- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Има ли някои за Първа Английска и знае ли някой дали е яко там плс кажете питам вече сиг 10 път просто не живея сега в София преди бях там, но се преместих и съм забраил училищата и другите глупости...
^Aз.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз мухите из стаята... и дори мислех да ги изям..Първоначално написано от elito6754
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре де...Беловите трябва да се проверяват, все пак са БЕЛОВИ, защо иначе ще ни ги дават!![]()
Male
![]()
![]()
като гледам се очертам за бал под 30
![]()
![]()
Но не се, слава богу.
с протегнати стъпала
и шалове
73to--- миналата година след Американският колеж те бяха най-добри на матуритеПървоначално написано от monttitty
Друг е въпросът какъв език ти се учи
![]()
На нас квесторите ни казаха, че си пишем на беловите като на черновите, проверяващите гледат само бланката за отговори. Днес една приятелка на мама е звъняла в РИО и това са и казали. Успокойте се!
П. П. Ихааа! Мухи! Искам и аз!И комари става!
Абе ей, курво или кур ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!Първоначално написано от nestea95
+1 АКо теста е труден е труден за всички=> всички с 4.5 ще влизат в "елитните" гимназии.За какво ти е по-висока оценка ?Като те питат да се хвалиш имам 5 ли?Първоначално написано от kamikadze33
Ей ей я се успокой бе... кфо се правиш на мъж... пф..Първоначално написано от kamikadze33
п.п за тебе специалитет мухи + комари и хлебаркии.. мммм нямиии
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пффф аз пък дори и не писах на беловата,защото и на нас ни казаха същото,че са като черновите.Макар,че ако са същите защо не ни дадоха само листа за чернови
![]()
Но това е нечестно!Първоначално написано от elito6754
Как някой хора като мен са си губили времето да решават подробно задачите на беловата(писах лист и половин страница), а други са си писали останалите задачи!? А и сега да не зачетат труда ни!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Male
Това за беловата и аз не го разбрах много, но слушах какво ми казваха и това е.
П. П. Може ли без хлебарки, че малко множко ще ми стане? Ако предпочиташ да ти ги дам, в комбинация със оси?![]()
Първоначално написано от faststep
Е , добре де ама честно ли е да отнемат точки на тези, на които не им е било казано???!
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
хах пак си останах без отговор![]()
![]()
![]()
И кфо много ли си oтворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!Първоначално написано от FancyGirl
Айде оставете тази белова и тази чернова намира... в крайна сметка каквото стане света е още тукаа ехоо...Първоначално написано от elito6754
оси... вкусно но мисля, че имат много калорииии
Е, добре де, честно ли е да си губя 20 минути, вместо да си решавам останалите задачи!?Първоначално написано от bebe7o
![]()
Male
Е,32 точки каква оценка са? Сестра ми има толкова.. Срамота...![]()
3.28
с протегнати стъпала
и шалове
АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*Първоначално написано от kamikadze33
На мен пък ми казаха задачите със свободен отговор да ги описвам на беловата. Описах 7 от 9.
Първоначално написано от faststep
Е да ама си ги решил/а нали? Не е честно да искаш на другите да им се отнеме точки за това, че не са писали пък на тебе да ти дадат защото си писала..А иначе просто грешката беше че дадаха белова и объркаха всички.. Ама кода прайш.. тфа е България все пак..
. Няма смисъл да ги коментирате повече се пак както някой каза света нма да свърши.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()