- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Моля ви, кажете ми спешно... Може ли да ми анулират по БЕЛ работата, защото на оная бланка, индетификационна ли беше, не знам кака се пиша, не помня дали се подписах... Уж и квесторките минаваха и гледаха, нищо не ми казаха, ама да не и те даса недогледали. Имахм чувството, че по математика за първи път видях това с подписа и едав ли щях да го видя, ако някой не попита дали ние трябва да се подписваме.
![]()
Първоначално написано от damdam
Няма как да го анулират,тъй като проверяващите нямат достъп до индификационната карта.Важното е да има име,входящ номер,ЕГН и да нямаш знаци.Спокойно!
А някой да знае дали биха ме дисквалифицирали защото оградих два отговора в текстовата книжка на изпита по математика? Просто се обърках...![]()
![]()
За това 100 проценат няма да ти го анулират. Имахме право да пишем в тестовите книжки, някой беше дал сайт с някаква наредба, всички квесторки таак са казвали.Първоначално написано от adizitk1
Ах,вече съм по-спокойна! Мерси!![]()
няма да ти дадат точкаПървоначално написано от adizitk1
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
А някой може ли да ми каже скалата за оценяване на теста по Български език![]()
![]()
За скалата,погледни първата страница melinor ги е постнала![]()
Първоначално написано от adizitk1
Не искам да те плаша, но в инструкциите преди теста изрично си пишеше "Отговорите се нанасят само на листа за отговори" - Да, ние можехме да пишем по тестовата книжка, ама за тея отговори...
Положителната страна е, че... ПРИ НАС НЕ НИ СЛОЖИХА ТЕСТОВИТЕ КНИЖКИ В ГОЛЕМИЯ ПЛИК![]()
![]()
Казаха ни, че те са си ги принтирали (в даскалото), а не както по БЕЛ![]()
Абе я кажете да не би само в мойто даскало да са направили така ?
КумчоВълчо по математика сложиха ли ви тестовата книжка в големия плик.. ??
Добро Утро бтв
Добро утро! Заради тази 33 задача, точките ми стават 78Ако може и друга задача да променят в моя полза(по желание)ще е достааа.....добре. Както тръгнах, аз ще гоня 5.50 с тези постоянно променящи се точки.
![]()
Първоначално написано от elito6754
Лъки ама дотам... МОН ако пак променят отговорите ще има скандал
![]()
Е, да. Между другото някой да знае баловете за 127 СОУ, защото в справочника на ВЕДИ училището липсва!![]()
78 точки = 5.50 ???? WTF ???Първоначално написано от elito6754
Не, не е 5.50, но просто казвам, че ако има и други поправки, мога да имам повече точки!![]()
78 точки=5.20
Някой по моя случайПървоначално написано от john95
?
Добро утро.![]()
И на нас не ни сложиха книжките в големия плик. Можехме да ограждаме отговорите там.
Едит: В НТБГ учи ли се много математика? Не питам за себе си, а за няколоко фр. То сигурно се учи, де, но на езика наблягат ли?![]()
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първата година езика яко си се учи.А математиката-нормално.Първоначално написано от Enitto
Някой знае ли баловете за ПМГ Враца?![]()
На нас не ни разрешиха да пишем по тестовите книжки, защото накрая си ги събираха, но не са ги слагали в плика.Първоначално написано от john95
![]()
Йееее няма да ми анулират работатаПървоначално написано от lovebug
![]()
Вече само се чудя да не ми анулират работата - всичко друго е перфектно![]()
Днес мноого кофти време бе- Току що заваля порой...
мерси мнооогоооПървоначално написано от sladkata_mucunka
![]()
Дочух от учители-проверяващи,че резултатите по БЕЛ хич не били добри,което ме озадачи,тъй като теста и преразказа не бяха нищо много трудно.![]()
Първоначално написано от Margoto0
Аз пък гледах новините и там казаха, че много добре сме се справили седмокласниците. И преразказа бил по-добър от миналата година, и има само една 2-ка в София, и край.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
азПървоначално написано от Yancheto
![]()
извинете за тъпия въпрос - СМГ имат ли допълнителен вътрешен прием или се кандидатства с оценките по БЕЛ и МАТ от тези изпити?![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!