.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 35 от 52 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1281
    Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Аз да попитам, резултатите от изпитите кога излизат в училището-гнездо? Защото предполагам утре в 12.00 сайта на мон ще се задръсти и ще е доста трудно да се видят резултатите.

Loko Sofia
    Manchester United

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Резултатите утре в 12 часа, тоест от първи към втори. В гнездата предполагам, че на другия ден рано или към 11 часа вечерта. не съм сигурна. Най-хубаво на втори сутринта в гнездото за оценките.

Изпита беше мн труден скъсах си нервите.Някой да знае как се взима служебната бележка с резултата?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Аз да попитам, резултатите от изпитите кога излизат в училището-гнездо? Защото предполагам утре в 12.00 сайта на мон ще се задръсти и ще е доста трудно да се видят резултатите.
    не ще може да си ги видиш, а служебната бележка с отценката може да се взима след 3-ти по моя справочник

В dir.bg пише,че излизат утре

http://dnes.dir.bg/2009/06/30/news4693271.html

Вълчев отново заяви, че винаги МОН е показвало, че всички решения, които са били вземани, са в полза на децата.
    Не съм сигурна за това.

Град
    по БНТ отново споменаха за петицията ни (преди 1 мин)

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    по БНТ отново споменаха за петицията ни (преди 1 мин)
    И по нтв току що казаха нещо за 7-мо класниците, тоест нас де , но не чух добре.. Ама разбрах, че в централната емисия ще кажат повече.

Loko Sofia
    Manchester United

Искам да ви попитам нещо зца служебната бележка. Тук някъде четох, че за да си првериш резултата по интернет се използвал номера от служебната бележка, в която пише номер за интернет. Е да, амана мене не ми е написан номерът, както и на други, които познавам. Има ли начин да се видят по интернет оценките, примерно с входящ номер, а не този за интернет?

Град
    Цитирай Първоначално написано от damdam
    Искам да ви попитам нещо зца служебната бележка. Тук някъде четох, че за да си првериш резултата по интернет се използвал номера от служебната бележка, в която пише номер за интернет. Е да, амана мене не ми е написан номерът, както и на други, които познавам. Има ли начин да се видят по интернет оценките, примерно с входящ номер, а не този за интернет?
    номер за интернет няма с входящия номер се гледа

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    на мен номера ми е написан под училищата в който съм пише: Номер за интернет: и номера ми

подписах петицията от всичките ми мейли и силно се надявам да помогне

Град
    София
    Е как без номер за нета???

Има си разбира се - на служ бел от гнездото за разпределението по у-ща . ..да не би некой да я е остаил в у-щето , ошашавен от мат - да си е забравил бележката?,. а?

за другите работи - сайта на РИО - прием след 7 клас и си пише ден по ден, бележка по бележка!

http://rio-sofia-grad.com/

Град
    София
    Значи ще гледам централната емисия по НТВ! Радвам се, че започнаха да обръщат внимание и на нас. Между другото като си гледам оценките в интернет, какво се иска - входящ номер или ЕГН?

П. П. тре ще бодувам и ще чакам 12 часа за резултати. Някой с мен ще чака ли?

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Значи ще гледам централната емисия по НТВ! Радвам се, че започнаха да обръщат внимание и на нас. Между другото като си гледам оценките в интернет, какво се иска - входящ номер или ЕГН?

П. П. тре ще бодувам и ще чакам 12 часа за резултати. Някой с мен ще чака ли?
    аз да

Град
    аз и без това си лягам към 2 така че няма да е проблем

Миналата година резултатите ( в нета) ни излезнаха към 1:00 (това е вечерта )

Град
    София
    Уха, трябва да се запасим с кола, така ли? Мужду другото и майка ми ще чакас мен, тъй че ще едно интересно!!!

Прекалено много се филмирате!
    Male

Деца, я да повторим отново: резултатите излизат в 1-2 някъде вечерта. Това на 2.07 или на 3.07? Защото преди нещо говорихте, че резултатите излизали на 3-ти..?

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    и аз явно ще бодувам
    страх ме е от спокойствието ми в момента
    пп: благодаря хора , радвам се, че не съм се издънила
    тези дни ще видим лек зор по училища гнезда и прочие, но ще го преживеем

... последният напън вече е настал...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

и аз ще чакам

Град
    София
    Резултатите излизат вечерта на 01.07. -->02.07.

Благодаря! Аз няма да си видя резултатите, защото някой е забравил да ми плати нета и след 12 всичко спира, включително и кабелната ми, защото плащаме нет + кабелна заедно. И аз както заспивам към 3-4 .. мъкаа, мъъъка!

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    на мен номера ми е написан под училищата в който съм пише: Номер за интернет: и номера ми

подписах петицията от всичките ми мейли и силно се надявам да помогне

И на мен така ми пише, обаче няма номер. Само пише Номер за интернет: и това е. Но щом е с входящия номер, няма проблем.

Град
    София
    НПМГ-ейката!!!
    Бравооо!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си