- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Изпитът беше гаден, спор няма. Затрудних се на тези гадни геометрични, направо ми взеха здравето.Иначе на другите съм се справила, не очаквах такъв тест, наистина. Сметнах си преди малко точките и съм или 72 или 73 или 74, което ме устройва от раз.
Да поясня, че това е или 5 или 5.036 или 5. 10.Все пак не съм много сигурна, но под 4.50 едва ли ще падна.
Иване, ти ме РАЗБИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Сега поразгледах назад - Абе вие какво сте правили - ??? Аз си излязох 15 мин преди края - беше ми дотегнало... Сбъркал съм около 4 или 5 задачи...
2.3=6точки
+
3.2=6точки
= -12 точки..
Хайде не се напъваите толкова... живота не е свършил..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ай да се оплачим на бтв![]()
нищо не губим, само може да спечелим
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Ебати шибания тест.
Ебати тъпата съм.
Ебати шибания Вълчев.
Ебати болните мозъци.
Ебааааааааааааати.
i'd like to change the world.
Имам 5,571![]()
![]()
![]()
В момента се чудя да какво да направя- След като ми свърши батерията на телефона от хвалба... Досега някой с над 5 от моите авери не съм видял...
![]()
Добре кажете кои задачи не схващате ? Поне с това мога да помогна
Какво се оплаквате аз по математика имам 3,142 а бг 4,80![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Както пишеше в една задача днеска , не всички обичали математиката :P Аз хванах 4ка и толкова ми стигаНе съм внучка на Архимед, яя `
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
откъде знаеп колко т имаш на преразказа?Първоначално написано от mim4ety_sara
А и бтв... Имам 54 т на 100%... ама въпросът е, че на 7 от задачите по 2 т не знам какво съм писъл, такаче може и 69 да имам ..
Ама ми иде да се ГРЪМНА!!!
Винаги имам по толкова,тъй че съм сигурна мама му старааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На мен стига да не ми анулират работата за нещо.. Си ми е перфектноПървоначално написано от joannalof
![]()
Сега ме хвана паниката да не би по БЕЛ на малкото листче да не съм се подписал...![]()
Иначе никакви знаци не съм правилкакто се изрази нашата квесторка :" Без никакви слончета,кукли и тем подобни"
А по математика - листа за белова въобще не съм ползвал![]()
На черновата изпълних 3,4 страници и това е... Нас така наречената "Белова" ни казаха, че е просто още няколко листа чернова..
А на онзи отворения с окържността и трапеца много се чудих дали да обръщам Пи в кв.см., защото пишеше "Напишете отговора в кв.см."![]()
Теста беше адски скапан.. Просто си беше ад. Имам 4-ка, ама ми трябваше 4.50 +Мечтите ми за 1 аег си отидоха
![]()
btw - john95 браво ве![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Хич не ме интересува как се решават задачите, които съм сбъркала. Имам 5ца и съм щастлива. Вече не съм 7ми клас и нямам изпити.![]()
Peace & Love ;]]
Абе писането на задачите със свободен отговор на беловата е задължително, на нас така ни казаха.![]()
Male
Първоначално написано от Enitto
Спри, че не всички сме закърпили добри оценки![]()
Първоначално написано от faststep
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?????? Нас нищо такова не ни казаха![]()
и на нас казаха, че е задължително, ддзПървоначално написано от john95
^Еми и на нас... но май не е така. Във всяко училище различно са казали.
Peace & Love ;]]
Ми замисли се... Защо да ти дават белова, вместо допълнителни листи чернова?Първоначално написано от john95
![]()
Male
И какво сега няма да ми зачетат отворените ?!?!?!?!![]()
юПървоначално написано от faststep
Е НИЕ ПИТАХМЕ МАМКА МУ - ТИЯ ПУСТИ КВЕСТОРИ НИЩО НЕ КАЗАХА... Казаха на директорката, тя ходи да се обажда и после ни казаха, че са просто едни допълнителни листи![]()
![]()
![]()
Ванка, колко имаш?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...