.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 20 от 52 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1281
    Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от nestea95
    П Е Т И Ц И Я
    Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.

От: Николета Сашева Петрова

Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html

Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.

Адрес за подписване:
    http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
    След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.
    Абе ей, к***во или "мъжки полов орган" ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
    Ей ей я се успокой бе... кфо се правиш на мъж... пф..
    п.п за тебе специалитет мухи + комари и хлебаркии.. мммм нямиии
    И кфо много ли си утворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
    АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*
    Aбе кат те глеам некфа селянка 100% само не ми обяснавай как избивам комлекси щото нито ме познааш нито нишо... Не ми се праи на отворена шото ако се виим ше насереш ... 8ми клас съм и нямах 8 точки тва 4е ти си дебил и немое се сетиш колко е 5+5 не е мой пробелем свщаш ли се ?! Няма ми праиш забележка за правописа щото не ме е** няма да ме затапиш с това че немога да пиша защото по български ще те издухам ... Избивал съм комлекси ... Като се сетиш нещо тъпо е хубаво да си го запазиш за себе си .... абе кфо ти се обяснявам.. я фък офф !
    Ти си от Бургас, нали? Там...акцентът...ни е такъв.
    Иначе, наистина няма разлика за скалата. Разликите пак ще са същите, а и...айде стегнете се е, хора. Как например в някоя гимназия ше дадат минимум 35, при положение, че няма човек с по-висок бал от, да кажем, 32??? Нали те са на загуба, според местата им отпускат бюджета. А вие какво си мислите, че Вълчев е направил всичко нарочно, че да може само той да си бъде в елитните гимназии??? Айде, моля, никой не иска проблеми. Верно, тестът беше УЖАСЕН. Аз си мислих, че ще имам не повече от 4, а то 5, че и малко отгоре! Цяла година съм се трудела и съм си скъсала задника от задачи, не мислите ли, че заслужавам поне мъничко признание. А то какво ще стане, сега всички дето са се веели по дискотеките и по плажовете, ще имат висок резултат. Тогава на мен какъв ще ми е стимулът да продължа да уча, като някакъв сульо-пульо ще получи, каквото и аз?! Да бяхте започнали да мислите по-рано какъв ще ви е балът, например още от септември-октомври, а не сега да ми се сещате в последния момент и да обвинявате всички, но не и себе си.

П.П.Не говоря общо, а за болшинството. Има си и хора, които си учат.

Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Квото станало станало,стига сте се карали.Вълчев ще си остане провал,така че.И не е края на света ,това че не сте влезли където искате.
    Ма виж кво..на Вълчев предполагам също му е праз к**а дали сте най-пре...ни или не.
    Щото на него му свърши времето,са нови избори,нов министър и той да му сърба попарата

Само един въпрос на преразказа ни караха да пишем едни Зетове на празните листи-забравих да ги напрая ще ми анулират ли работата..?

Ам не съм от бургас... София- център ... център е за кучката, която ще почне да ми говори некви глупости..

Град
    Where streets have no name
    Ам не съм от бургас... София- център ... център е за кучката, която ще почне да ми говори некви глупости..
    Тва към мене ли трябваше да се отнася?

Цитирай Първоначално написано от SlaveMachine
    Само един въпрос на преразказа ни караха да пишем едни Зетове на празните листи-забравих да ги напрая ще ми анулират ли работата..?
    Едва ли ще ти го анулирт само за това, ама , ебахти, вашите квестори не проверяваха ли дали всичко е както трябва?

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    ам тфа откъде съм е за теб.. а ако прочетеш назад ще видиш за какво говоря....

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    ам тфа откъде съм е за теб.. а ако прочетеш назад ще видиш за какво говоря....

едвали ще ти анулират работата за нещо толкова дребно споко

Не е толкова дребно...Зетовете се слагат, за да се постави краят на написаното от ученика. Защото даскалът, който проверява, може да напише някакви допълнителни неща по преразказа и да вдигне оценката. Пък и някой друг може да надраска "Утре ще направя атентат и ще те убия!".

ПП. Научи се да използваш препинателни знаци и главни букви и не сливай думите!
    Male

На нас не ни позволиха да слагаме z.
    Хайде, хора, една седмица...
    i'd like to change the world.

