- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Ти си от Бургас, нали?Първоначално написано от kamikadze33
Там...акцентът...ни е такъв.
![]()
![]()
Иначе, наистина няма разлика за скалата. Разликите пак ще са същите, а и...айде стегнете се е, хора. Как например в някоя гимназия ше дадат минимум 35, при положение, че няма човек с по-висок бал от, да кажем, 32??? Нали те са на загуба, според местата им отпускат бюджета. А вие какво си мислите, че Вълчев е направил всичко нарочно, че да може само той да си бъде в елитните гимназии??? Айде, моля, никой не иска проблеми. Верно, тестът беше УЖАСЕН. Аз си мислих, че ще имам не повече от 4, а то 5, че и малко отгоре!Цяла година съм се трудела и съм си скъсала задника от задачи, не мислите ли, че заслужавам поне мъничко признание. А то какво ще стане, сега всички дето са се веели по дискотеките и по плажовете, ще имат висок резултат. Тогава на мен какъв ще ми е стимулът да продължа да уча, като някакъв сульо-пульо ще получи, каквото и аз?! Да бяхте започнали да мислите по-рано какъв ще ви е балът, например още от септември-октомври, а не сега да ми се сещате в последния момент и да обвинявате всички, но не и себе си.
![]()
П.П.Не говоря общо, а за болшинството. Има си и хора, които си учат.
Ма виж кво..на Вълчев предполагам също му е праз к**а дали сте най-пре...ни или не.Първоначално написано от Margoto0
Щото на него му свърши времето,са нови избори,нов министър и той да му сърба попарата![]()
Само един въпрос на преразказа ни караха да пишем едни Зетове на празните листи-забравих да ги напрая ще ми анулират ли работата..?
Ам не съм от бургас... София- център ... център е за кучката, която ще почне да ми говори некви глупости..
Тва към мене ли трябваше да се отнася?Първоначално написано от kamikadze33
![]()
Едва ли ще ти го анулирт само за това, ама , ебахти, вашите квестори не проверяваха ли дали всичко е както трябва?Първоначално написано от SlaveMachine
ам тфа откъде съм е за теб.. а ако прочетеш назад ще видиш за какво говоря....Първоначално написано от shmurkam
ам тфа откъде съм е за теб.. а ако прочетеш назад ще видиш за какво говоря....Първоначално написано от shmurkam
едвали ще ти анулират работата за нещо толкова дребно спокоПървоначално написано от SlaveMachine
![]()
Не е толкова дребно...Зетовете се слагат, за да се постави краят на написаното от ученика. Защото даскалът, който проверява, може да напише някакви допълнителни неща по преразказа и да вдигне оценката. Пък и някой друг може да надраска "Утре ще направя атентат и ще те убия!".Първоначално написано от sm_95
ПП. Научи се да използваш препинателни знаци и главни букви и не сливай думите!![]()
Male
На нас не ни позволиха да слагаме z.![]()
Хайде, хора, една седмица...
i'd like to change the world.
1 Наясно съм за какво се изполсват затовете, но имам много приятели на които не са им разрешили да ги напишат.. а и това е от тази година /така ми каза госпожата/Първоначално написано от faststep
2 Писах това в 22.30 вечерта, а предната вечер бях спала 3 часа и половина.. знаеш ли колко ми е дремело снощи за правопис и пунктуация.![]()
![]()
Здравйете, хора! Вчера така хубаво се наспах, готова съм за лятото! Изпитите свръшиха, каквото съм могла да направя, направила съм го. От математиката съм доволна,от БЕЛ също. Надявам се да вляза там, където искам и да стане още по-хубаво лятото! Голям спор сте водили вчера, чак до десет часа!Втори юли обаче не е далеч, а само след 6 дни, което ме навява на мисълта, че през деня ще съм ужасно притеснена, а вечерта ще стоя до късно да преглеждам дали за излязли резултатите.
![]()
![]()
Здравейте и от мен!! Добро утро!
Аз от вчера се чудя дали да си видя грешките и да пресметна колко точки имам, ама нещо ме свива отвътре...Ужас.Надявам се да имам над 4ка... Теста беше много гаден наистина, а и нас ни прецакаха с тези "чернови", където не трябвало да се драска... (демек белова според мене) ... Губи страшно много време, едвам ми стигнаха 3те часа.Ама каквото станало станало, каквото съм направила, направила.
