- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Което е тъпоПървоначално написано от AnIcHkAtA
... С какво тези с 3,5 и 4,3 са нещо повече от този с 5,00
![]()
И междудругото няма да направят така - смисъл няма да сменят скалата или поне - не драстично.. колкото да се нагодят и да няма много двойки.. А то двойки нямало, просто точките били ниски.. Така че..![]()
Май ще има нещо в късните новини по bTV от 22ч - за протеста нааа. мии на.. родителите на седмокласници май!
То инфото ми е 5-та ръка, та като развален тел пристигна!
![]()
ама да гледаме все пак!
Е тогава тези с високите оценки няма да са доволни и ще направят петиция за намаляване на скалата.Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
така е много глупаво. това, че някой не се е справил на теста и е изкарал тройка, не значи, че заслужава по-голямо повишаване на оценката от човек, който се е мобилизирал и е изкарал примерно 5,30...Първоначално написано от AnIcHkAtA
или на всички да повишават равностойно, или изобщо да не се променя скалата...
ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИТЕ ОТ 22:00 ПО БТВ!![]()
еми аз първа го казахПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Мисля, че пак ще е като репортажа с Г-н Донемайкъде!![]()
Какво стана? Казаха ли нещо? Аз чак сега го пуснаах...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ето, ето.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Значи има вероятност скалата да се намали ако това стане ще сме велики![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Олеле... Гледах я тая... Ужас.Но е права.Наистина задачите бяха по-скоро за съзтезание![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Нищо не казаха...
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Да, ама тя много искала испанската или френската. Сори, моме, щом не си се справила, значи не си за там.
само искам да ви питам нещо - нали то вече половината са проверени как може да сменят скалата![]()
![]()
тя каза че изпита е бил труден, а не че има 2.. може би има 5,70 но пак е недоволна - не уточниха коко има :PПървоначално написано от Kum40Val40
Абе стига глупости. Нито ще сменят скалата, нито ще направят каквото и да е. Ще си поприказваме малко тука и толкова. Кой каквото направил - това е.
Да не би някой да е очаквал лесен изпит?Първоначално написано от Mastta
Първоначално написано от Kum40Val40
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Първоначално написано от Kum40Val40
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
5,70 има.. когато намалят скалатаПървоначално написано от Mastta
- Сещайте се кога
![]()
Прочетох надве-натри последните страници. Аз лично не съм учудена, че такива издънки станаха баш сега. Каръци сме си ей...Обаче голяма глупост тфа че на едни ще им се счита отговор В, а на други Г...простотия и половина.
П.С.: Ани президент! Ще гласувам за тебе! Настрана майтапът, но наистина си права. Абсурно е...всичко
ето на вече е 30 а ДЕНЯТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ НАБЛИЖАВА а ние ощте не знаем какво точно се случва![]()
но е така добре е да ни се напомня че живеем в Бъргария
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Току-що разбрах , че една фр чула също така , обаче по различно цитирам : "Щели да овеличат най-ниските оценки с една единица !!! "Първоначално написано от AnIcHkAtA
П.С Май че познах като казах "Според мен като станат 5000 подкрепяли ще стане" Вчера на 4000 го даваха по новините и министъра казал , че ще предприемат нещо още неизвестно какво за нас простата рая![]()
![]()
http://www.minedu.government.bg/open...grafik-7kl.pdf
Малко по-надолу в таблицата под номер 5. Тази служебна бележка пак ли я получаваме в училището гнездо?