- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
ква е файдата .. Ако ти си имала бал 30 (примерно), а друг 32, след като дигнат скалата ти ще имаш бал 32, а той 34 и пак нищо няма да се промени и него ще го взематПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Вдигат се само определени оценки.Ако вдигат, ще вдигат плавно и до 5, примерно.Ако някой е имал 3.5, аз имам 4.3, а друг 5, след вдигането оценките ще са 3.7, 4.4, 5.01.Най-щастлив е този с тройката.Само пример давам, не знам каква ще е формулата, ако изобщо има промяна.Първоначално написано от Mastta
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
^ ахм.. дано тогава![]()
На мен ми е все тая...На министъра не му пука за никого.
ПП. Малко извън темата: Откъде мога да си изтегля филма "Ангели и демони"?Много искам да го гледам, но в замундата го няма качен.
А пък книгата е много яка и си мисля, че и филмът ще кърти.
![]()
Male
Филма,че кърти - кърти... Ама в нета с нормално качество го няма ... Кино има ли около теб да отделиш 10 леваПървоначално написано от faststep
![]()
Абе айде нали си мой човек - намерих ти го :Д
http://beta.arenabg.com/details.php?...4d4107b6202762
Ако нямаш акаунт :
WoWfan
123456
Не е мой ама е за общо ползване
Първоначално написано от john95
Апффф филма е УНИКАЛЕН!Чела съм и книгата два пъти , така че едва ли има две мнения по въпроса.. Ама дали го дават още по кината..?
Щото премиерата беше отдавна и май ще чака хубавото качество в замундата.
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Имаше го допреди 2,3 дни..Първоначално написано от bebe7o
![]()
Иначе в арената го има с що годе добро качество..
Ясно.![]()
![]()
Аз го гледах на кино и ми се спаружи гъзъ 3 часа на тая седалка![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
ПодобноСамо дето под моя 'г'ъз имаше и пуканки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw днес ми казаха, че във вестниците пишело, че който има 3 по математика е приет на желаното място![]()
![]()
![]()
![]()
Здрасти хора!
Ох, толкова се радвам, че минаха изпитите!![]()
Днес, докато си закусвах сънено, ми светна, че съм във ваканция и се задавих от кеф.![]()
Не издържах и си проверих отговорите по математика - имаше доста задачи, на които не знаех какво съм писала, но по първи данни имам 73т. (само дето ще се окаже, че далеч не е така, но да се порадвам, докато има време)![]()
По БЕЛ при 20т. на преразказа ще имам 5.32-3 май...
Свърши се - натам остава само да си видим бала, да се запишем за гимназия и кеф, КЕФ!!
ПП: Снощи реших да се почерпя с малко биричка, за да полея края на ученето... Днес съжалявам![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Първоначално написано от DaRk_AnG3L
Ми айде честито на всички печеливши от тотото!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Millen4ety
Ееееее то от биричка нищо не може да ти стане бе. :P :P
![]()
Първоначално написано от bebe7o
А от каса биричка?![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ако говорим за каса бира, тогава вече е опасно.![]()
i'd like to change the world.
Първоначално написано от Lunatique
Мхмм![]()
![]()
![]()
Да ви питам, живи и здрави, горе-долу към колко училища мислите да пишете?
i'd like to change the world.
Хич не ти е лесно деПървоначално написано от Millen4ety
![]()
Аз миналата година писах 2... ама бях на 100% сигура че съм приета.. Ооообаче имаше и такива дето писаха по 15.. Ама за всеки случай пишете повечко.Първоначално написано от Lunatique
![]()
ПП: Просто съвет.![]()
![]()
![]()
Отбелязах му края..
Ами аз си промених мнението да ходя в НПМГ и мисля да пиша: АЕГ, Испанската, ФЕГ, НПМГ и 119соуПървоначално написано от Lunatique
към 5-6 училища
Jeff Hardy forever!!
Айде сега да ви изненадам. Погледнете отговорите от теста по математика на сайта на мон и вижте отговора на 33 задача. Променен е от В на Г. ура. Моите точки стават с 2 повече.