- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Аз да попитам, резултатите от изпитите кога излизат в училището-гнездо?Защото предполагам утре в 12.00 сайта на мон ще се задръсти и ще е доста трудно да се видят резултатите.
![]()
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Резултатите утре в 12 часа, тоест от първи към втори. В гнездата предполагам, че на другия ден рано или към 11 часа вечерта. не съм сигурна. Най-хубаво на втори сутринта в гнездото за оценките.![]()
Изпита беше мн труден скъсах си нервите.Някой да знае как се взима служебната бележка с резултата?
не ще може да си ги видиш, а служебната бележка с отценката може да се взима след 3-ти по моя справочникПървоначално написано от smiLexaga1n
В dir.bg пише,че излизат утре![]()
http://dnes.dir.bg/2009/06/30/news4693271.html
Не съм сигурна за това.Вълчев отново заяви, че винаги МОН е показвало, че всички решения, които са били вземани, са в полза на децата.![]()
по БНТ отново споменаха за петицията ни(преди 1 мин)
И по нтв току що казаха нещо за 7-мо класниците, тоест нас деПървоначално написано от Mastta
, но не чух добре.. Ама разбрах, че в централната емисия ще кажат повече.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Искам да ви попитам нещо зца служебната бележка. Тук някъде четох, че за да си првериш резултата по интернет се използвал номера от служебната бележка, в която пише номер за интернет. Е да, амана мене не ми е написан номерът, както и на други, които познавам. Има ли начин да се видят по интернет оценките, примерно с входящ номер, а не този за интернет?
номер за интернет няма с входящия номер се гледаПървоначално написано от damdam
на мен номера ми е написан под училищата в който съм пише: Номер за интернет: и номера миПървоначално написано от damdam
![]()
подписах петицията от всичките ми мейли и силно се надявам да помогне![]()
Е как без номер за нета???
Има си разбира се - на служ бел от гнездото за разпределението по у-ща . ..да не би некой да я е остаил в у-щето , ошашавен от мат - да си е забравил бележката?,. а?![]()
за другите работи - сайта на РИО - прием след 7 клас и си пише ден по ден, бележка по бележка!![]()
http://rio-sofia-grad.com/
Значи ще гледам централната емисия по НТВ! Радвам се, че започнаха да обръщат внимание и на нас. Между другото като си гледам оценките в интернет, какво се иска - входящ номер или ЕГН?![]()
П. П. тре ще бодувам и ще чакам 12 часа за резултати. Някой с мен ще чака ли?![]()
аз и без това си лягам към 2 така че няма да е проблем![]()
Миналата година резултатите ( в нета) ни излезнаха към 1:00 (това е вечерта )
Уха, трябва да се запасим с кола, така ли? Мужду другото и майка ми ще чакас мен, тъй че ще едно интересно!!!![]()
Прекалено много се филмирате!![]()
Male
Деца,я да повторим отново: резултатите излизат в 1-2 някъде вечерта. Това на 2.07 или на 3.07? Защото преди нещо говорихте, че резултатите излизали на 3-ти..?
и аз явно ще бодувам
страх ме е от спокойствието ми в момента![]()
пп: благодаря хора, радвам се, че не съм се издънила
тези дни ще видим лек зор по училища гнезда и прочие, но ще го преживеем
... последният напън вече е настал...![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Резултатите излизат вечерта на 01.07. -->02.07.
Благодаря!Аз няма да си видя резултатите, защото някой е забравил да ми плати нета и след 12 всичко спира, включително и кабелната ми, защото плащаме нет + кабелна заедно. И аз както заспивам към 3-4 .. мъкаа, мъъъка!
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
И на мен така ми пише, обаче няма номер. Само пише Номер за интернет: и това е. Но щом е с входящия номер, няма проблем.
НПМГ-ейката!!!
Бравооо!!!
![]()