- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Имам 36 точки,което значи 3.71![]()
![]()
Най-високия ми резултат на тест по математика
Дано да падне бала за ФЕГ
![]()
16т. - 3.00
30т. - 3.50
44т. - 4.00
58т. - 4.50
72т. - 5.00
86т. - 5.50
100т. - 6.00
балът ще падне определенооо... аз имам м/у 72 и 86т!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моля ви пишете: мислите ли, че ще ми стигне за 1ва или 2ра немска...по БЕЛ ще имам май 5.30... молляяяя пишете!!!
KrikityYy
3-16Първоначално написано от teenems
4-44
5-72
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Нищо не може да се каже още,пък и това са доста желани училища.Първоначално написано от KristenSteward
е, ясно че нищо не се знае.. ама като гледам общото ниво...![]()
KrikityYy
Там е работата, че нищо не може да се каже и за общото ниво. Ясно е само, че оценките по математика ще са по-ниски от тези по бел.
Иначе аз имам 80 и няколко точки.
оффф, имам 51 точки по мат, което е някъде 4,25![]()
иначе по бел оценката ми е м/у 5,40 и 5,60
о не лъжете се всички изядохме ряпата, които не сме писали на беловата ... Това дето пусна не е вярно, уж число, а на една задача имаше и Пи.. Отцеката пада с около 0,5 единици при мен .. ужасяващо е![]()
в даскалото където бях, освен моите квестори, всички други са казали, че отговора се приема за грешен, ако го няма на белова !!!
При нас специално дойде директорката и каза, че е задължително да пишем на беловата, иначе нямало да се зачита. Доколко е вярно - не знам.
i'd like to change the world.
76 точки - 5,143![]()
тестът беше отвратителен. най-гадното нещо, което съм решавала /ако не броим разделите по математика на АК, разбира се/
евалата на тези, които имат над 5,50, уж за толкова се борех, ама толкова ми бяха силите...тестът беше нереален.
квесторите ни се караха, когато искахме допълнителни листа за чернова, защото били на привършване, оО
а специално на мене ми викаха, защото взех 2 листа![]()
и ни караха да препишем подробно решенията на СО в беловата. написах 7 задачи от 9, защото реших, че няма да ми стигне времето да попълня бланката за отговори... идиоти.
но съм доволна в общи линии, ако не ми създадат проблеми заради нарушаване на анонимност и т.н., ще имам бал 34,000.![]()
Проверяваща ми каза,че дори и да ти го няма на беловата не е фатално.
Айде стига бе. Проверяват се само бланките с отговорите. Явно навсякъде е било различно. На нас ни дадоха листове за белова и ни казаха да ги ползваме, ако не ни стигнат тези за чернова. Пък и никъде не сме прочели, че ще се изисква подробно решаване на задачите описано на отделни листа.
Стига де хора , тестът не е чак толкова труден . След тази година , която преживях в новото ми училище , това ми се вижда някакво елементарно ниво . Но вие айде 7 клас , да ви е малко по трудно , но не е толкова ужасяващо , за бога . ПреувеличаватеЗадачите , които ги даваха на олимпиади , на нас ни ги дават за тройка . Сега тепърва идва кошмара ви . Само може да се радвате на това ниво .
Първоначално написано от Kum40Val40
+1,.. м/у другото току-що реших теста и определено е бая по-труден от миналогодишния.... кажете 88т за колко е че не ми се рови да търся скалата.. и впрочем 49. геометричната е същата задача като 1 зад дето 1 момиче поиска помощ за нея.. мисля, че беше joannalof в старата ви тема..
![]()
На нас ни казаха - ПРОВЕРЯВА СЕ САМО БЛАНКАТА С ОТГОВОРИТЕ. БЕЛОВАТА Е САМО ЗА ЗАДАЧИТЕ С СВОБОДЕН ОТГОВОР И АКО ДАДЕНА ЗАДАЧА НЕ СИ ДОВЪРШИЛ, МОЖЕ ДА ТИ ДАДАТ ПРИМЕРНО 1т., 0.5 стотни и така.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
То си личи...На мен, като не съм ходил на частни, ми беше адски трудно.Първоначално написано от vesito13
Чакайте де, трябва да се пише в беловата, защо иначе ще ви я дават?
Пък ако не е така, искам няколко точки отгоре, 20 минути описвах шибаните решения!
![]()
Male
не може едни да пишат белова а други не! аз загубих поне 15мин за тая белова... егати... не е чесно треа да се направи нещо по въпроса!
едикояси, да и затове ще ти дадат точки за СО, докато на нас не! А който ви е казвал, че се проверява само бланката се лъже! Не напразно са направили отделни листове.Само черновата не се проверява.
а точно е нечестно за нас защото не ни казаха, че трябва да се пише на белова.. всъщност ние трябва да направим нещо ..
Това,че сте обяснявали на беловата ви нося само +ве, даже може и някоя и друга точка да ударите отгоре.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Първоначално написано от joannalof
Ми може.. ама пък не е справедливо да се отнемат точки на тези които не са писали и то само защото квесторите не са знаели и не са им казали... просто не е честно..![]()
![]()
Абе не знам но не може правилата да се променят в последния момент.
http://rio-sofia-grad.com/index_file...izpiti_MON.doc
и освен това в инструкциите на първа страница на теста никъде не пише, че трябва да се пише на белова