- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Аз искам да попитам, човека с известното прозвище г-н Донемайкъде, какво стана с лесните изпити, които уж щяли да дадат. По БЕЛ,да,но по математика... Уж задачите със свободен отговор щяли да бъдат 2,а те бяха около 10.Искам това да го попитам аз. Просто съм бесен. Ходих толкова много на уроци, решавах толкова много задачи и накрая какво. То се оказа, че нямало смисъл да ходя на частни, понеже за задачите , които питах аз,а бяха 100 пъти по лесни. Не ме е яд за парите, а за неспазеното обещание ....
PS скайпа ми е mr_m345, добавяйте ме.
виж какво, ако тестът беше лесен, то всички щяхме да имаме над 5,50 и на двата изпита и какво? пак щеше да има недоволни, а също и петиции, защото децата ще имат бал 35 и няма да ги приемат в мечтаните елитни гимназии, лол
чрез трудния тест се ОТСЯВАТ най-добрите, защо не можете да го разберете... затова не трябва всички задачи да са лесни.
уффф.![]()
а аз защо не мога да отворя 7klas.mon.bg искам си резултата...искам да остана в България..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
ИМА МНОГО СВОБОДНИ МЕСТА !
КЪВ Е СМИСЪЛА ДА НЕ БЪДАТ ПРИЕТИ УЧЕНИЦИТЕ?!
СВОБОДНИТЕ МЕСТА СА ПОВЕЧЕ ОТ УЧЕНИЦИТЕ !
РАЗБЕРЕТЕ ГО !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
При двойка си извън списъците=> не можеж да кандидатстваш
www.7klas.mon.bg е долуможе би качват резултатиате
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
учениците ще бъдат приети, бъди спокоен!
тестът е направен по следния начин:
- 20 лесни задачи - хващане на ТРОЙКА, следователно заемаш едно място
- 30 по-сложни задачи, от които се вижда какво реално е нивото на ученика и така се разпределят от най-добрите до училищата с по-средно ниво...
трябва да си тотално тъп, за да не можеш да изкараш 16 точки на теста, така че изобщо, ама изобщо нямаше смисъл от вашата петиция.
Тц. Махни www и сайтът ще се отвори. Разбира се, още няма качени резултати.Първоначално написано от master_of_disaster
i'd like to change the world.
казаха ,че са ги качили някъде вече..Една фр си знае резултатите вече..някой зане ли къде мога да ги намеря или ще чакам до 2ри
Качили ли са ги?Нали утре? Този приятел да не те лъже?
![]()
ми съмнявам се..но все пак..така или иначе след ден ще разберем..и все пак..тоя "министър" каквио смята да прави със задачите..ще маха ли или??
утре ттябва резултатите да са готови, ако ги мане да не мислиш, че ще се хване да проверява хиляди работи отновоПървоначално написано от DevlLady666
![]()
![]()
май никой не знае какво всъщност ще се случи
всички очакваме нещо ,но дали ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ОХОХО вижте само
Общо подписи: 6085
![]()
![]()
![]()
Вълчев дано се посере![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Добро утро!
Изгрева макар и на облачно време беше прекрасен.Не съм спала снощи и е много странно, че се чувствам пълна с енергия и адски щастлива.Дано така приключи деня.След малко отивам да тичам и после да си видя резултатите.Ще съобщавам веднага щом разбера.
Приятен ден![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Добре утро!![]()
Днес, 1 юли, сряда, от 10.00 часа в РУСЕ, министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще даде пресконференция.
Пресконференцията е по повод резултатите от изпитите по български език и литература и по математика за приемане на ученици в държавните и в общинските общообразователни и професионални училища след завършен 7 клас. /кръгла зала на община Русе/.
След пресконференцията министър Вълчев ще продължи по обявената програма за посещения в Разград, Русе и Плевен.
От 11.00 часа, в Министерството на образованието и науката, експерти от министерството ще представят анализ на резултатите от изпитите след завършен 7 клас /СОФИЯ, конферентен център на МОН, VІІ етаж/.
П.П. Казано е на 2-ри - значи на 2-ри... :S
По принцип излизат по-рано от казаното
дано да излязат скоро, ще се побъркам от чакане![]()
![]()
![]()
![]()
One 21 GunS
Дано да намалят само скалата, защото, ако махнат някои от трудните задачи, ще прецакат нас-решилите ги.![]()
В МОН пише, че след конференцията ще има анализ на резултатите, което ще рече, че ще са готови.![]()
Добро утро...Утре по това време дано да има повод за почерпка.![]()
Към Аня(Ангел): Много много много много много(...) много съжалявам за снощи!
![]()
Станах от комп, защото според майка ми(
) нямам право (втф!?
) да седя на комп след 00:00!?
Когато и казах "Никой още не си е легнал." или "Още малко.", тя започна да дрънка някъкви глупости за уважението към родителите(омг
) и ме ОТСТРАНИ ОТ КОМПА, защото е трябвало да си лягам!
![]()
![]()
![]()
...още веднъж сори.![]()
ПП Защо всички пишете удебелено или наклонено, или оцветено?![]()
Male
^'Щото така ни харесва.![]()
Ани,супер,че си си изкарала добре.Даже и аз се радвам.бтв...през това време си спах наай-спокойно.![]()
Ако ще цяла нощ ще бодувам,но ще си разбера резултатите бееее!!Не мога да чакам вече.Писна ми.
![]()
![]()
Ако имам късмет до 10ти всичко ще е уредено.
И,да..добро утро!![]()
Хората го имат за фешъън! Тук по-често срещанитте постове са от този тип - цветни последвани от биггрин или.
Aуу направих си всичко на изпита!![]()
![]()
Отивайте да помпите в тъпия сайт на МОН, току виж ви се отвори.![]()
http://7klas.mon.bg/ ее тука, ама нищо не става.![]()
![]()
Леле не... всички ми викат, че резултатите са излезли, аз не мога да ги намеря![]()
![]()