.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 26 от 52 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1281
    Според мен няма смисъл от тая петиция

Нищо няма да стане... Те ако са толкова плачевни резултатите Вълчев ще ви направи 50 точки 5.00 - И кво - радвайте се.. в Елитните ще се влиза с бал 34 и ? и ? Пак тези с добрите ТОЧКИ, не оценки, а ТОЧКИ влизат.. А другите духат супата на Любо Пенев..

Не се занимавайте, смятайте бала и гледайте закъде ще стигне, а не тия простотии
    И 2000 е нищо.. Като за пояснение - 2000 го раздели на 3... дете + 2 родитела... Гледах кой се е подписвал и 50 % са " Това е много несправедливо за децата ни"
    Абе да го духат големите.. Те да си гледат работата, ние нашата.. То бива бива, ама наистина - като толкова точки сме изкарали - Толкова.. Не ви ли писна вече

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Говорих с приятел на мамчето, който проверява.Първо на 33 задача отговорът е В, попитах го и изрично подчертах какво пише в теста от сайта на МОН.Беше твърд и категоричен-В.Второ масово децата имат по 40 +/- точки .Каза, че тестът е цитирам "отрежи-глава", но скалата за оценяване няма да се промени, ако искате до папата да пишете.По-труден бил от миналата година, но баловете няма да паднат много, защото и тази, и миналата сме играли еднакво много на тото .Хайде успех!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Следя с интерес(за съжаление без пуканки ) интригата и се надявам кулминацията да не закъснее. Току виж постигнат нещо.

ПП. Мел, тези глупости за математиката от първа страница май вече са ненужни.
    Male

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Говорих с приятел на мамчето, който проверява.Първо на 33 задача отговорът е В, попитах го и изрично подчертах какво пише в теста от сайта на МОН.Беше твърд и категоричен-В.Второ масово децата имат по 40 +/- точки .Каза, че тестът е цитирам "отрежи-глава", но скалата за оценяване няма да се промени, ако искате до папата да пишете.По-труден бил от миналата година, но баловете няма да паднат много, защото и тази, и миналата сме играли еднакво много на тото .Хайде успех!
    Значи ясно... Имам си ги 88 точки, никакви 86
    И също така.. Ани не може да не паднат баловете от миналата година .. средно ако са по 60 точки дори - това е 4,50 + 5,50 да има = 32 Бал.. За момче - да - Ама при вас момичетата ще падне

Така.
    Току-що си изчислих бала в най-лошия случай - 32.642.
    Устройва ме и това, така че дишам спокойно.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Гледахте ли БТВ току що? Министъра каза, че скалата няма да се променя докато не излязат резултатите.

Голям фен Аватара на joannalof
    СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ!
    ЧУХТЕ,ЧЕ ПЕТИЦИЯТА МИ УСПЯ

ПОНЕ ЩЕ ГИ ПРЕГЛЕДАТ!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ!
    ЧУХТЕ,ЧЕ ПЕТИЦИЯТА МИ УСПЯ

ПОНЕ ЩЕ ГИ ПРЕГЛЕДАТ!

Успя... Докато Вълчев още е министър... След 1 седмица.. 2 дни след като излязат резултатите - Той ще си бие quita.. И ще му е през к*ра.. И докато вземат да назначат заместник... Оценките ще бъдат по старата скала.. Така че хич не се радвай - И аз мога да казвам, че имам 88 точки, а после да се окаже, че са повече или по - малко или че въобще не съм се явявал на изпита.. Сещай се какво ще направи Вълчев ....

Ама министъра не е казал, че със сигурност ще променят скалата. Той каза "само ако се наложи".

Т.е. - Няма да го прави
    Той ако промени тази по математика - трябва да промени тази и по БЕЛ, а на БЕЛа има много добри резултати

Дано да се наложи!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Защо да се променя скалата по Бел, след като резултати са добри и има с какво да се гордее България. А по математика какво стана! Нека да се дигнат, въпреки че и да отличниците ще се вдигнат, щото само това коментирате. С вдигането ще подадем ръка на много хора,изкарали двойки,а от къде сте сигурно,че го заслужават? Аз в училище съм отличник по матем, ходила съм на олимпиади, а сега се моля за 3 или 4 Нека помогнем,защо само злоба има в повече сърца?! Някои го заслужават, други не. Едно притеснение съчетано с невъзможните задачи може да те доведе и много надолу, колкото и да си се трудил.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Да те светна,че скалата е една и по двете.. Нивото на обучение трябва да е еднакво и по двата предмета иначе Вълчев ще бъде официално за смяна.. Тоест - Скалите трябва да се приравнят, но по БЕЛ резултатите са много добри и оттам идва и непромяната на скалите..

Не впрягайте каруцата пред коня, защото не винаги нещата са толкова зле, колкото изглеждат.

Виждам сте спряли да обсъждате задачи, та май сега е най-удобният момент да си задам въпроса: за да видя какви са ми оценките от изпитите къде трябва да отида - в училището, където съм си подала документите, където съм си получила входящия номер и т.н., или трябва да отида в училищата, в които съм си държала изпитите?