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Не е толкова дребно...Зетовете се слагат, за да се постави краят на написаното от ученика. Защото даскалът, който проверява, може да напише някакви допълнителни неща по преразказа и да вдигне оценката. Пък и някой друг може да надраска "Утре ще направя атентат и ще те убия!".

ПП. Научи се да използваш препинателни знаци и главни букви и не сливай думите!
    1 Наясно съм за какво се изполсват затовете, но имам много приятели на които не са им разрешили да ги напишат.. а и това е от тази година /така ми каза госпожата/

2 Писах това в 22.30 вечерта, а предната вечер бях спала 3 часа и половина.. знаеш ли колко ми е дремело снощи за правопис и пунктуация.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Здравйете, хора! Вчера така хубаво се наспах, готова съм за лятото! Изпитите свръшиха, каквото съм могла да направя, направила съм го. От математиката съм доволна,от БЕЛ също. Надявам се да вляза там, където искам и да стане още по-хубаво лятото! Голям спор сте водили вчера, чак до десет часа! Втори юли обаче не е далеч, а само след 6 дни, което ме навява на мисълта, че през деня ще съм ужасно притеснена, а вечерта ще стоя до късно да преглеждам дали за излязли резултатите.

Здравейте и от мен!! Добро утро!

Аз от вчера се чудя дали да си видя грешките и да пресметна колко точки имам, ама нещо ме свива отвътре... Ужас.Надявам се да имам над 4ка... Теста беше много гаден наистина, а и нас ни прецакаха с тези "чернови", където не трябвало да се драска... (демек белова според мене) ... Губи страшно много време, едвам ми стигнаха 3те часа.Ама каквото станало станало, каквото съм направила, направила.

Вече е лятоо... Не мога да се осъзная още, че поне 2 месеца за напред няма да ми се налага да седя над учебниците и да се ядосвам дори за 1 нерешена задача!??!?!.... Чувството е жестоко... Мале... Седми клас тотално ме е бил деформирал, изкривил и ... ох.

Пощурях...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от nestea95
    П Е Т И Ц И Я
    Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г.

От: Николета Сашева Петрова

Линк на петицията: http://bgpetition.com/matematika-ska...las/index.html

Да се намали скалата за оценяване от изпита по математика за седмокласниците 25/06/2009г. Нямат право да провалят мечтите и идеалите ни. Част от задачите във Вариант 3 минаваха нивото на един средностатистически ученик в 7клас. Надяваме се да ни подкрепите. Ние сме бъдещето на България и имаме право на добро образование.

Адрес за подписване:
    http://bgpetition.com/matematika-skala-7-klas/sign.html
    След това потвърдавате чрез линк, изпратен на и-мейла.
    Абе ей, к***во или "мъжки полов орган" ! ЩЕ ТИ СЕРА В УСТАТА, ЕЙ ! Това, че не си учил/а не ти дава право да се вреш там където не ти е мястото и да измисляш глупости! АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
    Ей ей я се успокой бе... кфо се правиш на мъж... пф..
    п.п за тебе специалитет мухи + комари и хлебаркии.. мммм нямиии
    И кфо много ли си утворена?! смешка ... Аре само не ми праи забележки // Ще правя кфото искам ОК?!
    АлоОоО пич не ти е тук мястото да си избиваш комплексите ! ти седми клас ли си ? и ако да колко точки имаш на теста - 8 ? като не ти изнася хорята какво правят не пиши! къв си ти че ще говориш така ле.. а ? Като искаш на тебе да не ти казват какво да правиш ти как си позволяваш да казваш.. ааааа айде с здраве *абоната си мисли # бахти комплексаря#*

хора досега четох постовете, kamikadze не се занимавай..
    Сега тука вие го избихте на нерви, защото той каза истината и се почна големия спор... Това не вие тука някакъв чат да се псувате мамка му...

И сега ако ми кажете, че не съм прав... Прочетете си постовете... Вижте 1вия пост на kamikadze...

Добро утро и от мен. Виждам, че вече форумът се е напълнил от няколко теми, свързани със седми клас...
    Днес ще реанимирам . Дано да е топло следобяд. В очакване на 2ри....
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    София
    Добро утро момичета и момчета!

