- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
5,571Първоначално написано от AnIcHkAtA
как се смята бала мама му стара![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Хахаааа - http://www.minedu.government.bg/open...p_math_7kl.pdf
Първите редове - Отговор на отворен въпрос се дава само с число или там цифра... Нещо от тоя род![]()
На нас ни казаха, че дори и на бланката да сме попълнили вярно задачата със свободен отговор, ако на беловата я няма решена няма да се счита за вярна.
Първоначално написано от john95
![]()
Мамата си трака![]()
Оценката ти е супер.Хайде честито!Аз не знам дали ще получа каквото искам.Ееееебала съм го, до гуша ми дойде.И все пак-ФЕГ на върха, няма да се откажа.
От днес официално ставам простак и както каза една съфорумка-няма да остана недоволна, каквото и да ми коства.
Ванка, ама наистина ли мислиш, че на някого му пука какво пише в тия изисквания?Дреме им на патките.
Съжалявам за вулгарния език, но вече вярвам, че всичко в скъпата ни родина е измишльотина и абсурд...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от lovebug
Еми значи са ви излъгали![]()
На нас ни казаха,че тея листи,които са белова са при положение,че мястото в бланката за отговори не ни стигне![]()
Аз точно си мислех, че трябва да се спра - всяла 2ра дума ми е ругатня..Първоначално написано от AnIcHkAtA
Знам, че им е през Уя, ама lovebug виж какво са му казали![]()
Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Значи простотията е пълна - свободни съчинения...![]()
На нас ни казаха,че на тия листове се пише само задачи с свободен отговор,но не е задължително всички. Аз написах 3 само.
Обясниха ни,че ако си стигнал до някъде с решението можели да ти дадат част от стотна![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Здравейте на всички!! Аз се регистрирах скоро, но отавна чета темите с голям интерес...та... на нас не ни казаха да пишем по беловата ещо... казаха-цирирам: "там пишете, само ако не ви стигне черновата"
и така са казали масово.. така че ако стане на въпрос нещо за тези белови, ще се вдигне такъв скандал.. и според мен нямат право да не ги зачитат задачите с СО... то да не сме ние виновни!!
а ако в краен случай не ги зачетат(което няма да се случи :P ) ще смъкнат оценките на всички и няма да ни се намалят шансовете...
П.П: Аз си сметнах точките, ама на някои въпроси не помня кой отговор съм дала... тъй че оценката ми е м/у 5 и 5.40...![]()
KrikityYy
да му еба майката никой ли не знаеПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
![]()
![]()
![]()
На нас ни казаха ,че беловата е нещо като допълнителна чернова.И мисля ,че е така ,защото никога не са давали белова за свободни отговори.
^за езиковааааа лии?
два пъти оценката по бел от изпита + два пъти оценката по математика от изпита + оценката по математика за годината + оценката по български и литература за годината..
Зависи къде искаш да учиш.Първоначално написано от mim4ety_sara
Само да посмеят да не ни зачетат отговорите,защото не сме ги писали на беловатааа..малее скандали ще има тогава.
Ще съдя квесторите ако трябва,ама т'ва е прекалено вече.
Бахтиии..
уф уф уф уф уф уф уф
(като се прибрах поциврих малко..;д)
Да значи
2.4,800-9,6
+
2.3,142- 6,284
+
5
+
5
което е равно на 25,884 прекалено ли е малко за езикова ?!
я да се успокоим...според мен ще зачетат задачите и това е!
![]()
KrikityYy
Колко вървят баловете за математическите попринцип![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
кой град?на мен тоя жал 26 мн малко ми се вижда.Първоначално написано от mim4ety_sara
^Аз миналата година с БАЛ 30,5 влезнах в математическа. То зависи от учениците.![]()
За София- мисля, че е малко... Ама не се знае, с този тест. Ако си от друг град- не знам как вървят баловете там.Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ловеч езиковата ..Първоначално написано от masal
С тоз бал навсякъде ще ти е малко...Пък и си момиче.Първоначално написано от mim4ety_sara
Male
колко точки са за
3
4
5
?
на мен не ми се отваря скалата за оценяване ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.