.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 12 от 52 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1281
    Повече от фен
    Имам 36 точки,което значи 3.71 Най-високия ми резултат на тест по математика Дано да падне бала за ФЕГ

16т. - 3.00
    30т. - 3.50
    44т. - 4.00
    58т. - 4.50
    72т. - 5.00
    86т. - 5.50
    100т. - 6.00

Град
    София
    балът ще падне определенооо... аз имам м/у 72 и 86т!!! Моля ви пишете: мислите ли, че ще ми стигне за 1ва или 2ра немска...по БЕЛ ще имам май 5.30... молляяяя пишете!!!
    KrikityYy

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    колко точки са за
    3
    4
    5

?

на мен не ми се отваря скалата за оценяване ..
    3-16
    4-44
    5-72
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от KristenSteward
    балът ще падне определенооо... аз имам м/у 72 и 86т!!! Моля ви пишете: мислите ли, че ще ми стигне за 1ва или 2ра немска...по БЕЛ ще имам май 5.30... молляяяя пишете!!!
    Нищо не може да се каже още,пък и това са доста желани училища.

Град
    София
    е, ясно че нищо не се знае.. ама като гледам общото ниво...
    KrikityYy

Там е работата, че нищо не може да се каже и за общото ниво. Ясно е само, че оценките по математика ще са по-ниски от тези по бел.
    Иначе аз имам 80 и няколко точки.

оффф, имам 51 точки по мат, което е някъде 4,25
    иначе по бел оценката ми е м/у 5,40 и 5,60

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    о не лъжете се всички изядохме ряпата, които не сме писали на беловата ... Това дето пусна не е вярно, уж число, а на една задача имаше и Пи.. Отцеката пада с около 0,5 единици при мен .. ужасяващо е в даскалото където бях, освен моите квестори, всички други са казали, че отговора се приема за грешен, ако го няма на белова !!!

При нас специално дойде директорката и каза, че е задължително да пишем на беловата, иначе нямало да се зачита. Доколко е вярно - не знам.
    i'd like to change the world.

76 точки - 5,143

тестът беше отвратителен. най-гадното нещо, което съм решавала /ако не броим разделите по математика на АК, разбира се/

евалата на тези, които имат над 5,50, уж за толкова се борех, ама толкова ми бяха силите...тестът беше нереален.

квесторите ни се караха, когато искахме допълнителни листа за чернова, защото били на привършване, оО
    а специално на мене ми викаха, защото взех 2 листа

и ни караха да препишем подробно решенията на СО в беловата. написах 7 задачи от 9, защото реших, че няма да ми стигне времето да попълня бланката за отговори... идиоти.
    но съм доволна в общи линии, ако не ми създадат проблеми заради нарушаване на анонимност и т.н., ще имам бал 34,000.

Проверяваща ми каза,че дори и да ти го няма на беловата не е фатално.

Айде стига бе. Проверяват се само бланките с отговорите. Явно навсякъде е било различно. На нас ни дадоха листове за белова и ни казаха да ги ползваме, ако не ни стигнат тези за чернова. Пък и никъде не сме прочели, че ще се изисква подробно решаване на задачите описано на отделни листа.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Стига де хора , тестът не е чак толкова труден . След тази година , която преживях в новото ми училище , това ми се вижда някакво елементарно ниво . Но вие айде 7 клас , да ви е малко по трудно , но не е толкова ужасяващо , за бога . Преувеличавате Задачите , които ги даваха на олимпиади , на нас ни ги дават за тройка . Сега тепърва идва кошмара ви . Само може да се радвате на това ниво .

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Kum40Val40
    Айде стига бе. Проверяват се само бланките с отговорите. Явно навсякъде е било различно. На нас ни дадоха листове за белова и ни казаха да ги ползваме, ако не ни стигнат тези за чернова. Пък и никъде не сме прочели, че ще се изисква подробно решаване на задачите описано на отделни листа.

+1,.. м/у другото току-що реших теста и определено е бая по-труден от миналогодишния.. .. кажете 88т за колко е че не ми се рови да търся скалата.. и впрочем 49. геометричната е същата задача като 1 зад дето 1 момиче поиска помощ за нея.. мисля, че беше joannalof в старата ви тема..

Голям фен Аватара на joannalof
    На нас ни казаха - ПРОВЕРЯВА СЕ САМО БЛАНКАТА С ОТГОВОРИТЕ. БЕЛОВАТА Е САМО ЗА ЗАДАЧИТЕ С СВОБОДЕН ОТГОВОР И АКО ДАДЕНА ЗАДАЧА НЕ СИ ДОВЪРШИЛ, МОЖЕ ДА ТИ ДАДАТ ПРИМЕРНО 1т., 0.5 стотни и така.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Стига де хора , тестът не е чак толкова труден . След тази година , която преживях в новото ми училище , това ми се вижда някакво елементарно ниво . Но вие айде 7 клас , да ви е малко по трудно , но не е толкова ужасяващо , за бога . Преувеличавате Задачите , които ги даваха на олимпиади , на нас ни ги дават за тройка . Сега тепърва идва кошмара ви . Само може да се радвате на това ниво .
    То си личи...На мен, като не съм ходил на частни, ми беше адски трудно. Чакайте де, трябва да се пише в беловата, защо иначе ще ви я дават? Пък ако не е така, искам няколко точки отгоре, 20 минути описвах шибаните решения!
    Male

Аз съм от София и също кандидатствах.

не може едни да пишат белова а други не! аз загубих поне 15мин за тая белова... егати... не е чесно треа да се направи нещо по въпроса!

Цитирай Първоначално написано от pitbulll
    Коя е формулата , по която си смятате оценките?

тя е (точките +68 ) / 28

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    едикояси, да и затове ще ти дадат точки за СО, докато на нас не! А който ви е казвал, че се проверява само бланката се лъже! Не напразно са направили отделни листове.Само черновата не се проверява.

а точно е нечестно за нас защото не ни казаха, че трябва да се пише на белова.. всъщност ние трябва да направим нещо ..

Голям фен Аватара на joannalof
    Това,че сте обяснявали на беловата ви нося само +ве, даже може и някоя и друга точка да ударите отгоре.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Това,че сте обяснявали на беловата ви нося само +ве, даже може и някоя и друга точка да ударите отгоре.

Ми може.. ама пък не е справедливо да се отнемат точки на тези които не са писали и то само защото квесторите не са знаели и не са им казали... просто не е честно..

Абе не знам но не може правилата да се променят в последния момент.

http://rio-sofia-grad.com/index_file...izpiti_MON.doc

и освен това в инструкциите на първа страница на теста никъде не пише, че трябва да се пише на белова

mislq 4e 6te ima nakazani kvestoriii :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си