- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
^Колко ти трябва?![]()
Егати прецакването е тая годинаа....Просто нямам думии...
Добре, че резултатите излизат утре.Адът свършва.И аз ще си взема чипс, кола и шоколад...И каквото е, такова.Слава богу, последните задачи и някои други няма да се зачитат, защото били сметнати, че са по-трудни отколкото нивото на един средностатистически седмокласник.... Супер.Скалата се понижава, оценките скачат.Ние успяхме!!![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Честно казано и аз подписах петицията, въпреки, че сега разбирам, че абсолютно никакъв смисъл няма. И какво? Снижават скалата и всички имат тройки и четворки, след като са изкарали по 10-13т. на изпита, и то с налучкване. Ами, глупаво си е. Плюс това, в теста имаше адските задачи, но и такива, с които спокойно можеш да изкараш точки за 3 и нещо, 4 и нещо. Няма как пък да не сте решили поне 2 логически задачи вярно, невъзможно е(а както знаем те даваха по 2-3т.). Това, че някои сте ходили на уроци и ще имате сравнително слаб резултат - виновни сте вие и/или учителите ви. Вие - че не сте усвоили материала, учителите ви - че не са ви подготвили достатъчно добре. Щом не са ви давали задачи с такава трудност, значи нещо куца в подготовката и парите ви са отишли напразно. Толкова. Спрете да се нервите и да търсите грешките в другите, преди първо да сте я потърсили в себе си.![]()
се тая дали е глупаво или не .
стига да имаме 3ка най-малко
леле аз тука на колене падам пред Господ
нещо отвътре ми казва ,че ще имам 2ка
незнам и аз защо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да, да, и аз така си мислех, после нещо добих самочувствие, като чух по тв-то, че двойките не били много.Стига бе, все 16т. ще хванем. И на мен не ми се вярваше доскоро, ама ме изби на оптимизъм. Тотото никога няма да ми изневери.
![]()
Знаеш ли кои по-точно?Първоначално написано от LiRRRa
Мразя тоя нещастен министърАз си реших вярно повечето от последните задачи и сега какво?Заради някой хора,които не могат да мислят,ще имам по-малко точки
![]()
Ем ние се намерихме повечето вече...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз се чудя дали да си го дам, понеже след 12 няма да имам нет.. но може и тея, доставчиците, да ме пропуснат, знам ли?![]()
tArIkAt, изключат ли някои задачи, ще се понижи и скалата. Т.е, ако си си решил вярно и тези задачи, които остават, няма значение колко точки ще имаш, защото ще се вписваш в шестицата.
Не, не знам кои точно.Но скоро ще разберем.![]()
Скайп: solyy95
Това с премахването на някои задачи според мен е голямо глупост. Да са мислили преди да направят такъв тест. Очевидно е, че не е на нивото на седмикласник. А и сигурни ли сте че резултатите излизат утре? Малко невъзможно ми се вижда повторно преглеждане на тестовете, че после решение кои задачи уж ад се махат, промяна в скалата, после наново оценките.![]()
И на мен ми се струва невъзможно, но казвам това, което чух по новините.
Абе вие да не мислите,че резултатите не са готови и Вълчев не знае какво е дереждето..![]()
чесно казано тоя изпит е един голям провал
по БГ мина чудесно ,даже когато се прибрах исках пак да го преживея
ама тва по мат .![]()
върнах се с ужасно главоболие ..
хаа и бтв и аз ще чакам с вас за тея резултати
без тва си лягам доста късно ;д
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1 skype:mad_boy3214Първоначално написано от teenems
Дано да зачетат 50 и 47 задача, защото само те са ми верни от последните, а пък останалите от 43 до 49 да не ги зачитат и ще е идеално, може и 5,50 да имам![]()
![]()
И все пак не мисля, че нещо ще променят. На всяка задача има по 4 възможни отговора, а учениците са общо 27000, вероятността само 270 да са отговорили вярно е нищожна.
![]()
абе утре излизат резултатите те нямат време да вземат решение и повторно да проверят работите на всеки вие добре ли сте ??
ХораааааааааааааАко си нямате работа пейте си тука http://www.karaokeparty.com/en/songs
Днес поне 2-3 часа съм си пяла в тоя сайт...Много е весело
![]()
иначе....Аз гледам Моите мили съседи по БТВ => Ще си правим Джулай морнинг![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Първоначално написано от Mastta
И аз за това се замислих наистина как ще стане това?
Джулая е само за рокери по душа бе дяца ... :P![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
и аз тъйПървоначално написано от melinor
![]()
Ще чакам резултатите и тъй...иначе защо не си направим чат от онези..."xat" май беше...
Ама вие тази нощ ли ще чакате?
оо и аз гледам "моите мили съседи" невероятен е![]()
затва по рано от 02:00 не си лягам
![]()
![]()