Искам само да ви кажа нещо ВАЖНО за тези белови и чернови:

Говорих с РИО-София тази сутрин - единствена и най-важна е бланката за отговорите!
    Не е важно другите листа за какво са използвани - при нас са били - 3 за чернова + 2- пак чернова
    Това не е проблем, че няма белова
    Вчера се писа и в други форуми, че някъде квесторите са казали без белова да не се предават задачите със свободен отговор, че нямало да се зачетат - "няма такова нещо" , ми отговориха преди малко от РИО

Резултатите - на 02.07 късно вечерта в училищата-гнезда

Преди това - НПМГ - на 30.06 излизат резултатите в училището

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Оф, нещо почнах много яко да се притеснявам за втори юли! Толковае близо, тогава ще се сформира бала и просто....не знам. Страхувам се оценките ми да не са по-ниски от тези, които съм си сметнала. После записването за училища, дали ще ме приемат в желаното училище! Успокоявам се, че каквото съм могла - направила съм го и това е. Но все пак. Ще стане едно голямо преглеждане на справочника на ВЕДИ за училища и просто....

П. П. Успокойте се с тези чернови и белови, гледа се бланката за отговори и толкова! Две старници изписахме заради тея тъпанарщини!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Добро утро момичета и момчета!

Искам само да ви кажа нещо ВАЖНО за тези белови и чернови:

Говорих с РИО-София тази сутрин - единствена и най-важна е бланката за отговорите!
    Не е важно другите листа за какво са използвани - при нас са били - 3 за чернова + 2- пак чернова
    Това не е проблем, че няма белова
    Вчера се писа и в други форуми, че някъде квесторите са казали без белова да не се предават задачите със свободен отговор, че нямало да се зачетат - "няма такова нещо" , ми отговориха преди малко от РИО

Резултатите - на 02.07 късно вечерта в училищата-гнезда

Преди това - НПМГ - на 30.06 излизат резултатите в училището

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
    А в интернет?

Голям фен Аватара на joannalof
    До втори колко дни остават Не издържам веме - ИСКАМ РЕЗУЛТАТ!
    2ри май се падаше в четвъртък
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Добро утро и от мен .
    Снощи се замислих за нещо-имам перфектен вариант.Ако вдигнат малко системата за оценяване, по математика мога да хвана 4.4.Ако съм се справила фантастично на преразказа, мога да имам 5.6 по БЕЛ.И ако това вземе да стане реалност, колкото и нереално да ми изглежда, ще имам бал 32.Все още има надежда .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

МАЛЕее човече добре че каза тва, че си говорил с РИО - София
    аз и няколко приятеля се поболяхме от страх че може да ни анулират отговори със свободен отговор
    Както и да е - ВСЕ ПАК ТОВА БЕШЕ ТЕСТ и нз за кви описания дрънкаха
    тея квестори сакатите преебаха много хора
    дори една се спъна, падна върху мен и ми прасна една главичка ...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И все пак много ме е яд, защото колкото и да вдигат скалата, моята оценка ще бъде по-ниска от това, което е щяла да бъде, ако задачите бяха от учебника.Това, че нямам логическо мислене, не значи, че не съм положила много усилия.Дори е похвално, че съм се трудила, колкото и да ми е било трудно.Но това никой не го оценява.Не мога да повярвам.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    МАЛЕее човече добре че каза тва, че си говорил с РИО - София
    аз и няколко приятеля се поболяхме от страх че може да ни анулират отговори със свободен отговор
    Както и да е - ВСЕ ПАК ТОВА БЕШЕ ТЕСТ и нз за кви описания дрънкаха
    тея квестори сакатите преебаха много хора
    дори една се спъна, падна върху мен и ми прасна една главичка ...
    А на мен щяха да ми анулират работата при прибирането.. Смисъл квесторката седна до мен, взе малкото листче и преглеждаше дали съм го написал правилно.. И полсе вика "Запечатвай" и аз забравих,че тя говори за малкото листче и запечатвам голямото
    Ама после внимателно го отворих и добавих малкото листче

Квесторката се уплаши повече от мен

Днес ще се мотая... Станах към 10:00, сега отивам при братовчед ми, че той тука е на някаква работа в София и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си