.

Виж резултатите на анкетата: ЗА или ПРОТИВ премахването на Вазов от учебниците ?

Гласували
284. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

41 14,44%
  • Против

243 85,56%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 159 от общо 159
    Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    Не могат да го махнат...Обаче мисля,че книгата "Под игото" трябва да излезе от учебната програма По-тъпа книга от тазе не бях чела,да не говорим,че по-голямата част от нещата написани вътре не ги разбрах...Книгата е била хубава за времето си...
    на мен пък "Под игото " много ми хареса
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
    Не могат да го махнат...Обаче мисля,че книгата "Под игото" трябва да излезе от учебната програма По-тъпа книга от тазе не бях чела,да не говорим,че по-голямата част от нещата написани вътре не ги разбрах...Книгата е била хубава за времето си...
    Ми, айде и да не учим история на България, защото не е интересна, в нея не се разправя за секс, убийства и наркотици....
    Абе, хора, като пишете тези коментари, не влагате ли малко мисъл, или само упражнявате физически натиск върху бутоните на клавиатурата?!...
    Всеки има различно мнение и това е нормално...Да,наистина-книгата "Под игото"показва какво е било миналото ни и какви мъки сме търпели...Но не можеш да накараш едно дете в 5 клас да я прочете..нормално е,ако не разбере нищо!Нима детето в 5 клас знае съвременното значение на употребените архаични думи?А,че Вазов има прекрасни творби-няма спор.Според мен трябва да качат някои негови творби в по-горен курс
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Ми, айде и да не учим история на България, защото не е интересна, в нея не се разправя за секс, убийства и наркотици....
    Абе, хора, като пишете тези коментари, не влагате ли малко мисъл, или само упражнявате физически натиск върху бутоните на клавиатурата?!...
    Всеки има различно мнение и това е нормално...Да,наистина-книгата "Под игото"показва какво е било миналото ни и какви мъки сме търпели...Но не можеш да накараш едно дете в 5 клас да я прочете..нормално е,ако не разбере нищо!Нима детето в 5 клас знае съвременното значение на употребените архаични думи?А,че Вазов има прекрасни творби-няма спор.Според мен трябва да качат някои негови творби в по-горен курс
    ами че той се учи в 11 клас, по малките класове се изучава- само 1/2 глави от "Под игото" и някое друго стихотворение
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Ми дай да пишем буквички и ченгелчета в 5ти клас, щото е по-лесно...
    PurpleDream ти написа останалото, няма да се повтарям...
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Аз съм ПРОТИВ хораа.. това е класика немогат да я премахнат. Или поне не би трябвало. Това е Българското.. колко поколения са учили неговите произведения.. и сега изведнъж са ррешили че трябва да се махнат.. простотия чудят се кво да измислят вместо да мислят за по-важните неща и проблеми. Както и униформите махнали са ги.. и сега изведнъж ''Трябва да се въведът униформи'' за какво са ги махнали въобще..
    ПП. малко се отклоних от темата

Град
    around the world !
    Абсурдно е да премахват български автор от такава величина ! Ако него махнат, не знам просто какво ще стане, чуждестранни да учим, така ли ? А дали учат нещо българско в другите страни?!

Да правят каквото искат...

Против

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Против съм много ясно..Вазов е един от най-добрите български автори.То ако го махнат него какво,ще учим? Не мисля,че ние българчетата не трябва да учим най-хубавите и истински произведения."Опълченците на Шипка"," Българският език',"Немили-недраги","Една българка","Под игото" ,"Епопея на забравените ","Хъшове" и т.н. Мале на къде отива БГ,след като искат да забравим родното Тези управляващи са все по-зле и по-зле
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си