- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5516
Пфффф.....егати и министерството![]()
Т'ва скоро няма да стане.. ще си чакаме до вечерта.![]()
1% e невъзможно, защото само от тези които са играли на тото 25% ще са го решили, а отделно и тези които наистина са го решили и ... никога няма да променят нищо ..![]()
Мдам.... ще си чакаме довечера, за да зацепи...И направо утре.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Първоначално написано от Enitto
ДА трябва да се носи медицинско. Отиваш при личния лекар и му казваш че ти тряа щото ще кандидатсваш. Той си знае кво да прави. /мен ме накара да си купя бланката от книжарницата/
При записването изобщо не е нужно биография и подобни. носи се служебната бележка и формуляра с училищата. За професионалните училища(НТБГ,НФСГ и др.) се иска медицинско. За езиковите не се иска медицинско. Вчера си извадих медицинско за кандидатстване. В книжарницата казваш за какво ти е, и те ти го дават.
Аха, мерси.
Peace & Love ;]]
http://dnes.dir.bg/2009/07/01/news4698238.html Аз след малко отивам до у-щето гнездо...
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5517
Е на мен пък точно тези задачи(27, 30, 31, 42, 47, 50) са ми верни. Накрая от съжаление към двойкаджиите ще прецакаме хората със хубави оценки.![]()
“Няма по-голям процент на слабите оценки по математика въпреки притесненията, че задачите са били много трудни”, каза вчера просветният министър Даниел Вълчев. Според него двойките били почти толкова, колкото и предното лято - общо 1143 за страната. За София те бяха 200, а пълните шестици само пет (четири изкарани в столицата).
тия 5 пълни шестици от тази година ли са?![]()
Идеално, нищо няма да променят.Първоначално написано от melinor
Е сега само да не се окаже, че имам двойка или са ми анулирали работата.
![]()
Хах тоя пак се измъкна... не му стигнаха 6000 подписа бе ей мамицата му стара... айде да докаже това: "Оказва се, че резултатите от конкурсните работи от двете години са сходни и няма основание за промяна на скалата, допълни министърът." Или "Средната оценка по български език и литература през 2008 година е била "4,53" - почти същата като тазгодишната - "4,62". Слабите оценки при този изпит през 2008 година са 0,19 на сто, а през тази година - 0,15 на сто. По математика слабите оценки миналата мината година са 1143, а през тази - 1159, средния успех е "3,76" през 2008-ма при "3,70" - през 2009 година, сочат данните на МОН."
И кво значение има че най- трудната задача по матем. през 2008 е била 47-ма? Абе ние сме 2009-та бе... кво ни грее 2008
Това е било миналата година.Първоначално написано от damdam
Абе майната му.... то беше ясно че нищо няма да стане![]()
оооф... няма ли да излезнат тия резултати най-накраяяя![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Именно. И как за дин ден ще се прегледат всички работи пак, после промяна на оценката.... Кого заблуждаваше?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Модернизирал българското училище.![]()
![]()
![]()
А последно на 33 задача кой отговор е верен. Сега гледах решенията в сайта на мон и там е показано решение за отговор г, но тук някои казаха, че се зачитал в.
" Резултатите - утре след 13 часа на 7klas.mon.bg. И утре след 20 часа - в гнездата. " - коментар в дир.бг
може ли да ми кажете откъде мога да си видя в резултатите защото влизам в Мон пиша своето ЕГн и входящия номер и ми казва че няма намерен такъв зрелостник,също така влезой в още един такъв сайт да видя резултатити си но тав пък въобще не се зарежда.Моля ви кажете ми откъде другате мога да се видя резултатите и от колко часа ще ги пуснат
Ся пък утре.Първоначално написано от lovebug
![]()
Айде един път като кажат нещо да го изпълнят.
Първоначално написано от joanajivkovapenkova
къде ги гледаш в мон?
еее в крайна сметка има ли някой, който си знае резултатите, щото още ги няма в нета![]()
![]()
![]()
One 21 GunS
Как няма да се промени скалата бе![]()
![]()
Или поне някои задачи да не се зачитат, боже боже!
Ако имаше още 1ч. време, щяхме да имаме 30% по-големи резултати!?!
Не,не
Не мога да повярвам - 6200 човека ДА НЕ СЕ ЗАЧЕТЕ МНЕНИЕТО ИМ.![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не.![]()
Мелинор, защо сега ще ходиш в гнездото? Не е ли рано?![]()
Peace & Love ;]]