.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 27 от 52 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1281
    да само това излиза..

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Моето мнение е, че тук се обявяват резултатите от изпитите. И до колкото съм разбрала заедно с математиката ще излязат и резултатите от БЕЛ. Иначе и на мен ми излиза само бял лист.

Loko Sofia
    Manchester United

Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Моето мнение е, че тук се обявяват резултатите от изпитите. И до колкото съм разбрала заедно с математиката ще излязат и резултатите от БЕЛ. Иначе и на мен ми излиза само бял лист.
    Да де - Резултатите по математика са вече готови ама разбира се ще излязат заедно с тези по БЕЛ - които не са готови

Аа някой ще ми обесни ли какви са тези "желания"
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от puxi95
    Аа някой ще ми обесни ли какви са тези "желания"
    Ти,.. кой клас си,. ..

та така да си задам и аз въпроса . на изпита по бел на идентификационната бележка написах входящия номер заедно с първите две цифри , които по - късно разбрах че са код за региона и не бива да се пишат. в стаята дойде и зам директорката която малко повика . не бях единствена , но могат ли да ми анулират работата заради това

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nina95
    та така да си задам и аз въпроса . на изпита по бел на идентификационната бележка написах входящия номер заедно с първите две цифри , които по - късно разбрах че са код за региона и не бива да се пишат. в стаята дойде и зам директорката която малко повика . не бях единствена , но могат ли да ми анулират работата заради това
    не, не могат! По-добре, отколкото да си изпуснала две цифри!

А и нали за ЕГН-то - само 8 позиции вместо 10!

така че тия са,...

Сега сайта www.7klas.mon.bg не се отваря,явно започват да се слагат разултатите

По скоро на МОН доставчикът на интернет ги е резнал

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Иха, бях на село два дена и сте изписали толкова много! Докато четях и се чудих дали вече са излязли резултатите, а то - нищо. Страницата на МОН не се отваря, което ще рече, че ги качват. Сега изведнъж ми стана едно притсенено.... Не знам какво ще стане с резултатите, дали ще има промяна на скалата и др. такива щуротии.

Дано сложат резултатите в сайта на МОН по-скоро от 2ри , да не се притесняваме .

Ако до втори са се подписали повече от 5000 според мен ще намалят скалата .

Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Цитирай Първоначално написано от nina95
    не, не могат! По-добре, отколкото да си изпуснала две цифри!

А и нали за ЕГН-то - само 8 позиции вместо 10!

така че тия са,...
    какви 8 квадратчета за ЕГН-то о.О
    за ЕГН-то си бяха 10 квадратчета о.О за входящия номер имаше две квадратчета по-малко..
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от golfabitch
    Сега сайта www.7klas.mon.bg не се отваря,явно започват да се слагат разултатите
    Не се отваря така, но махнеш ли http://www. при мен се отваря и на двата браузъра.

Loko Sofia
    Manchester United

Здравейте, и аз съм седми клас, от известно време следя този форум, но чак сега реших да се регистрирам. Изпита по математика наистина беше доста труден, дори не съм посмял да си проверя резултатите, но по български поне мисля, че съм се представил добре. Ще видим на 2 юли.

Според вас тази година, ако не вдигнат скалата за оценяване, дали балът ще спадне? Особено за езиковите гимнации?...

^Всички се надяваме... Накъде си се запътил?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    ^Всички се надяваме... Накъде си се запътил?
    Може би за 73 СОУ или пък за НЕГ. Но, грубо казано, балът ми се очертава някъде към 32,200. Обаче все пак още нищо не се знае със сигурност - не и докато не излезнат резултатите.

А вие къде искате да отидете?

Заповядайте в моя WebBlog!

Чух, че Министърът казал, че оценката от изпита по математика няма да се взима под внимание, т.е няма да се зачита,а само по БЕЛ, понеже самият признал, че теста е бил труден и не е бил за нащо ниво. Това ми каза дядо, когато гледал новините по ТВ ЕВРОПА.Това вярно ли е? Аз видях, че има петиция за намаляване на оценката и там най-различни мнения против съставителите на изпита. Разбрах, че задачите са ги взели от сборник за висша математика ....

