пее истината в очите, това че не можете да я приемете е друг въпрос... ония двамата урунгели, дето си ги наредил до него не правят музика, а пари... както и да е, отклоних се от темата... ама то от такова безочие и пошлост... как няма...
    ше го цитирам Уош: "хипхопа е за кеф - аз не работя"

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ебахти ограничените мозъци... къде слага Стефо при оня педерливия и Преслава... Уош пее истината в очите, това че не можете да я приемете е друг въпрос... ония двамата урунгели, дето си ги наредил до него не правят музика, а пари... както и да е, отклоних се от темата... ама то от такова безочие и пошлост... как няма...
    ше го цитирам Уош: "хипхопа е за кеф - аз не работя"
    пффффффф хахахахахахахахахаха

Колко наивни и заблудени хора има, не мога да повярвам. И като не го прави за пари на фотонсинтеза ли живее, че сиренето не се купува с музика, а с мангизи?

Град
    Дружба
    един ден ше го разбереш... се'а иди си чети книжките!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Против! Не бих могла да си представя българската литература без името на Вазов .

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    кви са тея 17 % против бе!!!
    Снеки си е направила още 20 акаунта и си мисли, че така ще махнат Вазов.

ПП. Спорът е безсмислен.
    Male

Не харесвам Вазов, както и творчеството му.
    Не подценявам огромния му талант, просто не ме завладява, не ме грабва като автор.
    Но е пълен абсурд да го премахнат от учебниците.
    Това въобще не трябва да се дискутира даже.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Wonderland
    Вазов никога няма да го премахнат от учебната програма.
    цялото тва суетене е ненужно.

Против!!!
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

не намирам смисъл да изобщо да се споменава премахване на Вазов от учебниците о.О
    той е един от най-бележитите български автори и ако го премахнат просто ще бъде върхът на българската простотия
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

и ако махнат Вазов какво ще учим ...?!??! Вазов е един от българските класици и не виждам смисъл да се маха от учебния материал. + ние сме българи трябва да учим и българска литература !!!! !! ! срамота е да видиш българин които да не е чувал за Вазов !!!

Град
    Дружба
    стана ми интересно като се зачетох назад... amk933, мислех, че от опит знаеш какво се учи в България, а ти дори не учиш там... освен това - '93?! Ти си надживял Лили Иванова!!! Знаеш всичко за българската литература! До това колко е сложен или разбираем езика на Вазов, казах го и преди - ако има желание, се намира и начин... това, че днешните умници не четат, не се опитват да разберат замисъла на произведенията... мога, без да звуча самохвално, да се "похваля", че с мое есе съм разплаквал преподавателката по литература... защо? Защото съм разбрал произведението, което изучавахме, писал съм по темата и готово... за повечето обаче "добро есе" означава дословно преписано от помагало.ком... и щом имаме висока оценка - честито, няма що да се напрягаме... с две 4ки в началото на втория срок, защото изучавахме "Хамлет", "Робинзон Крузо" и "Дон Кихот"... на края започнахме българските произведения - "История Славянобългарска", "Изворът на Белоногата" и "Българи от Старо Време"... и имам 6 за срока и за годината! Това, че не искаш да разбереш дадено произведение, не значи, че не можеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си