- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
да само това излиза..
Моето мнение е, че тук се обявяват резултатите от изпитите. И до колкото съм разбрала заедно с математиката ще излязат и резултатите от БЕЛ. Иначе и на мен ми излиза само бял лист.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Да деПървоначално написано от smiLexaga1n
- Резултатите по математика са вече готови
ама разбира се ще излязат заедно с тези по БЕЛ - които не са готови
![]()
![]()
Аа някой ще ми обесни ли какви са тези "желания"
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Ти,.. кой клас си,. ..Първоначално написано от puxi95
![]()
та така да си задам и аз въпроса . на изпита по бел на идентификационната бележка написах входящия номер заедно с първите две цифри , които по - късно разбрах че са код за региона и не бива да се пишат. в стаята дойде и зам директорката която малко повика .не бях единствена , но могат ли да ми анулират работата заради това
не, не могат! По-добре, отколкото да си изпуснала две цифри!Първоначално написано от nina95
А и нали за ЕГН-то - само 8 позиции вместо 10!
така че тия са,...
Сега сайта www.7klas.mon.bg не се отваря,явно започват да се слагат разултатите![]()
По скоро на МОН доставчикът на интернет ги е резнал![]()
Иха, бях на село два дена и сте изписали толкова много! Докато четях и се чудих дали вече са излязли резултатите, а то - нищо. Страницата на МОН не се отваря, което ще рече, че ги качват.Сега изведнъж ми стана едно притсенено....
Не знам какво ще стане с резултатите, дали ще има промяна на скалата и др. такива щуротии.
Дано сложат резултатите в сайта на МОН по-скоро от 2ри , да не се притесняваме.
Ако до втори са се подписали повече от 5000 според мен ще намалят скалата .![]()
какви 8 квадратчета за ЕГН-то о.ОПървоначално написано от Fantasti4naJena
за ЕГН-то си бяха 10 квадратчета о.О за входящия номер имаше две квадратчета по-малко..
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
Не се отваря така, но махнеш ли http://www. при мен се отваря и на двата браузъра.Първоначално написано от golfabitch
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Здравейте, и аз съм седми клас, от известно време следя този форум, но чак сега реших да се регистрирам. Изпита по математика наистина беше доста труден, дори не съм посмял да си проверя резултатите, но по български поне мисля, че съм се представил добре. Ще видим на 2 юли.
Според вас тази година, ако не вдигнат скалата за оценяване, дали балът ще спадне? Особено за езиковите гимнации?...
^Всички се надяваме...Накъде си се запътил?
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Чух, че Министърът казал, че оценката от изпита по математика няма да се взима под внимание, т.е няма да се зачита,а само по БЕЛ, понеже самият признал, че теста е бил труден и не е бил за нащо ниво. Това ми каза дядо, когато гледал новините по ТВ ЕВРОПА.Това вярно ли е? Аз видях, че има петиция за намаляване на оценката и там най-различни мнения против съставителите на изпита. Разбрах, че задачите са ги взели от сборник за висша математика ....
Вчера гледах ТВ ЕВРОПА и говореха за изпита, но не си спомням да са казали нещо за това, което говори дядо ти. Може пък просто да не съм хванал цялата емисия. Но в какъв смисъл оценката от изпита по математика няма да се взима под внимание? Тази по български ще е по-важна ли?Първоначално написано от Rich
Йее,Общо подписи: 3232
Сега остава само оценките да са ниски и е![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Моя еСамо дето по медиите казаха,че е направена от родители ама айде, какво да направя
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
3250!?Тези хора бързо напредват.
![]()
Днес се учих да карам кола.![]()
Male
Абе вие луди ли сте - как така "НЯМА" да обърнат внимание на оценката от изпита по математика - та тя е балообразуваща за елитните.. Вълчев накратко е казал - Тези да си ходят в хуманитарните![]()
Ние сме го правили изпита и това е... ЩЕ му обръщат внимание бъдете сигурни![]()
То не може изведнъж да реши, че няма да се зачита оценката като балообразуваща![]()
Пич или дядо ти не е разрал или Вълчев пак е филосовствал пред екрана![]()
Оценките по математика си важат ако ще е 90% да са 2йки![]()
Отдавна не съм се намесвала.
Само на мен ли ми се струва,че нищо няма да стане.(малко тъпо звучи,след като съм първата подписала се.. еми какво да направя,че аз съм една от първите,които го видяха ;д)
Таа..искам да кажа,че едва ли Господин Донемайкъде ще предприеме нещо.Всичко е свършило.Дадох си сметка.Хора,в момента работите ни се проверяват.Той като казва,че след втори ще види какво да прави,не означава-Ще променя скалата.Такова нещо едва ли ще стане,тъй като вече работите на всички седмокласници ще са проверени,ще си разберем оценките и НИКОЙ няма да се заеме да проверява отново на ВСИЧКИ,този път с променена скала.Каквото сме направили-това е.Само може да му е за урок за следващата година.Ние не мълчахме.Добре му дойде,но нащо е свършило.Единствената промяна,която може да се направи е за другата година.
Тъпо е,да.
Знам,че и аз не съм се справила добре.Ясно ми е.И да се тюхкаме..нищо няма да стане.
Надявам се поне,че баловете ще паднат.
А и ако случаааааайно се случи нещо със скалата-добре..ще има по-малко двойки и доста повече тройки,но например ако вие имате 4.00,ще станете на оценка-4.20,а този,който ти е конкурент е изкарал 5.00-ще му стане 5.20.Няма никаква разлика.Могат да се молят само тези,които не хващат дори и тройка.
Бахтиии..колко зле го написах.Едно смислено изречение сигурно нямам.
И бтв..Сигурна съм,че в сайта на МОН,когато излезнат резулатите,ще зацепи и само ще се ядосваме.
И аз преди време.Доста яко беше.Няколко пъти в учебна кола.Първоначално написано от faststep
![]()
Дори и листовки съм решавала.Фукам се.
![]()
РОФЛ не ми обръщайте внимание.![]()