- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
3.571Първоначално написано от pinkisexapilla
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
3.571 /май/Първоначално написано от pinkisexapilla
Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме ебеПървоначално написано от sm_95
няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
Я се спрете, ей.
Темата не е за спорове.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Не хваща никаква четворка, защото 3.571 не е 4, а е 3.571 -- като някой има 3.571, а друг 4.00 бала еднакъв ли се получава според теб ?Първоначално написано от elito6754
kamikadze Какво ти става![]()
![]()
btw webprgn в НТБГ ли искаш, и ако да в какъв профил? доста хора познавам, които искат там .![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ти май си доста празноглав а... ? Айде като не си 7 клас си замълчи нито не интересува нито ти влиза в работата да се бъркаш в нашите изпити. Мисля, че хора които не са 7 клас нямат никакво право да обсъждат изпита дали бил труден или не когато учите по нашите учебници и с нашите преподаватели тогава говорете и когато на вас ви пуснат изпит доста по-труден от очакванията ви не очаквайте да сте на 7-мото небе от щастие. Какво се правиш и ти гледай си 8 клас там гледай си живота и спри да досаждаш на хората...Първоначално написано от kamikadze33
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ти май си доста празноглав а... ? Айде като не си 7 клас си замълчи нито не интересува нито ти влиза в работата да се бъркаш в нашите изпити. Мисля, че хора които не са 7 клас нямат никакво право да обсъждат изпита дали бил труден или не когато учите по нашите учебници и с нашите преподаватели тогава говорете и когато на вас ви пуснат изпит доста по-труден от очакванията ви не очаквайте да сте на 7-мото небе от щастие. Какво се правиш и ти гледай си 8 клас там гледай си живота и спри да досаждаш на хората...Първоначално написано от kamikadze33
И аз вече не знам къде...СМГ,НТБГ или пъкНЕКПървоначално написано от melinor
![]()
![]()
Някой ще ми каже ли 19 точки за колко са ?![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ми 3 трябва да е.. 16т е точно за 3 значи 19 е 3 и малко..
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Стига сте се карали де!
Теста е отвратителен.. ОТВРАТИТЕЛЕН!
Аз дето съм 11 клас не мога да го реша,пък вие...
А 55 точки колко е? Хваща ли четворката?Питам,защото се оказа,че някои от нещата не си спомняла какво е писала и ако те са и верни,ще има 55.. Сайта на Министерството на образованието не ми се отваря,затова ви занимавам.. Голям наплив има вероятно.. Хах.
виж се kamikadze33 ще ти го кажа по начин по който дори и идеот като теб да ма разбере НЯМА ДА СПАМЯ В ТЕМАТА зарати теб такаче комплексарче айде духай НЯМА да си правя труда да ти птговарям тук повече тъйче ако има нещо пиши на ЛС![]()
![]()
![]()
![]()
а и ако искаш да знаеш това е тема за седми клас /знам че ти е трудно да четеш и за това не си разбрал/ и вашите испити бяха доста по лесни от наще особено по математика айде![]()
![]()
![]()
FancyGirl не си прави труда да спориш с тоя *******![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ, КОЯ си ТИ, че да ми кажеш дали имам или нямам право ? Ма коя си ти, бе!? Не ми се прави на интересна... Като ви се е паднал по труден изпит от нашя по МАТ, погледни си изпита по БЕЛ - ЕЛЕМЕНТАРЕН! НЕ може всичко да е добре нали така ? На този изпит ти не отиваш да се чешеш, а да покажеш най-доброто от себе си, нали така ?! ЗА всички е било така и на всички им се е паднал ВАРИАНТ 3, това е ...Не е било трудно само за теб, на всички им е същото... Ако е било трудно само за теб, моля те, извади си изводите за това! Ще изкараш по нисък бал... Всички ще изкарат по-нисък бал, така че ще намалят бала в училищата... Наистина ПОМОСЛЕТЕ КАКВО ще напишете в следващиет коментар, защото ставате все по-смешни и по-смешни с всеки ваш коментар... Чудя се - да се смея ли или да плача!
Идвай при нас,адското еПървоначално написано от webprng
![]()
тбг де
Това с петициите е безполезно - дали на всички ще увеличат оценките с 20 стотни, или не, отношението между оценките остава същото + това никой няма да обърне внимание на петицията.![]()
Първоначално написано от lovebug
А де ама кой да чуе... Направо стават досадни вече..![]()
![]()
Оф, тука стана пазар![]()
К`во се карате за глупости.
Сред нас няма виновни, проблемите идват от "горе"![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Тестът беше труден- признайте. За тези, за които математиката е светиня, той може и да беше лесен. Обаче за нас, дето учим в обикновени училища, където се учи математика по 5 часа, тестът беше невероятно гаден и труден!
Аз това им обяснявам, но изведнъж излезна, че съм комплексарПървоначално написано от bebe7o
Ма то не ти трябва да се занимаваш с тъпаци... - те винаги бият
просто няма как да им обясниш...
Айде стига толкова паниране,шокиране и така нататък... успокойте се всики и се радвайте на прекрасното време и ваканцията ... защото не е дълга и след това ще искате, стига толкова учене и стига толкова притеснение. Всички знаете, че и след 8-ми клас можете да влезете в хубави и елитни училища и то в пъти по лесно от сега...Успокойте се и се радвайте на лятото... защото лятото горещо много е добре,
весело пече... скара
плаж море .... нямаш грижиии ЛЯТО Е !
![]()
Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
В математическа гимназия съм и ДА теста ви беше труден. ДА по-гаден е от миналия. ДА прецакани сте.. ама ко ще и на арменския поп да се оплачете на министъра му е през х*я.. НИЩО не може да се направи и това е!
![]()
Поисках да заключат темата за петицията. Дано сте доволни ...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Квото станало станало,стига сте се карали.Вълчев ще си остане провал,така че.И не е края на света ,това че не сте влезли където искате.![]()