.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 24 от 52 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1281
    Моля ви, кажете ми спешно... Може ли да ми анулират по БЕЛ работата, защото на оная бланка, индетификационна ли беше, не знам кака се пиша, не помня дали се подписах... Уж и квесторките минаваха и гледаха, нищо не ми казаха, ама да не и те даса недогледали. Имахм чувството, че по математика за първи път видях това с подписа и едав ли щях да го видя, ако някой не попита дали ние трябва да се подписваме.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от damdam
    Моля ви, кажете ми спешно... Може ли да ми анулират по БЕЛ работата, защото на оная бланка, индетификационна ли беше, не знам кака се пиша, не помня дали се подписах... Уж и квесторките минаваха и гледаха, нищо не ми казаха, ама да не и те даса недогледали. Имахм чувството, че по математика за първи път видях това с подписа и едав ли щях да го видя, ако някой не попита дали ние трябва да се подписваме.

Няма как да го анулират,тъй като проверяващите нямат достъп до индификационната карта.Важното е да има име,входящ номер,ЕГН и да нямаш знаци. Спокойно!

А някой да знае дали биха ме дисквалифицирали защото оградих два отговора в текстовата книжка на изпита по математика? Просто се обърках...

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Нз дали ще те дисквалифицират заради това,ама те квесторките едва ли не са догледали... А някой да знае дали биха ме дисквалифицирали защото оградих два отговора в текстовата книжка на изпита по математика? Просто се обърках...
    За това 100 проценат няма да ти го анулират. Имахме право да пишем в тестовите книжки, някой беше дал сайт с някаква наредба, всички квесторки таак са казвали.

Ах,вече съм по-спокойна! Мерси!

Мега фен Аватара на teenems
    А някой да знае дали биха ме дисквалифицирали защото оградих два отговора в текстовата книжка на изпита по математика? Просто се обърках...
    няма да ти дадат точка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

А някой може ли да ми каже скалата за оценяване на теста по Български език

Повече от фен
    Град
    Варна
    За скалата,погледни първата страница melinor ги е постнала

Не искам да те плаша, но в инструкциите преди теста изрично си пишеше "Отговорите се нанасят само на листа за отговори" - Да, ние можехме да пишем по тестовата книжка, ама за тея отговори...
    Положителната страна е, че... ПРИ НАС НЕ НИ СЛОЖИХА ТЕСТОВИТЕ КНИЖКИ В ГОЛЕМИЯ ПЛИК

Казаха ни, че те са си ги принтирали (в даскалото), а не както по БЕЛ
    Абе я кажете да не би само в мойто даскало да са направили така ?

КумчоВълчо по математика сложиха ли ви тестовата книжка в големия плик.. ??

Добро Утро бтв

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Добро утро! Заради тази 33 задача, точките ми стават 78 Ако може и друга задача да променят в моя полза(по желание)ще е достааа.....добре. Както тръгнах, аз ще гоня 5.50 с тези постоянно променящи се точки.

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Добро утро! Заради тази 33 задача, точките ми стават 78 Ако може и друга задача да променят в моя полза(по желание)ще е достааа.....добре. Както тръгнах, аз ще гоня 5.50 с тези постоянно променящи се точки.
    Лъки ама дотам... МОН ако пак променят отговорите ще има скандал

Град
    София
    Е, да. Между другото някой да знае баловете за 127 СОУ, защото в справочника на ВЕДИ училището липсва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    78 точки = 5.50 ???? WTF ???

Град
    София
    Не, не е 5.50, но просто казвам, че ако има и други поправки, мога да имам повече точки!

78 точки=5.20

Цитирай Първоначално написано от john95

Не искам да те плаша, но в инструкциите преди теста изрично си пишеше "Отговорите се нанасят само на листа за отговори" - Да, ние можехме да пишем по тестовата книжка, ама за тея отговори...
    Положителната страна е, че... ПРИ НАС НЕ НИ СЛОЖИХА ТЕСТОВИТЕ КНИЖКИ В ГОЛЕМИЯ ПЛИК

КумчоВълчо по математика сложиха ли ви тестовата книжка в големия плик.. ??

Добро Утро бтв
    Някой по моя случай ?

Добро утро.
    И на нас не ни сложиха книжките в големия плик. Можехме да ограждаме отговорите там.

Едит: В НТБГ учи ли се много математика? Не питам за себе си, а за няколоко фр. То сигурно се учи, де, но на езика наблягат ли?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Добро утро.
    И на нас не ни сложиха книжките в големия плик. Можехме да ограждаме отговорите там.

Едит: В НТБГ учи ли се много математика? Не питам за себе си, а за няколоко фр. То сигурно се учи, де, но на езика наблягат ли?
    Първата година езика яко си се учи.А математиката-нормално.

Някой знае ли баловете за ПМГ Враца?

Голям фен Аватара на Yancheto
    Някой да е решил да кандидатства в НПМГ?

На нас не ни разрешиха да пишем по тестовите книжки, защото накрая си ги събираха, но не са ги слагали в плика.

Цитирай Първоначално написано от lovebug

На нас не ни разрешиха да пишем по тестовите книжки, защото накрая си ги събираха, но не са ги слагали в плика.
    Йееее няма да ми анулират работата
    Вече само се чудя да не ми анулират работата - всичко друго е перфектно

Днес мноого кофти време бе - Току що заваля порой...

Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Цитирай Първоначално написано от DaRk_AnG3L
    А някой може ли да ми каже скалата за оценяване на теста по Български език
    оценка = 1/28(k+6 ... k - брой точки
    оценката е равна на една двайсет и осма по броя на точките плюс 68 :P ... разбра ли нещо както ти го обесних

ето направо така.. http://prikachi.com/files/955571Q.jpg .. за да е по - ясно
    мерси мнооогооо

Повече от фен
    Град
    Варна
    Дочух от учители-проверяващи,че резултатите по БЕЛ хич не били добри,което ме озадачи,тъй като теста и преразказа не бяха нищо много трудно.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Дочух от учители-проверяващи,че резултатите по БЕЛ хич не били добри,което ме озадачи,тъй като теста и преразказа не бяха нищо много трудно.

Аз пък гледах новините и там казаха, че много добре сме се справили седмокласниците . И преразказа бил по-добър от миналата година, и има само една 2-ка в София, и край.

Loko Sofia
    Manchester United

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Някой да е решил да кандидатства в НПМГ?
    аз

извинете за тъпия въпрос - СМГ имат ли допълнителен вътрешен прием или се кандидатства с оценките по БЕЛ и МАТ от тези изпити?
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си