- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Първоначално написано от smiLexaga1n
![]()
Не знам срещнах се с едно момиче от Пловдив и то каза,че резултатите не били добри хмм..ще видим
![]()
Първоначално написано от Margoto0
За Пловдив не знам, мисля че по новините информацията, която чух се отнасяше за София, но не съм много сигурна.
Остава само да чакаме до 2-ри юли ии ще видим. :P
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Някой от тук да иска да кандидатства в 73? (Разучавам конкуренцията)
Аз..Първоначално написано от free3s
![]()
Иначе - Само една 2йка в София ?!?![]()
- Закъсали сме го
![]()
Дано по математика да са по-зле софиянци![]()
Ванка, ти ще отидеш в НЕГ на 1во класирене.... Не плаши хората, че си им конкуренция за 73то.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от Millen4ety
СМГ нямат друг изпит просто бала се образува по друг начин- 3 пъти оценката по матем от изпита + 1 път оценката по БЕЛ + джете годишни от училище и тва е
а бтв кой иска да кандидатства в СМГ???
Първоначално написано от edi_koq_si
мерсиИмах някакво 5-минутно желание да ходя там, ама май балът ми няма да стигне, а и се отказах веднага
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
ами по БЕЛ очаквам около 5.30, по мат - 5
СМГ - не го искам, просто се зачудих как се формира балът за там
обичам математиката, ама не искам да ме побъркат с нея
нещо много почнах да си мисля за ФЕГ...
поне съм вързала НПМГ![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
На оная петиция са се подписали 2009 души!![]()
Male
мисля че балът ще ти стигне за СМГ... но друг е въпроса ако не искаш да учиш там ина4е мисля 4е ще ти стигне![]()
при добри условия на второ класиране имам 3% шанс
май ще си пиша АЕГ, ФЕГ, НПМГ и здраве да е![]()
Jeff Hardy forever!!
Много се извинявам,но някой може ли да пусне скалата за оценяването по БЕЛ ЗА ТАЗИ ГОДИНА! И изобщо има ли промяна?[/![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
абе хора кво ше праим с петицията? някой ще се обажда ли в БиТиВи?
някой да пише на БиТиВи плссПървоначално написано от edi_koq_si
![]()
Е като пишете на БТВ кво ще стане? Те ще променят ли нещо?
2000 гласа не са малко !!!
Малко са.Общият брой на учениците, положили изпит по математика, е 28 000.Първоначално написано от Mastta
![]()
Male
да но 90% от учениците не са доволни от изпита и примерно, ако някоя медия подуши за тази петиция, тя ще стане популярна и гласовете ще станат МНОГО.. Надеждата умира последна![]()
И какво предлагаш да направят? Ако вдигнат оценките, нищо няма да се промени. Ако свалят бала, елитните гимназии ще се напълнят с идиоти и няма да са толкова "елит".Първоначално написано от Mastta
ПП. 90% е меко казано хипербола.![]()
Male
^ какво да направим ли? Трябва да направим това което зависи от нас - да гласуваме за петициятаА "идиотки" винаги има по "елитните" гимнази. Ако не се промени хората ще си влизат с отценки 3 и пак същата работа.
Ако вдигнат скалата много скъсани ще имат "шанс" за кандидатстване.
А ако паралелките в така наречените "елитни" гимназии не се запълнят мн ясно че ще свалят бала. Така или иначе винаги ще има хора с нисък бал, които са влезли където искат. Освен това не можете да слагате под общ знаменател тези които имат нужда да им се свали балът за да влезнат на желаното място и да ги определяте като идиоти. Те, включително и аз, сме се готвили цяла година и все пак нещо не ни е достигнало. А ако тези с трийките определяте като "идиоти" и аз не съм разбрала, то тогава те пак няма да влезнат в елитни гимназии, защото колкото и да ги вдигнат те пак си остават с 3 и нещо...
^ и аз това им говоря, че елита няма да се развали спокойно, но поне ще подадем ръка на тези с 2 или 3, поне да влезнат в нормалните училища, че като гледам теста по математика ще има доста скъсани, а това не е редно, защото теста просто не беше за седми клас!
Нека ви разясня за петицята. Понеже минаха 2000 подписа и има статии в други сайтове, писаха ни от ТВ Европа. Искат интервю от седмокласник - да каже нещо за този проблем,като в защита има над 2050 подписаАко има желаещи, да пишат
![]()
П.С. Писали са и на Бтв и на Нова,но без отговр![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95