.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 28 от 52 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1281

Аз много пъти съм стоял в скута на шофьора и само съм въртял волана, но днес аз бях на шофьорското място...контакт, съединител, първа скорост, съединител, газ, газ, газ, съединител, спирачка.

ПП. Може да съм объркал последователността.
    Male

Голям фен Аватара на joannalof
    Оф, за мен е важно,че опитах и още над 3000 човека ме подкрепиха. Всички много негодуваха,но никой не се сети да започне първи.
    Опитахме ли, опитахме. Един път да се обединят толкова българи за 3 ДНИ! Той може да не намали скалата, но това,което направихме ЗНАЧИ МНОГО!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Аз много пъти съм стоял в скута на шофьора и само съм въртял волана, но днес аз бях на шофьорското място...контакт, съединител, първа скорост, съединител, газ, газ, газ, съединител, спирачка.

ПП. Може да съм объркал последователността.
    И аз съм карал - Веднъж даже и на автоматик се кефих

Иначе да малко ти е кофти последователността - Само на 1ва си карал,а?

Криси много си права... Това което го казва Вълчев пред телевизията е само кал в очите ни..

Става ми навик да се съгласявам с YouCantStopMe...Но все пак опитахме

Хора,хора,хора,стига сте спорили за глупости

Я кажете какви книги са ви дали за лятото,че мен точно като са ги казвали ме нямаше
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Не са ни дали никакви , а майка ми е решила, че понеже "цяла година нищо не съм правил " - сега трябва да наваксам, да прочета нещичко..
    И аз.: Да.....Даа бе

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ехо, здравейте и от мен! Не сте писали много от вчера, прочетох набързо страницта. Относно списъка с книги(в случай, че ще ги четеш) - Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Елисавета Багряна, Емилиян Станев - Крадецът на праскови, Ивайло Петров - Преди да се родя и след това, Йордан Радичков, Павел вежинов - Есенен ден край шосето, Димчо Дебелянов. На тези, които не съм пояснила какво, се четат най-важните, но според мен изчакай да излезе учебника и виж кои произведения са включени.
    ....Вече започвам да се страхувам за втори.....ще са едни притеснения....ще проверявам оценките в сайта, а не в гнезодото.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Моя е Само дето по медиите казаха,че е направена от родители ама айде, какво да направя
    а къде можем да се подпишем

Списъкът с книги за осми клас може да видите ТУК.
    Споделете някоя яка компютърна игрица, че ме бие скуката.
    Male

Хм, странно, нашият списък, който ни диктува госпожата, малко се радличава от този, но не мисял, че е нещо по-различно. Общо взето авторите са същите. Абе все едно...

Заповядайте в моя WebBlog!

Общо подписи: 3520

пратих по е-майл.. всички коментари.. всички подписи и глупости.. в МОН

оо не знам.. за такова нещо.. мисля, че се събират доо 2ри ! колкото пояече толкова по-добре

Да,да..
    БРАВО за петицията.Поне някой ни обърна внимание,колкото и малко да е то.Обаче едва ли някой ще си мръдне пръста оттук нататък.Казаха там нещо за седмокласниците..били недоволни..ала-бала,дъра-бъра и това е.

бтв.. На нас никакъв списък не са ни дали,но сега ще прегледам списъка,който faststep даде,но едва ли ще прочета всичко нужно.Ще се захвана с други книги.

Още нещо..
    Догодина сме осмииии клас.И там ще падне учене,вие какво си мислите.Аз като ги гледах наще бивши седмокласници,които влязоха в взиковата гимназия,в която и аз исках.. майко учене,учене.Няк'ви речници като тълковен речник с 4302942094094032950439 страници. Сутринта от 8 до 5..с малка почивка. Тогава идва страшното учене.
    Тия искат да ни превърнат в парцали.

'щот се заговори за каранеее.. като малка татко винаги ме слагаше в скута му и ми даваше да държа волана,но тъй като аз не достигах нито спирачката,нито съединителя,нито газта...той си ги натискаше.Много се кефех тогава. Аз карам кола. Уе.. А когато ме качи на учебнатааа.. бати тръпката.Не знам защо толкова се радвах.

