.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 19 от 52 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1281
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от pinkisexapilla
    Е,32 точки каква оценка са? Сестра ми има толкова.. Срамота...
    3.571
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    [/b]32т. - 3.571

Хваща четворката!

Цитирай Първоначално написано от pinkisexapilla
    Е,32 точки каква оценка са? Сестра ми има толкова.. Срамота...
    3.571 /май/

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от nestea95
    П Е Т И Ц И Я
    Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.

От: Николета Сашева Петрова

Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html

Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.

Адрес за подписване:
    http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
    След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.
    Абе ей, к***во или "мъжки полов орган" ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
    Ей ей я се успокой бе... кфо се правиш на мъж... пф..
    п.п за тебе специалитет мухи + комари и хлебаркии.. мммм нямиии
    И кфо много ли си утворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
    АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*
    Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме ебе няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !

Я се спрете, ей.
    Темата не е за спорове.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    [/b]32т. - 3.571

Хваща четворката!
    Не хваща никаква четворка, защото 3.571 не е 4, а е 3.571 -- като някой има 3.571, а друг 4.00 бала еднакъв ли се получава според теб ?

Голям фен Аватара на melinor
    kamikadze Какво ти става

btw webprgn в НТБГ ли искаш, и ако да в какъв профил? доста хора познавам, които искат там .
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

П Е Т И Ц И Я
    Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.

Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.

Адрес за подписване:
    Абе ей, к***во или "мъжки полов орган" ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
    И кфо много ли си утворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
    АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*
    Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме е** няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
    Ти май си доста празноглав а... ? Айде като не си 7 клас си замълчи нито не интересува нито ти влиза в работата да се бъркаш в нашите изпити. Мисля, че хора които не са 7 клас нямат никакво право да обсъждат изпита дали бил труден или не когато учите по нашите учебници и с нашите преподаватели тогава говорете и когато на вас ви пуснат изпит доста по-труден от очакванията ви не очаквайте да сте на 7-мото небе от щастие. Какво се правиш и ти гледай си 8 клас там гледай си живота и спри да досаждаш на хората...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

П Е Т И Ц И Я

Адрес за подписване:
    Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме е** няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
    Ти май си доста празноглав а... ? Айде като не си 7 клас си замълчи нито не интересува нито ти влиза в работата да се бъркаш в нашите изпити. Мисля, че хора които не са 7 клас нямат никакво право да обсъждат изпита дали бил труден или не когато учите по нашите учебници и с нашите преподаватели тогава говорете и когато на вас ви пуснат изпит доста по-труден от очакванията ви не очаквайте да сте на 7-мото небе от щастие. Какво се правиш и ти гледай си 8 клас там гледай си живота и спри да досаждаш на хората...

Цитирай Първоначално написано от melinor
    kamikadze Какво ти става

btw webprgn в НТБГ ли искаш, и ако да в какъв профил? доста хора познавам, които искат там .
    И аз вече не знам къде...СМГ,НТБГ или пъкНЕК

Супер фен Аватара на breathless
    Някой ще ми каже ли 19 точки за колко са ?
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ми 3 трябва да е.. 16т е точно за 3 значи 19 е 3 и малко..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Стига сте се карали де!

Теста е отвратителен.. ОТВРАТИТЕЛЕН!
    Аз дето съм 11 клас не мога да го реша,пък вие...

А 55 точки колко е? Хваща ли четворката?Питам,защото се оказа,че някои от нещата не си спомняла какво е писала и ако те са и верни,ще има 55.. Сайта на Министерството на образованието не ми се отваря,затова ви занимавам.. Голям наплив има вероятно.. Хах.

виж се kamikadze33 ще ти го кажа по начин по който дори и идеот като теб да ма разбере НЯМА ДА СПАМЯ В ТЕМАТА зарати теб такаче комплексарче айде духай НЯМА да си правя труда да ти птговарям тук повече тъйче ако има нещо пиши на ЛС

а и ако искаш да знаеш това е тема за седми клас /знам че ти е трудно да четеш и за това не си разбрал/ и вашите испити бяха доста по лесни от наще особено по математика айде

FancyGirl не си прави труда да спориш с тоя *******

МОМИЧЕ, КОЯ си ТИ, че да ми кажеш дали имам или нямам право ? Ма коя си ти, бе!? Не ми се прави на интересна... Като ви се е паднал по труден изпит от нашя по МАТ, погледни си изпита по БЕЛ - ЕЛЕМЕНТАРЕН! НЕ може всичко да е добре нали така ? На този изпит ти не отиваш да се чешеш, а да покажеш най-доброто от себе си, нали така ?! ЗА всички е било така и на всички им се е паднал ВАРИАНТ 3, това е ...Не е било трудно само за теб, на всички им е същото... Ако е било трудно само за теб, моля те, извади си изводите за това! Ще изкараш по нисък бал... Всички ще изкарат по-нисък бал, така че ще намалят бала в училищата... Наистина ПОМОСЛЕТЕ КАКВО ще напишете в следващиет коментар, защото ставате все по-смешни и по-смешни с всеки ваш коментар... Чудя се - да се смея ли или да плача!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    kamikadze Какво ти става

И аз вече не знам къде...СМГ,НТБГ или пъкНЕК
    Идвай при нас,адското е
    тбг де

Това с петициите е безполезно - дали на всички ще увеличат оценките с 20 стотни, или не, отношението между оценките остава същото + това никой няма да обърне внимание на петицията.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от lovebug
    Това с петициите е безполезно - дали на всички ще увеличат оценките с 20 стотни, или не, отношението между оценките остава същото + това никой няма да обърне внимание на петицията.

А де ама кой да чуе... Направо стават досадни вече..

Голям фен Аватара на joannalof
    Оф, тука стана пазар
    К`во се карате за глупости.
    Сред нас няма виновни, проблемите идват от "горе"
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Тестът беше труден- признайте. За тези, за които математиката е светиня, той може и да беше лесен. Обаче за нас, дето учим в обикновени училища, където се учи математика по 5 часа, тестът беше невероятно гаден и труден!

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Цитирай Първоначално написано от lovebug

А де ама кой да чуе... Направо стават досадни вече..
    Аз това им обяснявам, но изведнъж излезна, че съм комплексар Ма то не ти трябва да се занимаваш с тъпаци... - те винаги бият просто няма как да им обясниш...

Айде стига толкова паниране,шокиране и така нататък... успокойте се всики и се радвайте на прекрасното време и ваканцията ... защото не е дълга и след това ще искате, стига толкова учене и стига толкова притеснение. Всички знаете, че и след 8-ми клас можете да влезете в хубави и елитни училища и то в пъти по лесно от сега... Успокойте се и се радвайте на лятото... защото лятото горещо много е добре, весело пече... скара плаж море .... нямаш грижиии ЛЯТО Е !

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Тестът беше труден- признайте. За тези, за които математиката е светиня, той може и да беше лесен. Обаче за нас, дето учим в обикновени училища, където се учи математика по 5 часа, тестът беше невероятно гаден и труден!

В математическа гимназия съм и ДА теста ви беше труден. ДА по-гаден е от миналия. ДА прецакани сте.. ама ко ще и на арменския поп да се оплачете на министъра му е през х*я.. НИЩО не може да се направи и това е!

Голям фен Аватара на joannalof
    Поисках да заключат темата за петицията. Дано сте доволни ...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Квото станало станало,стига сте се карали.Вълчев ще си остане провал,така че.И не е края на света ,това че не сте влезли където искате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си