- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
.a
Логично е да ти кажа , значи задачата е три точки три точки се махат от скалата . Не губим !Първоначално написано от YouCantStopMe
Ааа.. да бе..
то пък и задачите тогава ще са 48,а не 50.
Пфу.. пусти мозък.![]()
ами ако анулират някоя задача (което е невъзмоно,почти) .. значи ако има 2 махнати задачи по 3т става 6т, т.е тогава ще направят скала при която максималния брой точки са 94 .. поне аз само за такъв начин се сещамПървоначално написано от YouCantStopMe
Така ще спечелят само двойкарите.Целта не е да няма двойки, той каза, че двойките са колкото миналата година, целта е да се покаже по-реално кой какво е учил.В предния си пост казах-реално и честно няма да има, защото тестът беше нереален.Доста хора ще изгорят с тия задачи.И така, и иначе оправия няма, няма как да угодят на всички и да покажат кой колко е учил.Баловете ще паднат и това е единственото, което ще ни спаси, въпреки че и за падането имам съмнение, но това е друга тема.Колкото и да свалят скалата винаги ще има недоволни и недоизявили се.Съдбата си знае работата-всеки ще попадне където му е мястото.Хайде успех!Първоначално написано от Fantasti4naJena
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Имам някаква надежда, че съм вързала ПОНЕ тройка..
Юкентстопми, защо пък да издържаш с нас до 1-2? Нали уж резултатите излизат на 1-ви срещу 2-ри? Или пак съм неразбрала?
Казах,че все някак ще издържа до един-два часа ВЕЧЕРТА.Нали в предната страница се каза,че утре след нула часа резултатите излизат.
А казах,че все някак ще -издържа-,защото попринцип си лягам по-рано.![]()
И аз ще чакам с вас.![]()
+1 заблуден (за неразбралите аз)Първоначално написано от Sometimes233
![]()
Аз пък ще чакам july morning.Тези, които възнамеряват да чакат до 7-8 да си дадат скайповете, че моя скайп опустява към 5
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
/me (music) Now playing: 5. Обединение - Проек България , поздрав за всички поне малко чувстващи се родолюбци , казвам родолюбци ако някой се чуди защото "патриот" е чуждица . Обичам ви всички много се радвам за постигнаотото .Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134239Първоначално написано от Ton4o13
Това е цялата информация, дядо ти не е разбрал![]()
Ех, жалко. Но според мен наистина ще променят скалата или поне няма да смятат някои задачи. Само не знам защо казва: "Иска ми се още веднъж да видя дали наистина някои от задачите са били с такава степен на трудност".Първоначално написано от AnIcHkAtA
Защо още веднъж да види? Не се ли е убедил? според мен го казва нарочно, а иначе вече сигурно е взето решение и променят оцеките. Дано!![]()
ее ани и аз съм такаПървоначално написано от AnIcHkAtA
който иска да пише
скайп silvia.milichina (пишете че сте от тук)
Ей, и аз ще чакам july morning.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Сигурно ще коригират скалата, избори идват все пак :Р.
В Каварна е, ама аз съм пич и наще не ме пускат там![]()
O, i az shte ostawam za 1-wi iuli. xD
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Така, така ... май доста хора ще си чакаме джулая на терасата![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Наистина ли тая нощ излизат
Не, утре вечерПървоначално написано от Sometimes233
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
И аз ще вися да чакам.... с кола и чипс![]()