Вече е лятоо... Не мога да се осъзная още, че поне 2 месеца за напред няма да ми се налага да седя над учебниците и да се ядосвам дори за 1 нерешена задача!??!?!.... Чувството е жестоко... Мале... Седми клас тотално ме е бил деформирал, изкривил и ... ох.
Пощурях...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от sm_95
![]()
![]()
хора досега четох постовете, kamikadze не се занимавай..
Сега тука вие го избихте на нерви, защото той каза истината и се почна големия спор... Това не вие тука някакъв чат да се псувате мамка му...
И сега ако ми кажете, че не съм прав... Прочетете си постовете... Вижте 1вия пост на kamikadze...
Добро утро и от мен. Виждам, че вече форумът се е напълнил от няколко теми, свързани със седми клас...![]()
Днес ще реанимирам. Дано да е топло следобяд. В очакване на 2ри....
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Добро утро момичета и момчета!
Искам само да ви кажа нещо ВАЖНО за тези белови и чернови:
Говорих с РИО-София тази сутрин - единствена и най-важна е бланката за отговорите!
Не е важно другите листа за какво са използвани - при нас са били - 3 за чернова + 2- пак чернова
Това не е проблем, че няма белова
Вчера се писа и в други форуми, че някъде квесторите са казали без белова да не се предават задачите със свободен отговор, че нямало да се зачетат - "няма такова нещо" , ми отговориха преди малко от РИО
Резултатите - на 02.07 късно вечерта в училищата-гнезда
Преди това - НПМГ - на 30.06 излизат резултатите в училището
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Оф, нещо почнах много яко да се притеснявам за втори юли! Толковае близо, тогава ще се сформира бала и просто....не знам. Страхувам се оценките ми да не са по-ниски от тези, които съм си сметнала.После записването за училища, дали ще ме приемат в желаното училище! Успокоявам се, че каквото съм могла - направила съм го и това е. Но все пак.
Ще стане едно голямо преглеждане на справочника на ВЕДИ за училища и просто....
П. П. Успокойте се с тези чернови и белови, гледа се бланката за отговори и толкова! Две старници изписахме заради тея тъпанарщини!
А в интернет?Първоначално написано от Fantasti4naJena
До втори колко дни оставатНе издържам веме - ИСКАМ РЕЗУЛТАТ!
2ри май се падаше в четвъртък![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Добро утро и от мен.
Снощи се замислих за нещо-имам перфектен вариант.Ако вдигнат малко системата за оценяване, по математика мога да хвана 4.4.Ако съм се справила фантастично на преразказа, мога да имам 5.6 по БЕЛ.И ако това вземе да стане реалност, колкото и нереално да ми изглежда, ще имам бал 32.Все още има надежда.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
МАЛЕее човече добре че каза тва, че си говорил с РИО - София
аз и няколко приятеля се поболяхме от страх че може да ни анулират отговори със свободен отговор
Както и да е - ВСЕ ПАК ТОВА БЕШЕ ТЕСТ и нз за кви описания дрънкаха
тея квестори сакатите преебаха много хора
дори една се спъна, падна върху мен и ми прасна една главичка ...
И все пак много ме е яд, защото колкото и да вдигат скалата, моята оценка ще бъде по-ниска от това, което е щяла да бъде, ако задачите бяха от учебника.Това, че нямам логическо мислене, не значи, че не съм положила много усилия.Дори е похвално, че съм се трудила, колкото и да ми е било трудно.Но това никой не го оценява.Не мога да повярвам.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
А на мен щяха да ми анулират работата при прибирането.. Смисъл квесторката седна до мен, взе малкото листче и преглеждаше дали съм го написал правилно.. И полсе вика "Запечатвай" и аз забравих,че тя говори за малкото листче и запечатвам голямотоПървоначално написано от BringYourOwnBeer
![]()
Ама после внимателно го отворих и добавих малкото листче![]()
Квесторката се уплаши повече от мен![]()
Днес ще се мотая... Станах към 10:00, сега отивам при братовчед ми, че той тука е на някаква работа в София и тн.