3293 Елена Златанова Кирякова Пловдив България Това е нашата жалба, която изпратихме до РИО Пловдив и до Министъра Даниел Вълчев. Не знаем дали ще дочакаме отговор, мнение или решение на проблема. Обърнете внимание на точки II и III. Препокриват се с вашата петиция. ДО НАЧАЛНИКА НА РИО ПЛОВДИВ КОПИЕ ДО МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА Ж А Л Б А ОТ РОДИТЕЛИ НА СЕДМОКЛАСНИЦИ ОТНОСНО:ПОЛОЖЕНИЯ ИЗПИТ ПО МАТЕМАТИКА ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ КЛАС , СЪСТОЯЛ СЕ НА 25.06.2009г. ГОСПОДИН НАЧАЛНИК, НАСТОЯВАМЕ за отговор на няколко въпроса: І.Считаме, че е извършено недопустимо нарушение спрямо част от кандидат-гимназистите в град Пловдив. Как ще обясните, факта, че в някои училища от учениците се е изисквало да преписват от черновите си на белова решенията на отворените задачи, като обяснението на квесторите е било, че това се прави с цел да се предотврати преписване!!!!! Ето Ви няколко конкретни парадокса: -в някои училища, това е съобщено в началото на изпита/Руска гимназия, Строителен техникум, СОУ”Симеон Велики”, СОУ „Св.Кирил и Методи”. -в други работата на учениците е била прекъсната и едва в 11.15 часа им е казано да описват решенията върху белова/СОУ”П.Хилендарски”, СОУ”Патриарх Евтимий”/. -в трети е казано, че не е задължително да се пише белова и е отпуснато допълнително време за тази цел, извън регламентираното време на изпита/СОУ”Васил Левски”/. Ние родителите внимателно изчетохме инструкциите на МОН къде и как се отразяват отговорите и никъде не открихме да се споменава така наречената „белова”. Питаме Ви: -Как ще компенсирате неравнопоставеността на учениците в изпитната ситуация и изгубеното време на тези, които са описвали решенията на задачите на белова? -Кой ще обясни смисъла на това действие и съответно кой ще поеме отговорността за неправилно дадените указания за работа? -Дали това се случва само в Пловдив или и в други градове? ІІ. Защо в теста преобладават логически задачи, които: 1. По програма НЕ се изучават в училище. 2. Според т.ІІІ „Учебно съдържание” на учебно-изпитната програма по математика на МОН за учебната 2009г.-2010г. не са посочени логически задачи. Не намерихме и в точка ІV-”Оценявани компетентности” някъде да е спомената проверка на логическото мислене на ученика/чрез логически задачи/. 3. Според т.ІІІ „Учебно съдържание” – алгебра, са включени „текстови задачи с математически модел линейно уравнение” . Питаме, защо тогава акцента пада върху логически задачи, чиито решения не включват този модел уравнения. ІІІ. Смятате ли, че извън посочените нарушения, теста е по силите на средно-статистическия седмокласник? Питаме се, дали „експертите” на МОН са наясно с това, че изучавания материал в училище е на „светлинни години” от изискванията на съставителите на теста? За този изпит учениците се подготвят съобразно учебното съдържание утвърдено от МОН и отразено в учебно-изпитната програма по математика за приемане след завършен 7 клас, а не като за олимпиада . Тестът е шокиращ! Преобладават геометрични и текстови задачи, които изискват повече време за четене,осмисляне и решаване. Не коментираме трудността на задачите, а времето, за което могат да се решат. Как може подобен вариант да бъде допуснат? Колко доктори на математическите науки го прегледаха и разрешиха? Засичаха ли си 3 астрономически часа да решат задачите! Какво доказваме? Искаме да отчаяме и откажем и малкото деца, които имат желание да учат?!?

Ако министърът прочете това изказване , няма как да не се поколебае за промяна .

П.С Хайде всички да разпратим линка за петицията 100% повечето хора незнаят за нея ! Като започнем от дата.бг .

Град
    София
    Иха, какво писмо! Съгласна съм с него на 100%. Според мен това се е случило в цялата страна, не само в Пловдив. Вчера по новините имаше една реклама за гласуване на определена партия, в която се споменеваше, че са ВЪЗСТАНОВИЛИ българското образование и сега то е на ДОБРО НИВО!!!

И аз драснах един подпис. Вече са 3603.

ПП Случайно въпросната партия да е НДСВ?
    Male

Град
    София
    Може и тя да е била,не си спомням.

Еми Вълчев не е ли от НДСВ..

НДСВ е. Показаха и Вълчев. Казаха нещо, че били модернизираи българските училища.

Заповядайте в моя WebBlog!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    по-скоро го съсипаха

Голям фен Аватара на joannalof
    Общо подписи: 3710
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Аз съм ЗА логическите задачи. Винаги ги е имало в тестовете, защо сега да ги няма. Но, тия текстови задачи дето бяха.. омг.. те бяха егати задачите.. и съм съгласна с вас, че е било трудно, но за мен лично е глупаво да искам намаление на скалата за оценяване, само и само за да си изкарам по- висока оценка..

Браво на този който е пуснал петицията , много хора те подкрепиха включително и аз ще постигнем нещо сигурен съм

Град
    София
    Само за сведение - работите по математика са (почти) проверени!
    Не знам дали нещо може да се направи вече!...

По БЕЛ също са готови

Според мен трудната (само за някои) МАТЕМАТИКА просто ще свали бала
    Не е важно с какъв бал ще се влезе, а целта е желаното училище, нали така?
    И статистика ще има в "гнездата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си