.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 3 от 52 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1281
    каквото съм научила, това ще бъде...

днес направих тестовете от 2007 и 2008... вторият беше много гаден :/

на този от 2007 имам точно 5,50 (86 точки), а на теста от 2008 получих 5,214 (78 точки)

дано тестът утре да е средно труден

бати идЕота.

мисля, че хората, които са подали жалба до МОН, няма да се откажат толкова лесно... Конят (Министърът) трябва да зачете двете точки на всички, защото е не само в наш интерес, но и в негов, все пак предстоят избори.

иначе вчера с такъв ентусиазъм включих телевизора, а тоя Кон ми развали цялото настроение :///
    "метода на изключването"... ами като всички подточки са грешни? да се чудим кое изречение е по-малко грешно от останалите ли?

Ок край на задачите...

Я кажете как си прекарахте деня

О,не мисля,че ще стане нещо.Просто никой няма да получи двете точки и това е.
    Айде и аз да питам нещо:
    Знам,че вече всииички сте си избрали какво искате да учите и какво да пишете като първо желание,но аз все още не знаааам..
    колебая се м/у:
    Англиийски с втори език немски и Немски с втори език английски.
    Ще се побъркам вече.Не мога да изберааааа.

Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    само да питам:
    Според вас, транспортирът помага ли за задачите с търсене на ъгъл? :P
    Даже не помня как се мереше
    Иначе може,ако ти е правилен чертежа

а то нали на някои задачи чертежите им са дадени, там с точност ли ги правят?
    Би трябвало да са си точни
    О повярвай ми не са точни, защото на кенгурото на една задача измерих ъгъла с транспортир и кат обсъждахме задачата в час излизна, че чертежа не бил точе и г-на постоянно повтаря: ЧЕРГЕЖИТЕ ЛЪЖАТ!!!
    Don't worry, be happy!

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Айде и аз да питам нещо:
    Знам,че вече всииички сте си избрали какво искате да учите и какво да пишете като първо желание,но аз все още не знаааам..
    колебая се м/у:
    Тебе да не те познавам
    Аз също не съм избрала нещо конкретно, дори училище
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Хора моля ви кажете ми - Важно Е – Мога ли да пиша утре на тестовата книжка и да си означавам там ъгли и тн .“??? Или ... ?
    И също така на българският на онази задача с местоименията с едва забележими точки съм отбелязъл местоименията - Дали ще го зачетат за знак ?

И те нали няма да гледат черновата защото аз пиша много разхвърляно и да не вземат да кажат "знак"!!!!

Аз не намерих 2 еднакви химикалки - тия от БЕЛа мистериозно са изчезнали и сега ще се надявам да не ми спре химикалката

Айде и аз да питам нещо:
    колебая се м/у:
    Аз съм от Пловдив и съм решила руската с испански помисли какво те влече

Стига сте се оплаквали де, 42ри въпрос като е сгрешен, мрънкам ли на някого?
    Male

Айде и аз да питам нещо:
    колебая се м/у:
    хаха аз пък се чудя между икономическа информатика в НТБГ , математика с АЕ в СМГ,математика с НЕ в СМГ (това е ако ми стигне бал) или НЕмски в НЕГ

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Айде и аз да питам нещо:
    колебая се м/у:
    хаха аз пък се чудя между икономическа информатика в НТБГ , математика с АЕ в СМГ,математика с НЕ в СМГ (това е ако ми стигне бал) или НЕмски в НЕГ

Скромен избор

Цитирай Първоначално написано от john95
    Айде и аз да питам нещо:
    колебая се м/у:

Скромен избор
    Нали? Току виж сме станали съученици в НЕГ А ти защо не искаш в СМГ

Нулата естествено число ли е ??????

Цитирай Първоначално написано от faststep
    42 въпрос си е верен. Лирическият говорител НЕ намира опора само в настоящето

Език свещен на моите ДЕДИ
    език на мъки стонове ВЕКОВНИ

верен си е въпроса

Нулата естествено число ли е ??????

Не го помня тоя въпрос, но мисля, че не е сгрешен.

Нулата не е естествено число.