Цитирай Първоначално написано от Rich
    Чух, че Министърът казал, че оценката от изпита по математика няма да се взима под внимание, т.е няма да се зачита,а само по БЕЛ, понеже самият признал, че теста е бил труден и не е бил за нащо ниво. Това ми каза дядо, когато гледал новините по ТВ ЕВРОПА.Това вярно ли е? Аз видях, че има петиция за намаляване на оценката и там най-различни мнения против съставителите на изпита. Разбрах, че задачите са ги взели от сборник за висша математика ....
    Вчера гледах ТВ ЕВРОПА и говореха за изпита, но не си спомням да са казали нещо за това, което говори дядо ти. Може пък просто да не съм хванал цялата емисия. Но в какъв смисъл оценката от изпита по математика няма да се взима под внимание? Тази по български ще е по-важна ли?

Не вярвам, че въобще ще игнорират оп някакъв начин изпита по математика. А как ще ес влиза в матеамтическите гимназии, където математиката е основният балообразуващ предмет?

Голям фен Аватара на joannalof
    Йее, Общо подписи: 3232
    Сега остава само оценките да са ниски и е
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Йее, Общо подписи: 3232
    Сега остава само оценките да са ниски и е
    Това твоята петиция ли беше? Голям успех пожънта. Между другото, аз съм третият се подписал.

Голям фен Аватара на joannalof
    Моя е Само дето по медиите казаха,че е направена от родители ама айде, какво да направя
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

3250!? Тези хора бързо напредват.

Днес се учих да карам кола.
    Male

Абе вие луди ли сте - как така "НЯМА" да обърнат внимание на оценката от изпита по математика - та тя е балообразуваща за елитните.. Вълчев накратко е казал - Тези да си ходят в хуманитарните

Ние сме го правили изпита и това е... ЩЕ му обръщат внимание бъдете сигурни
    То не може изведнъж да реши, че няма да се зачита оценката като балообразуваща
    Пич или дядо ти не е разрал или Вълчев пак е филосовствал пред екрана
    Оценките по математика си важат ако ще е 90% да са 2йки

Отдавна не съм се намесвала.
    Само на мен ли ми се струва,че нищо няма да стане.(малко тъпо звучи,след като съм първата подписала се.. еми какво да направя,че аз съм една от първите,които го видяха ;д)
    Таа..искам да кажа,че едва ли Господин Донемайкъде ще предприеме нещо.Всичко е свършило.Дадох си сметка.Хора,в момента работите ни се проверяват.Той като казва,че след втори ще види какво да прави,не означава-Ще променя скалата.Такова нещо едва ли ще стане,тъй като вече работите на всички седмокласници ще са проверени,ще си разберем оценките и НИКОЙ няма да се заеме да проверява отново на ВСИЧКИ,този път с променена скала.Каквото сме направили-това е.Само може да му е за урок за следващата година.Ние не мълчахме.Добре му дойде,но нащо е свършило.Единствената промяна,която може да се направи е за другата година.
    Тъпо е,да.
    Знам,че и аз не съм се справила добре.Ясно ми е.И да се тюхкаме..нищо няма да стане.
    Надявам се поне,че баловете ще паднат.
    А и ако случаааааайно се случи нещо със скалата-добре..ще има по-малко двойки и доста повече тройки,но например ако вие имате 4.00,ще станете на оценка-4.20,а този,който ти е конкурент е изкарал 5.00-ще му стане 5.20.Няма никаква разлика.Могат да се молят само тези,които не хващат дори и тройка.
    Бахтиии..колко зле го написах.Едно смислено изречение сигурно нямам.
    И бтв..Сигурна съм,че в сайта на МОН,когато излезнат резулатите,ще зацепи и само ще се ядосваме.

Цитирай Първоначално написано от faststep
    3250!? Тези хора бързо напредват.

Днес се учих да карам кола.
    И аз преди време.Доста яко беше.Няколко пъти в учебна кола.
    Дори и листовки съм решавала. Фукам се.
    РОФЛ не ми обръщайте внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си