.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 37 от 52 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1281

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Добре..аз като най-тъпата явно.. ще попитам.
    Току-що гледах какво казаха по НТВ,обаче..Например,ако стане така,че две от задачите не се зачитат,а и двете са от 3 точки.Ти обаче си ги решил и двете.Това значи ли,че ако имаш 60 точки(примерно) ще ти паднат на 54.Нещо не схващам.Оценката остава ли си..илиии и тя се променя и ти пада..
    И аз ще остана докрай с вас. Все ще изтърпя някак до 1-2 часа.
    Логично е да ти кажа , значи задачата е три точки три точки се махат от скалата . Не губим !

Ааа.. да бе..
    то пък и задачите тогава ще са 48,а не 50.
    Пфу.. пусти мозък.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Добре..аз като най-тъпата явно.. ще попитам.
    Току-що гледах какво казаха по НТВ,обаче..Например,ако стане така,че две от задачите не се зачитат,а и двете са от 3 точки.Ти обаче си ги решил и двете.Това значи ли,че ако имаш 60 точки(примерно) ще ти паднат на 54.Нещо не схващам.Оценката остава ли си..илиии и тя се променя и ти пада..
    И аз ще остана докрай с вас. Все ще изтърпя някак до 1-2 часа.
    ами ако анулират някоя задача (което е невъзмоно,почти) .. значи ако има 2 махнати задачи по 3т става 6т, т.е тогава ще направят скала при която максималния брой точки са 94 .. поне аз само за такъв начин се сещам

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Е, тва пък да не зачетат сложните задачи няма да стане!
    Що пък ?
    Така че по-добре да "дръпнат" децата от тази граница за 3-ката - да има по-малко 2-ки !
    А онези с многото точки - те пак ще са си им достатъчно! та даже и по 20т да махнат!
    Така ще спечелят само двойкарите.Целта не е да няма двойки, той каза, че двойките са колкото миналата година, целта е да се покаже по-реално кой какво е учил.В предния си пост казах-реално и честно няма да има, защото тестът беше нереален.Доста хора ще изгорят с тия задачи.И така, и иначе оправия няма, няма как да угодят на всички и да покажат кой колко е учил.Баловете ще паднат и това е единственото, което ще ни спаси, въпреки че и за падането имам съмнение, но това е друга тема.Колкото и да свалят скалата винаги ще има недоволни и недоизявили се.Съдбата си знае работата-всеки ще попадне където му е мястото.Хайде успех!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Имам някаква надежда, че съм вързала ПОНЕ тройка..
    Юкентстопми, защо пък да издържаш с нас до 1-2? Нали уж резултатите излизат на 1-ви срещу 2-ри? Или пак съм неразбрала?

Казах,че все някак ще издържа до един-два часа ВЕЧЕРТА. Нали в предната страница се каза,че утре след нула часа резултатите излизат.
    А казах,че все някак ще -издържа-,защото попринцип си лягам по-рано.

И аз ще чакам с вас.

Цитирай Първоначално написано от Sometimes233
    И аз ще чакам с вас.
    +1 заблуден (за неразбралите аз)

Град
    София
    Аз пък ще чакам july morning .Тези, които възнамеряват да чакат до 7-8 да си дадат скайповете, че моя скайп опустява към 5
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Дядо им е гледал преди малко бТВ и там са казали, че е имало корекции в оценките. Но не съм 100% сигурен, че е разбрал правилно. Дано все пак е така!

Заповядайте в моя WebBlog!

Аз пък ще чакам july morning .Тези, които възнамеряват да чакат до 7-8 да си дадат скайповете, че моя скайп опустява към 5
    /me (music) Now playing: 5. Обединение - Проек България , поздрав за всички поне малко чувстващи се родолюбци , казвам родолюбци ако някой се чуди защото "патриот" е чуждица . Обичам ви всички много се радвам за постигнаотото .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ton4o13
    Дядо им е гледал преди малко бТВ и там са казали, че е имало корекции в оценките. Но не съм 100% сигурен, че е разбрал правилно. Дано все пак е така!
    http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134239
    Това е цялата информация, дядо ти не е разбрал

Цитирай Първоначално написано от Ton4o13
    http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134239
    Това е цялата информация, дядо ти не е разбрал
    Ех, жалко. Но според мен наистина ще променят скалата или поне няма да смятат някои задачи. Само не знам защо казва: "Иска ми се още веднъж да видя дали наистина някои от задачите са били с такава степен на трудност".
    Защо още веднъж да види? Не се ли е убедил? според мен го казва нарочно, а иначе вече сигурно е взето решение и променят оцеките. Дано!

ее ани и аз съм така
    който иска да пише

скайп silvia.milichina (пишете че сте от тук)

Ей, и аз ще чакам july morning.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Сигурно ще коригират скалата, избори идват все пак :Р.

Джаулай Морнинг не е ли в Каварна? Вие пред компа ли ще го чакате?

Град
    София
    В Каварна е, ама аз съм пич и наще не ме пускат там

O, i az shte ostawam za 1-wi iuli. xD
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Така, така ... май доста хора ще си чакаме джулая на терасата
    Long Live Rock N' Roll .. !

Наистина ли тая нощ излизат

Цитирай Първоначално написано от Sometimes233
    Наистина ли тая нощ излизат
    Не, утре вечер
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    И аз ще вися да чакам.... с кола и чипс

Аз няма да посрещна весел изгрева, ако нямам добри резултати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си