- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Абе хора, ще четете ли тея книги?На нас не ни дадоха списък, ама сега като ги погледнах...
Не ми се ще много.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Общо подписи: 3783:P
![]()
ВАЖНО!!!
Заради промяната на отговора на въпрос 33 в теста по математика, тестовете, проверени преди смяната, ще се оценяват по отговорите настария ключ, а след смяната - по новия. Тоест ако вашия тест е след промяната, за верен отговор ще се счита В, а не Г.
^Апф....??????????Как така, бре!
Нямат право...
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Това ВАЖНО-то , откъде го взехте моля ви се????.......Първоначално написано от elito6754
айде стига - само тва липсва!
Не е законно просто!
А и е НЕдОкАУеМо кое как е проверявано!
Освен да си чакаме рез - друго няма кво просто!
Леле,. откъде се взе важното, моля elito да ми каЖе
щото ще повярвам само ако на сайта на МОН го видя
Лелеееее, паднах от смях.
Ама вие сериозно ли?Ебаси лудницата.Може ли да са такива буламачи вее.Толко ми е смешно, та чак ми е тъпо вече.Ебси абсурда, ебаси чудото
.И в крайна сметка кой е верния отговор?Зависи от пича, който го е проверявал
.Мамооооооо
![]()
Всичките от МОН са ебаси глупаците.ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ ДОЛНИ, ДАНО ВИ ОКАПЯТ КОСИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ПЕД*ЛИ ГРОЗНИ, ДОЛНИ НЕЩАСТНИ, ДАНО ВИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО, ИДИОТИ ТЪПИ, ПЪПЧАСАЛИ, КОСМАРЛЯСАЛИ!ПИСНА МИ ОТ ВАС БЕ, МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА АБСУРДНИ??АЗ ЩЕ СЕ ОПРАВЯ, НО МЕ Е ЯД, ЧЕ ХВЪРЛИХ ГОДИНА ОТ ЖИВОТА СИ НА ВЯТЪРА.СЕГА РАЗБИРАМ КОЛКО БЕЗСМИСЛЕНИ СА ВСИЧКИТЕ УСИЛИЯ, КОИТО ПОЛОЖИХ.
Господ забавя, но не забравя това е единственото, което ме крепи сега.На всички идиоти от МОН мога да им кажа да си наврат тъпите отговори в задниците, защото аз повече няма да се ядосвам заради глупостите им !
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ще го кажа за втори път.
Предния беше мнооого отдавна.
АНИ ПРЕЗИДЕНТ!![]()
аз незнам дали да се надявам на тройка нито казват к'во ще става държат ни на тъмно . ако не променят скалата 20% учители си отиват .
Първоначално написано от Fantasti4naJena
В бгмама са го писали, майка ми ми го каза. В темата за седмокласниците, проети ако искаш. Пък ти си вярвай на който си искаш.
Ton4o13, сдържаш се?И защо?Защото бяха активни през цялата година, даваха насоки за подготовката, платиха ни част от парите за уроци, постараха се задачите, които ще бъдат в теста, да са в учебниците?Или пък защото дадоха нормален тест, на който всеки може да покаже знанията си?Или защото сега ще дадат втори, заради издънките от първия?Защото се постараха оценките да бъдат нормални, за сметка на теста?Досега се издънваха, но тази година ни закопаха ДОНЕМАЙКЪДЕ.Та аз ще управлявам образованието по-добре от всичките глупаци, насъбрали се там.Живея си ваканцията и се надявам да са ми проверили работата по-навреме, за да ми е зачетен отговор В, въпреки че това, което казахте е безумно тъпо дано не е вярно
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Общо подписи: 3864
и какво подписите 5000 ли трябва да са ? ако е така ,още малко ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Те отговорите не зачитат както трябва, пък скалата щели да сменятПървоначално написано от teenems
![]()
Ама и вие живеете в приказки.
ДРЕМЕ ИМ НА РОЗОВИТЕ ДУПЕТА, РАЗБЕРЕТЕ.
А дано греша...
И аз подкрепих петицията!
Ъъъъъ..... ТИЯ СА МНННОООГО ТЪПИ!!
Добре, как може такова безобразие не мога да разбера бе!?... Тия са толкова задръстени, ама на тях ще се връща, не на мене!! Вярно, за мен е оценката, ама...то...си има човек за всичко!! Ще им натрият носовете много скоро!... И какъв е тоя абсурд, че едните по единия, другите по другия!??? Как ще се докаже коя работа е проверена преди или след!??!?
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Няма значение колко ще са подписите. Колкото повече,толкова по-добре.! Понеже участниците в изпита по МАТ са били 27хил. и нещо, мисля,че ако до 2ри станат 7 000 ще е идеалноПървоначално написано от teenems
Пък к`во ще направят отгоре, нямам представа
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Сооончее, никой няма да им натрие носовете, там е проблема.
Няма да се доказва, преебани сме както предишните и по-предишните :P .
Все пак не ми се вярва, а и математикът каза, че се зачита отговор в.
Натискам http://7klas.mon.bg/ този линк, но не ми дава нищо![]()
Какво става??
О, мерси Ани за успокоението, ама нещо пак ми идва да псувам и да ги удуша направо...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Казаха ми,че тази вечер резултатите трябвало да са изнесени в МОН,ама да видим
^Класната ми каза,ама к`вато и отвяна..
Аз за всеки случай ще проверя пък..
Общо подписи: 3909
Първоначално написано от YouCantStopMe
аЙдЕ аЗ щЕ гЛаСуВаМ зА ТеБе Ани
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Да пускам ли петиция, в която да гласувате за мен?
пускайПървоначално написано от AnIcHkAtA
ще събереш 5000 гласа
![]()
![]()
![]()
![]()