- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
каквото съм научила, това ще бъде...
днес направих тестовете от 2007 и 2008... вторият беше много гаден :/
на този от 2007 имам точно 5,50 (86 точки), а на теста от 2008 получих 5,214 (78 точки)
дано тестът утре да е средно труден![]()
бати идЕота.![]()
мисля, че хората, които са подали жалба до МОН, няма да се откажат толкова лесно... Конят (Министърът) трябва да зачете двете точки на всички, защото е не само в наш интерес, но и в негов, все пак предстоят избори.![]()
иначе вчера с такъв ентусиазъм включих телевизора, а тоя Кон ми развали цялото настроение :///
"метода на изключването"... ами като всички подточки са грешни? да се чудим кое изречение е по-малко грешно от останалите ли?![]()
Ок край на задачите...![]()
![]()
Я кажете как си прекарахте деня
О,не мисля,че ще стане нещо.Просто никой няма да получи двете точки и това е.![]()
Айде и аз да питам нещо:
Знам,че вече всииички сте си избрали какво искате да учите и какво да пишете като първо желание,но аз все още не знаааам..
колебая се м/у:
Англиийски с втори език немски и Немски с втори език английски.![]()
Ще се побъркам вече.Не мога да изберааааа.![]()
О повярвай ми не са точни, защото на кенгурото на една задача измерих ъгъла с транспортир и кат обсъждахме задачата в час излизна, че чертежа не бил точе и г-на постоянно повтаря: ЧЕРГЕЖИТЕ ЛЪЖАТ!!!Първоначално написано от Margoto0
Don't worry, be happy!
Тебе да не те познавамПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Аз също не съм избрала нещо конкретно, дори училище![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Хора моля ви кажете ми - Важно Е – Мога ли да пиша утре на тестовата книжка и да си означавам там ъгли и тн .“??? Или ... ?
И също така на българският на онази задача с местоименията с едва забележими точки съм отбелязъл местоименията - Дали ще го зачетат за знак ?![]()
И те нали няма да гледат черновата защото аз пиша много разхвърлянои да не вземат да кажат "знак"!!!!
![]()
![]()
Аз не намерих 2 еднакви химикалки - тия от БЕЛа мистериозно са изчезнали и сега ще се надявам да не ми спре химикалката![]()
Аз съм от Пловдив и съм решила руската с испански помисли какво те влечеПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
Стига сте се оплаквали де, 42ри въпрос като е сгрешен, мрънкам ли на някого?![]()
Male
хаха аз пък се чудя между икономическа информатика в НТБГ , математика с АЕ в СМГ,математика с НЕ в СМГ (това е ако ми стигне бал) или НЕмски в НЕГПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
Първоначално написано от webprng
Скромен избор![]()
Нали?Първоначално написано от john95
Току виж сме станали съученици в НЕГ
А ти защо не искаш в СМГ
![]()
Нулата естествено число ли е ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
42 въпрос си е верен. Лирическият говорител НЕ намира опора само в настоящетоПървоначално написано от faststep
Език свещен на моите ДЕДИ
език на мъки стонове ВЕКОВНИ
верен си е въпроса
Не го помня тоя въпрос, но мисля, че не е сгрешен.Първоначално написано от faststep
![]()
Нулата не е естествено число.
И за бога, не пишете СМГ. Там ги сбъркват от учене САМО по математика.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Още се разтягат локуми, заради българския.. абе, успокойте се, каквото станало - станало! Мина вече, нещата не могат да се върнат назад.
john95, мисля, че черновите не ги преглеждат. Щом са ти едвам забележими точиците, с които си отбелязвал местоименията, не вярвам да ги забележат. Аз така на едната задача си слагах запетайки.Колкото до химикалите: удари му една молитва преди сън, или сутринта си купи от някоя лавка(май така се пишеше..) за вестници. Иначе, за изпита по БЕЛ и моите химикали не бяха еднакви. Бяха близки по цвят на мастилото, но пак имаше лека разлика. Вечерта много се притеснявах, на изпита не ми и пукаше особено.
А колкото до изпита по математика: хич и не се притеснявам. Цял ден се размотавах, нищо не съм решавала, припомняла и т.н. За изпита по БЕЛ беше друго - надявах се да успея, гледах да не греша, абе, притеснявах си се с една дума. Математиката обаче ми е слаба. Имам някакво средно ниво, но не мога да ходя по олимпиади или да решавам супер сложни задачи. Та не мисля да решавам, да мъдря и прочие. Каквото стане. Ще си използвам знанията. Ако се налага - пак ще се явявам.То няма много значение и 6-ца да изкарам. Просто броя на училищата е ограничен, а пък паралелките леко се преповтарят.
Аз пък по български в книжката на всеки въпрос поправях грешките, поставях запетаи, подчертавах местоименията. то май можеше да се пише. А и всеки, когото съм питала, е писал в книжките. Моите квестори ми казаха, че може да се пише, а и никъде в указанията не се казва да не може, освен че верните отговори тр да се отбелязват не в тестовата книжка, ами в листа за отговори. Ама аз това не го разбирам като "Не пишете в теста"Първоначално написано от john95
![]()
Абсолютно никой няма да ви гледа черновата,спокойно.
Имам една позната,която миналата година проверяваше.
Взимат бланките..бързо отмятат колко са верните и на черновите изобщо не им обръщат внимание.
Пък и този,който каза,че едно 60% го карат на тото-еми така си е.![]()
На школата, на родителската по точно ... Са оплюли всички профилирани ... Казали са накратко, че там ни ограничават само и единствено до МАТЕМАТИКА (за СМГ конкретно де..) и че ако после си промениш мнението, освен с математика за друго висше не можеш да се пребориш.. Ако си в Езикова пък - после имаш всички възможности - Можеш да наваксаш материала по математика и да учиш в чужбина.. можеш и всичко друго..
Не искам да те отклонявам оттам, просто ти казвам какво са ми обяснили на мен..
Мерси за отговорите за тестовата книжка![]()
Ако нищо незнаеш по математика заложи на една буква примерно отговор А) и така целият тест направи с А) и ще изкараш оценка между 3.50 и 4.00- това ни го е казвала математичката мн пъти![]()
Don't worry, be happy!
Айде де .. и къде му е грешката на въпросаПървоначално написано от faststep
![]()
П.П. И аз се чудя утре дали да пиша на самия вариат .. да не ми направят проблем ... и ще си запиша отговорите макар и да не е разрешено![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Хайде късмет на всички утре.Надявам се да влезете в точното за вас място и да сте щастливи там.
Мен мн ме е бъзе.Разочаровах се, страх ме е, не искам да се явявам.С БЕЛа имам бал 24, стига ми толкова.Господ да ми е на помощ
.
В крайна сметка всеки отива там, където му е мястото.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Олееее, оле, кажи ми кое е правилното във Г) на същия въпрос.Първоначално написано от sm_95
![]()
Male