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Виждам сте спряли да обсъждате задачи, та май сега е най-удобният момент да си задам въпроса: за да видя какви са ми оценките от изпитите къде трябва да отида - в училището, където съм си подала документите, където съм си получила входящия номер и т.н., или трябва да отида в училищата, в които съм си държала изпитите?
    В училището, в което си си подала документите.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от lovebug
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    В училището, в което си си подала документите.
    а желанията къде ще ги пишем

И в нета може да погледнеш
    А за желанията - питай в гнездото където си отишъл

Мега фен Аватара на teenems
    Снощи моите родители слушали новините по канал "Европа".там чули ,че имало сайт за подписване за намаляване на скалата за оценяване *може да става въпрос за онова ,което подписвахме* . Вълчев ко щял да прави ,аа и да знаете по БЕЛ били много успешни
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София
    Добро утро на всички форумци!

Аз два дни не съм ви чела и не мога да ви стигна
    Много писане, много! ,..

Да ви кажа аз какво знам:

- 33 задача - имало две решения!
    http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=10855
    Не съм ги гледала изобщо и дали наистина е така - подадоха ми линка и ви го "предавам" и на вас!

-друг момнет в теста - я погледнете 39-та задачКа!
    знака "U" - има ли го в учебниците за 7-ми клас???
    Някои казват НЕ!!! Това вече е недопустимо! Математици и родители ще пишат до РИО и МОН! Така че - може да има още промени в "КлЮчЪ" с отговорите! Има време до 2 Юли!

-наистина Г-н Донемайкъде каза, че след като прегледат работите по мат, ще видят дали има нужда от промяна на скалата. Целта е да няма много слаби оценки - все пак идват избори - нали пак трябва да се намърдат някъде- сега е момента да оберат овациите на родителите /и гласовете им/ - като кажат - айдее,.. има само една двойка и по математика! ДАЙ БОЖЕ!!!

-пак ще кажа за тези писаници по книжките - ДА, можело е да си драскате на воля! Излезе на сайта на РИО-София съобщение ДЕН преди изпита- Да, може!!! И в големия плик НЕ СЕ ПРЕДАВАТ тези книжкиии!! Само бланката с отговорите и листата за чернова , белова, или както ги казват там,.! Като НЯМА значение дали отговорите със СО са писани на беловата! Даже и всичките листа да са за чернова- пак няма значение! И тези дето са ви казали - пишете на беловата отг, са за БОЙ!! Щото са ви изгубили времето!
    И мен ако питате - трябва учениците да се раззвънят по всички РИО-та в страната , защото времето и без тва беше малко, и тези квестори са загубили още ценни минути с тия тъпи изисквания!

-и в плика големия, НЕ СЕ СЛАГА книжката с условията беее..!! Леле кой каза, че му сложили вс в големия плик! Я си намерете телефоните на РИО и си кажете там думата! И телефонното обаждане е "сигнал" , както обичат да казват журналистите!!!
    ето на РИО-София - http://rio-sofia-grad.com/ и там от структура излизат много телефони и мейли!!!

- кой питаше къде да гледа резултатите - В ГНЕЗДАТА - НА 2 ЮЛИ ВЕЧЕРА след 21ч, в нета - сигурно също, но не знам дали няма да блокира сайта на МОН!!! На служ.бележка има "номер за нет"

- за подаването на заявлението с желанията - пак в гнездото - оттам и бланката се взима, не знам дали ще признаят бланките, разпечатани от нета и предварително попълнена - има го в сайта на мон като бланка, за по-сигурно може първо да си попитате по тел в гнездото става ли с бланка от нета изкарана/тел на гнездата са в сайта на РИО - Кандидатстване след 7 клас - има списък с тел

- и мноооого внимавайте с желанията - и как ще ги подредите , и как ще ги изпишете!!!! Някъде една паралека е едно желание, другаде- едно училище е ЕДНО желание! ,...
    Кой каза, че е във ВЕДИ? Те ще правят родителска , за да обяснят именно това! Че е МНОООГОООО важноооо!!!! Самите кодове май ги пишат в гнездото, ние го оставаме празно тва поле

Ауу,.. кооолко дълго станало тва писание! Ей, няма вр да го чеквам за правописни,.. Ама айде, нали мина Бел-а Шъ Ми е ПрОсТеНоОооо..

Някой може ли да ми обясни тая шибана 27 задача не мога да разбера
    - той е на 11ет, и пише,че вместо да тръгне надолу към своя етаж, тръгнал нагоре, е по дяволите като е от 11ет. надолу,защо отговорите са 12+

Резултатите нали излизат ч етвъртък вечерта?
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Някой може ли да ми обясни тая шибана 27 задача не мога да разбера
    - той е на 11ет, и пише,че вместо да тръгне надолу към своя етаж, тръгнал нагоре, е по дяволите като е от 11ет. надолу,защо отговорите са 12+
    не - Васил е от 11 етаж, а не блока - прочети я пак

Само на мен ли не ми изпиза нищо на сайта www.7klas.mon.bg освен:

ДЪРЖАВЕН ПРИЕМ СЛЕД 7. КЛАС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си