.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 25 от 52 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1281
    Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Дочух от учители-проверяващи,че резултатите по БЕЛ хич не били добри,което ме озадачи,тъй като теста и преразказа не бяха нищо много трудно.

Аз пък гледах новините и там казаха, че много добре сме се справили седмокласниците . И преразказа бил по-добър от миналата година, и има само една 2-ка в София, и край.

Не знам срещнах се с едно момиче от Пловдив и то каза,че резултатите не били добри хмм..ще видим

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Дочух от учители-проверяващи,че резултатите по БЕЛ хич не били добри,което ме озадачи,тъй като теста и преразказа не бяха нищо много трудно.

Аз пък гледах новините и там казаха, че много добре сме се справили седмокласниците . И преразказа бил по-добър от миналата година, и има само една 2-ка в София, и край.

Не знам срещнах се с едно момиче от Пловдив и то каза,че резултатите не били добри хмм..ще видим

За Пловдив не знам, мисля че по новините информацията, която чух се отнасяше за София, но не съм много сигурна. Остава само да чакаме до 2-ри юли ии ще видим.
    :P

Loko Sofia
    Manchester United

Някой от тук да иска да кандидатства в 73? (Разучавам конкуренцията )

Цитирай Първоначално написано от free3s
    Някой от тук да иска да кандидатства в 73? (Разучавам конкуренцията )
    Аз..

Иначе - Само една 2йка в София ?!? - Закъсали сме го
    Дано по математика да са по-зле софиянци

Ванка, ти ще отидеш в НЕГ на 1во класирене... . Не плаши хората, че си им конкуренция за 73то.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Някой да е решил да кандидатства в НПМГ?
    аз

извинете за тъпия въпрос - СМГ имат ли допълнителен вътрешен прием или се кандидатства с оценките по БЕЛ и МАТ от тези изпити?

СМГ нямат друг изпит просто бала се образува по друг начин- 3 пъти оценката по матем от изпита + 1 път оценката по БЕЛ + джете годишни от училище и тва е

а бтв кой иска да кандидатства в СМГ???

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Някой да е решил да кандидатства в НПМГ?
    аз

извинете за тъпия въпрос - СМГ имат ли допълнителен вътрешен прием или се кандидатства с оценките по БЕЛ и МАТ от тези изпити?

СМГ нямат друг изпит просто бала се образува по друг начин- 3 пъти оценката по матем от изпита + 1 път оценката по БЕЛ + джете годишни от училище и тва е

а бтв кой иска да кандидатства в СМГ???

мерси Имах някакво 5-минутно желание да ходя там, ама май балът ми няма да стигне, а и се отказах веднага
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

е що ? колко ти е бала ?

Град
    Sofia
    ами по БЕЛ очаквам около 5.30, по мат - 5
    СМГ - не го искам, просто се зачудих как се формира балът за там
    обичам математиката, ама не искам да ме побъркат с нея
    нещо много почнах да си мисля за ФЕГ...
    поне съм вързала НПМГ
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

На оная петиция са се подписали 2009 души!
    Male

мисля че балът ще ти стигне за СМГ... но друг е въпроса ако не искаш да учиш там ина4е мисля 4е ще ти стигне

Град
    Sofia
    при добри условия на второ класиране имам 3% шанс
    май ще си пиша АЕГ, ФЕГ, НПМГ и здраве да е

Jeff Hardy forever!!

еми да .. всеки иска да учи различно

Голям фен Аватара на joannalof
    Много се извинявам,но някой може ли да пусне скалата за оценяването по БЕЛ ЗА ТАЗИ ГОДИНА! И изобщо има ли промяна?[/
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

абе хора кво ше праим с петицията? някой ще се обажда ли в БиТиВи?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    абе хора кво ше праим с петицията? някой ще се обажда ли в БиТиВи?
    някой да пише на БиТиВи плсс

Е като пишете на БТВ кво ще стане? Те ще променят ли нещо?

Град
    2000 гласа не са малко !!!

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    2000 гласа не са малко !!!
    Малко са.Общият брой на учениците, положили изпит по математика, е 28 000.
    Male

Град
    да но 90% от учениците не са доволни от изпита и примерно, ако някоя медия подуши за тази петиция, тя ще стане популярна и гласовете ще станат МНОГО.. Надеждата умира последна

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    да но 90% от учениците не са доволни от изпита и примерно, ако някоя медия подуши за тази петиция, тя ще стане популярна и гласовете ще станат МНОГО.. Надеждата умира последна
    И какво предлагаш да направят? Ако вдигнат оценките, нищо няма да се промени. Ако свалят бала, елитните гимназии ще се напълнят с идиоти и няма да са толкова "елит".

ПП. 90% е меко казано хипербола.
    Male

Град
    ^ какво да направим ли? Трябва да направим това което зависи от нас - да гласуваме за петицията А "идиотки" винаги има по "елитните" гимнази. Ако не се промени хората ще си влизат с отценки 3 и пак същата работа.

Ако вдигнат скалата много скъсани ще имат "шанс" за кандидатстване.
    А ако паралелките в така наречените "елитни" гимназии не се запълнят мн ясно че ще свалят бала. Така или иначе винаги ще има хора с нисък бал, които са влезли където искат. Освен това не можете да слагате под общ знаменател тези които имат нужда да им се свали балът за да влезнат на желаното място и да ги определяте като идиоти. Те, включително и аз, сме се готвили цяла година и все пак нещо не ни е достигнало. А ако тези с трийките определяте като "идиоти" и аз не съм разбрала, то тогава те пак няма да влезнат в елитни гимназии, защото колкото и да ги вдигнат те пак си остават с 3 и нещо...

Град
    ^ и аз това им говоря, че елита няма да се развали спокойно, но поне ще подадем ръка на тези с 2 или 3, поне да влезнат в нормалните училища, че като гледам теста по математика ще има доста скъсани, а това не е редно, защото теста просто не беше за седми клас!

Голям фен Аватара на joannalof
    Нека ви разясня за петицята. Понеже минаха 2000 подписа и има статии в други сайтове, писаха ни от ТВ Европа. Искат интервю от седмокласник - да каже нещо за този проблем,като в защита има над 2050 подписа Ако има желаещи, да пишат
    П.С. Писали са и на Бтв и на Нова,но без отговр
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си