.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 14 от 52 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1281
    Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Аз се ги сметнах и вече официално изявление - имам 72 точки - 5.00.

Преброих си ги два пъти са толкова, радвам се ужасно много след този отвратителен тест. Колкото и да говорите против министъра и прочие, няма нищо да промениете, никой няма да ви даде 20 точки над вашите, така че е безмислено. Имайте предвид, че тази година баловете рязко ще паднат заради оценките по математика, така че давайте по-кротко. На първо класиране съм сигурна, че ще бъдете много по-позитивно настроени.

аз пък мисля, че няма нужда скалата да се променя. тестът е труден, за да могат да се отсеят най-добрите, а нали именно това е целта на изпитите.

дори и да повишат оценките, мисля, че разликата ще е най-много една десета....

Град
    Where streets have no name
    Не помня 2-3 въпроса, но, хора, имам 76 точки!!!!!!!
    НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!! ТОВА Е НАЙ-ВИСОКИЯТ МИ РЕЗУЛТАТ НА КОЙТО И ДА БИЛО ТЕСТ!!!!!!!! АААА, ВЪЛЧЕВ, ДУХАЙ!!!! ЕЛВИС, ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ!!!!

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Май хванах четворката. Два пъти броих и имам 49 точки

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    bebe7o - напълно подкрепям
    това не са нито задачи за изпит, нито за и аз не знам какво
    това трябва да им го дадат на СМГ като последен кръг на конкурс...
    другото, което ми направи впечатление - нямаше задачи със средна трудност. първите 20 бяха горе-долу лесни и след това.... мама... нямаше повече от 2-3 зад за среден акъл..
    ПП: имам грешка на първа
    А на СМГ-то тва им го дават сигурно ей тъй.. за тях според мен тфа е нищо. От 4 години ходя по състезания и като ги знам СМГ-то какви са простооооо.... А иначе и аз като съм решавала теста съм сбъркала на некфи дет са лесни.. .. ама иначе наистина е така както казваш.. имаше много лесни и после трудни.. Ебаси тъпата работа.. хубаво че не кандидатствам тая година.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен Аватара на joannalof
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Хора обаждах се в РИО-то и изрично казаха,че се проверява само и единствено бланката аза отговори!Всичко друго било чернова.Иначе имам 77 или 78 точки + 5.400/5.500 прави бал за ПУ-тата и математически приблизително 33.000 а за езиковите 33.200.Някой ще ми каже ли дали ще ми стигне за СМГ с немски
    ОБИЧАМ ТЕ.
    Много ме успокои, а и сигурно не само мен.
    Жив и здрав.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хора обаждах се в РИО-то и изрично казаха,че се проверява само и единствено бланката аза отговори!Всичко друго било чернова.Иначе имам 77 или 78 точки + 5.400/5.500 прави бал за ПУ-тата и математически приблизително 33.000 а за езиковите 33.200.Някой ще ми каже ли дали ще ми стигне за СМГ с немски
    ОБИЧАМ ТЕ.
    Жив и здрав.
    Живо здраво и от мен - аз не те обичам , Ама много ти благодаря

Поздравявам всички с песента "I got five on it "
    http://www.youtube.com/watch?v=vJzIYv_mE04

Подкрепете ни!
    http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
    Моля ви, разпространете това. Шансове винаги има, важното е да опитаме Пращайте по форуми, сайтове, скайп ...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от john95
    ОБИЧАМ ТЕ.
    Жив и здрав.
    Живо здраво и от мен - аз не те обичам , Ама много ти благодаря
    слава богу иначе можеше да стане конфузно Браво бе иване ти си машина ЧовеЧе

Голям фен Аватара на LeDa
    Аз сега ще съм седми клас,но ви следя темата и се подписах. Обаче отдолу пишеше подписали се:2 ,което май не е много във ваша полза. Стискам палци да влезете в желаните училища.

Наистина не мисля, че е правилно.
    И какво, някой не е доволен от резултата си и пуска петиция.
    И мислите, че това ще има значение за Вълчев?
    Боже..
    И аз си мислех, че ще имам слаба оценка, но съм доволна.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Наистина не мисля, че е правилно.
    И какво, някой не е доволен от резултата си и пуска петиция.
    И мислите, че това ще има значение за Вълчев?
    Боже..
    И аз си мислех, че ще имам слаба оценка, но съм доволна.

И аз мисля, че файда никаква ама...

Нищо не ни пречи да опитаме! Медиите за какво са, ако не стигне до него, поне до тях

Хора сигурно ще ме намразите ама така се прави отсявка от зубрачите и наистина можещите.Но на истина този тест не беше съобразен...Защото СМГ,НЕГ,ФЕГ,АЕГ,164 ГПИЕ и останалите по-добри училища не искат зубрачи,а хора които могат да мислят.И мисля че всеки резултат над 65 точки гарантира елитно училище.Петицията няма смисък от нея.Просто бала ще падне и в НЕГ и т.н ще се влиза с бал 31 а не 32 както преди ....

Отношение - едно и също... Дали ще кажете на вашите, че имате 4,50 и пак няма да влезете или че имате 4,20 и пак не влизате.... Освен самозалъгване - друга файдА немА

И сега вие ще кажете - Ти го казваш защото имаш егати високата оценка.. Еми само да ви кажа, че заедно с ваште и моята от 5,57 ще стане на 5,75 и се в г'ъз....

Е, не мисля че за НЕГ ще падне.
    Там си е високо ниво и такова ще бъде.
    На 31 ... няма да видим скоро да падне.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Всички с 60+т са влезнали ... и ние имаме право,защото всеки е учил, отдавали му се или не - трудил се е . Нека и вашите оценки да се дигнат, какво пък

Е, не мисля че за НЕГ ще падне.
    Там си е високо ниво и такова ще бъде.
    На 31 ... няма да видим скоро да падне.
    Недей така.. Ние идиотите или така наречения "Силен пол" сме си за под 31 даже

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Всички с 60+т са влезнали ... и ние имаме право,защото всеки е учил, отдавали му се или не - трудил се е . Нека и вашите оценки да се дегнак, какво пък
    Добре... и вие с под 60 точки пак имате същите шансове да влезете..

Ванка, повечето... съгласна съм.
    Но наистина има хора като теб, които се трудят.
    И успяват.
    Действително ти върви математиката, спор няма. Силна страна ти е.
    Всеки има нещо, в което е добър, това е твоето нещо.
    Тъй че другите да не завиждат, а да се радват за теб.
    Ии не се подценявай, 'щото ти специално не си идиот.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Хора сигурно ще ме намразите ама така се прави отсявка от зубрачите и наистина можещите.Но на истина този тест не беше съобразен...Защото СМГ,НЕГ,ФЕГ,АЕГ,164 ГПИЕ и останалите по-добри училища не искат зубрачи,а хора които могат да мислят.И мисля че всеки резултат над 65 точки гарантира елитно училище.Петицията няма смисък от нея.Просто бала ще падне и в НЕГ и т.н ще се влиза с бал 31 а не 32 както преди ....

Така е.. на всякъде ще паднат.. немската в Бургас си е една от най-елитните ама и там миналата година бала падна от 31-32 до 25 някъде..

Хора няма да казвам колко точки имам... ще кажа само че в момента обмислям от къде в Пловдив ще е най-сигурно да се хвърля /мислех си за моста над Марица/ ще имам бал 28 ако имам 5.00 по БЕЛ /може и повече да имам/

П.П. ако довечера събера смелост ще напиша колко точки имам

Споко бе.
    И аз мислех, че ще имам 3-ка.
    Ама сабята показа друго.
    Дишай.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми