.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 29 от 52 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1281
    Абе хора, ще четете ли тея книги? На нас не ни дадоха списък, ама сега като ги погледнах... Не ми се ще много.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Общо подписи: 3783 :P

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    ВАЖНО!!!

Заради промяната на отговора на въпрос 33 в теста по математика, тестовете, проверени преди смяната, ще се оценяват по отговорите настария ключ, а след смяната - по новия. Тоест ако вашия тест е след промяната, за верен отговор ще се счита В, а не Г.

^Апф....?????????? Как така, бре! Нямат право...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    ВАЖНО!!!

Заради промяната на отговора на въпрос 33 в теста по математика, тестовете, проверени преди смяната, ще се оценяват по отговорите настария ключ, а след смяната - по новия. Тоест ако вашия тест е след промяната, за верен отговор ще се счита В, а не Г.
    Това ВАЖНО-то , откъде го взехте моля ви се????.......
    айде стига - само тва липсва!
    Не е законно просто!
    А и е НЕдОкАУеМо кое как е проверявано!

Освен да си чакаме рез - друго няма кво просто!

Леле,. откъде се взе важното, моля elito да ми каЖе

щото ще повярвам само ако на сайта на МОН го видя

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Лелеееее, паднах от смях .
    Ама вие сериозно ли? Ебаси лудницата.Може ли да са такива буламачи вее.Толко ми е смешно, та чак ми е тъпо вече.Ебси абсурда, ебаси чудото .И в крайна сметка кой е верния отговор?Зависи от пича, който го е проверявал .Мамооооооо

Всичките от МОН са ебаси глупаците.ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ ДОЛНИ, ДАНО ВИ ОКАПЯТ КОСИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ПЕД*ЛИ ГРОЗНИ, ДОЛНИ НЕЩАСТНИ, ДАНО ВИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО, ИДИОТИ ТЪПИ, ПЪПЧАСАЛИ, КОСМАРЛЯСАЛИ!ПИСНА МИ ОТ ВАС БЕ, МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА АБСУРДНИ??АЗ ЩЕ СЕ ОПРАВЯ, НО МЕ Е ЯД, ЧЕ ХВЪРЛИХ ГОДИНА ОТ ЖИВОТА СИ НА ВЯТЪРА.СЕГА РАЗБИРАМ КОЛКО БЕЗСМИСЛЕНИ СА ВСИЧКИТЕ УСИЛИЯ, КОИТО ПОЛОЖИХ.
    Господ забавя, но не забравя това е единственото, което ме крепи сега.На всички идиоти от МОН мога да им кажа да си наврат тъпите отговори в задниците, защото аз повече няма да се ядосвам заради глупостите им !
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ще го кажа за втори път.
    Предния беше мнооого отдавна.
    АНИ ПРЕЗИДЕНТ!

аз незнам дали да се надявам на тройка нито казват к'во ще става държат ни на тъмно . ако не променят скалата 20% учители си отиват .

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    ВАЖНО!!!

Това ВАЖНО-то , откъде го взехте моля ви се????.......
    айде стига - само тва липсва!
    Не е законно просто!
    А и е НЕдОкАУеМо кое как е проверявано!

Освен да си чакаме рез - друго няма кво просто!

Леле,. откъде се взе важното, моля elito да ми каЖе

щото ще повярвам само ако на сайта на МОН го видя

В бгмама са го писали, майка ми ми го каза. В темата за седмокласниците, проети ако искаш. Пък ти си вярвай на който си искаш.

Лелеее, не мога да повярвам. Просто и на мен ми иде да ги напсувам яко, но ще се сдържам.

Заповядайте в моя WebBlog!

Каква е тая простотия бе?
    i'd like to change the world.

Град
    София
    Ton4o13, сдържаш се?И защо?Защото бяха активни през цялата година, даваха насоки за подготовката, платиха ни част от парите за уроци, постараха се задачите, които ще бъдат в теста, да са в учебниците?Или пък защото дадоха нормален тест, на който всеки може да покаже знанията си?Или защото сега ще дадат втори, заради издънките от първия?Защото се постараха оценките да бъдат нормални, за сметка на теста?Досега се издънваха, но тази година ни закопаха ДОНЕМАЙКЪДЕ.Та аз ще управлявам образованието по-добре от всичките глупаци, насъбрали се там.Живея си ваканцията и се надявам да са ми проверили работата по-навреме, за да ми е зачетен отговор В, въпреки че това, което казахте е безумно тъпо дано не е вярно
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на teenems
    Общо подписи: 3864

и какво подписите 5000 ли трябва да са ? ако е така ,още малко ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teenems

Те отговорите не зачитат както трябва, пък скалата щели да сменят
    Ама и вие живеете в приказки.
    ДРЕМЕ ИМ НА РОЗОВИТЕ ДУПЕТА, РАЗБЕРЕТЕ.
    А дано греша...

И аз подкрепих петицията!

Ъъъъъ..... ТИЯ СА МНННОООГО ТЪПИ!!
    Добре, как може такова безобразие не мога да разбера бе!?... Тия са толкова задръстени, ама на тях ще се връща, не на мене!! Вярно, за мен е оценката, ама...то...си има човек за всичко!! Ще им натрият носовете много скоро!... И какъв е тоя абсурд, че едните по единия, другите по другия!??? Как ще се докаже коя работа е проверена преди или след!??!?
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от teenems

Няма значение колко ще са подписите. Колкото повече,толкова по-добре.! Понеже участниците в изпита по МАТ са били 27хил. и нещо, мисля,че ако до 2ри станат 7 000 ще е идеално Пък к`во ще направят отгоре, нямам представа
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    София
    Сооончее, никой няма да им натрие носовете, там е проблема.
    Няма да се доказва, преебани сме както предишните и по-предишните :P .
    Все пак не ми се вярва, а и математикът каза, че се зачита отговор в.

Натискам http://7klas.mon.bg/ този линк, но не ми дава нищо Какво става??

О, мерси Ани за успокоението, ама нещо пак ми идва да псувам и да ги удуша направо...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Появява се само логото на МОН, което препраща към сайта им, а в дясно пише "ДЪРЖАВЕН ПРИЕМ СЛЕД 7. КЛАС". Но гледай да напишеш адреса без www, защото иначе няма да се зареди.

Казаха ми,че тази вечер резултатите трябвало да са изнесени в МОН,ама да видим

Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Казаха ми,че тази вечер резултатите трябвало да са изнесени в МОН,ама да видим
    Откъде е това инфо? А иначе казали ли са по някоя телевизия или вестник, че всичко е проверено?

^Класната ми каза,ама к`вато и отвяна..
    Аз за всеки случай ще проверя пък..

Общо подписи: 3909

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe

АНИ ПРЕЗИДЕНТ!

аЙдЕ аЗ щЕ гЛаСуВаМ зА ТеБе Ани

Град
    София
    ^ Да пускам ли петиция, в която да гласувате за мен ?

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    ^ Да пускам ли петиция, в която да гласувате за мен ?
    пускай ще събереш 5000 гласа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си