И за бога, не пишете СМГ. Там ги сбъркват от учене САМО по математика.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Още се разтягат локуми, заради българския.. абе, успокойте се, каквото станало - станало! Мина вече, нещата не могат да се върнат назад.

john95, мисля, че черновите не ги преглеждат. Щом са ти едвам забележими точиците, с които си отбелязвал местоименията, не вярвам да ги забележат. Аз така на едната задача си слагах запетайки. Колкото до химикалите: удари му една молитва преди сън, или сутринта си купи от някоя лавка(май така се пишеше..) за вестници. Иначе, за изпита по БЕЛ и моите химикали не бяха еднакви. Бяха близки по цвят на мастилото, но пак имаше лека разлика. Вечерта много се притеснявах, на изпита не ми и пукаше особено.

А колкото до изпита по математика: хич и не се притеснявам. Цял ден се размотавах, нищо не съм решавала, припомняла и т.н. За изпита по БЕЛ беше друго - надявах се да успея, гледах да не греша, абе, притеснявах си се с една дума. Математиката обаче ми е слаба. Имам някакво средно ниво, но не мога да ходя по олимпиади или да решавам супер сложни задачи. Та не мисля да решавам, да мъдря и прочие. Каквото стане. Ще си използвам знанията. Ако се налага - пак ще се явявам. То няма много значение и 6-ца да изкарам. Просто броя на училищата е ограничен, а пък паралелките леко се преповтарят.

Хора моля ви кажете ми - Важно Е – Мога ли да пиша утре на тестовата книжка и да си означавам там ъгли и тн .“??? Или ... ?
    И също така на българският на онази задача с местоименията с едва забележими точки съм отбелязъл местоименията - Дали ще го зачетат за знак ?

И те нали няма да гледат черновата защото аз пиша много разхвърляно и да не вземат да кажат "знак"!!!!

Аз не намерих 2 еднакви химикалки - тия от БЕЛа мистериозно са изчезнали и сега ще се надявам да не ми спре химикалката
    Аз пък по български в книжката на всеки въпрос поправях грешките, поставях запетаи, подчертавах местоименията. то май можеше да се пише. А и всеки, когото съм питала, е писал в книжките. Моите квестори ми казаха, че може да се пише, а и никъде в указанията не се казва да не може, освен че верните отговори тр да се отбелязват не в тестовата книжка, ами в листа за отговори. Ама аз това не го разбирам като "Не пишете в теста"

Абсолютно никой няма да ви гледа черновата,спокойно.
    Имам една позната,която миналата година проверяваше.
    Взимат бланките..бързо отмятат колко са верните и на черновите изобщо не им обръщат внимание.
    Пък и този,който каза,че едно 60% го карат на тото-еми така си е.

Айде и аз да питам нещо:
    колебая се м/у:

Скромен избор
    Нали? Току виж сме станали съученици в НЕГ А ти защо не искаш в СМГ

На школата, на родителската по точно ... Са оплюли всички профилирани ... Казали са накратко, че там ни ограничават само и единствено до МАТЕМАТИКА (за СМГ конкретно де..) и че ако после си промениш мнението, освен с математика за друго висше не можеш да се пребориш.. Ако си в Езикова пък - после имаш всички възможности - Можеш да наваксаш материала по математика и да учиш в чужбина.. можеш и всичко друго..
    Не искам да те отклонявам оттам, просто ти казвам какво са ми обяснили на мен..

Мерси за отговорите за тестовата книжка

Ако нищо незнаеш по математика заложи на една буква примерно отговор А) и така целият тест направи с А) и ще изкараш оценка между 3.50 и 4.00- това ни го е казвала математичката мн пъти
    Don't worry, be happy!

Айде де .. и къде му е грешката на въпроса

П.П. И аз се чудя утре дали да пиша на самия вариат .. да не ми направят проблем ... и ще си запиша отговорите макар и да не е разрешено
    Long Live Rock N' Roll .. !

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Хайде късмет на всички утре.Надявам се да влезете в точното за вас място и да сте щастливи там .
    Мен мн ме е бъзе.Разочаровах се, страх ме е, не искам да се явявам.С БЕЛа имам бал 24, стига ми толкова .Господ да ми е на помощ .
    В крайна сметка всеки отива там, където му е мястото.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    42 въпрос си е верен. Лирическият говорител НЕ намира опора само в настоящето

Език свещен на моите ДЕДИ
    език на мъки стонове ВЕКОВНИ

верен си е въпроса
    Олееее, оле, кажи ми кое е правилното във Г) на същия въпрос.
    Male

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си