.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 42 от 52 ПървиПърви ... 32383940414243444546 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1281
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    на мен ми пише "Моля, въведете необходимите данни" и долу е празно а кой успя да си ги види мола да пишеееее
    и на мене така

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5516

Пфффф.....егати и министерството

АБе кво се чудиме... българска му работа... ;xx

Т'ва скоро няма да стане.. ще си чакаме до вечерта.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    1% e невъзможно, защото само от тези които са играли на тото 25% ще са го решили, а отделно и тези които наистина са го решили и ... никога няма да променят нищо ..

Мдам.... ще си чакаме довечера, за да зацепи... И направо утре.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Хорица, здравейте.
    Искам да ви попитам, защото още от сутринта 20 човека ме питат , трябва ли да носим някво медицинско свидетелство при подаване на заявлението? Тъп въпрос, май това е само за Спорт...
    Така. Не дочаках изгрева, защото заспах , ама нищо. Весела съм.

ДА трябва да се носи медицинско. Отиваш при личния лекар и му казваш че ти тряа щото ще кандидатсваш. Той си знае кво да прави. /мен ме накара да си купя бланката от книжарницата/

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    При записването изобщо не е нужно биография и подобни. носи се служебната бележка и формуляра с училищата. За професионалните училища(НТБГ,НФСГ и др.) се иска медицинско. За езиковите не се иска медицинско. Вчера си извадих медицинско за кандидатстване. В книжарницата казваш за какво ти е, и те ти го дават.

Аха, мерси.

Peace & Love ;]]

Голям фен Аватара на melinor
    http://dnes.dir.bg/2009/07/01/news4698238.html Аз след малко отивам до у-щето гнездо...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5517

Е на мен пък точно тези задачи(27, 30, 31, 42, 47, 50) са ми верни. Накрая от съжаление към двойкаджиите ще прецакаме хората със хубави оценки.

“Няма по-голям процент на слабите оценки по математика въпреки притесненията, че задачите са били много трудни”, каза вчера просветният министър Даниел Вълчев. Според него двойките били почти толкова, колкото и предното лято - общо 1143 за страната. За София те бяха 200, а пълните шестици само пет (четири изкарани в столицата).

тия 5 пълни шестици от тази година ли са?

Цитирай Първоначално написано от melinor
    http://dnes.dir.bg/2009/07/01/news4698238.html Аз след малко отивам до у-щето гнездо...
    Идеално, нищо няма да променят. Е сега само да не се окаже, че имам двойка или са ми анулирали работата.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Хах тоя пак се измъкна... не му стигнаха 6000 подписа бе ей мамицата му стара... айде да докаже това: "Оказва се, че резултатите от конкурсните работи от двете години са сходни и няма основание за промяна на скалата, допълни министърът." Или "Средната оценка по български език и литература през 2008 година е била "4,53" - почти същата като тазгодишната - "4,62". Слабите оценки при този изпит през 2008 година са 0,19 на сто, а през тази година - 0,15 на сто. По математика слабите оценки миналата мината година са 1143, а през тази - 1159, средния успех е "3,76" през 2008-ма при "3,70" - през 2009 година, сочат данните на МОН."

И кво значение има че най- трудната задача по матем. през 2008 е била 47-ма? Абе ние сме 2009-та бе... кво ни грее 2008

Цитирай Първоначално написано от damdam
    “Няма по-голям процент на слабите оценки по математика въпреки притесненията, че задачите са били много трудни”, каза вчера просветният министър Даниел Вълчев. Според него двойките били почти толкова, колкото и предното лято - общо 1143 за страната. За София те бяха 200, а пълните шестици само пет (четири изкарани в столицата).

тия 5 пълни шестици от тази година ли са?
    Това е било миналата година.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Абе майната му.... то беше ясно че нищо няма да стане

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    оооф... няма ли да излезнат тия резултати най-накраяяя
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Абе майната му.... то беше ясно че нищо няма да стане
    Именно. И как за дин ден ще се прегледат всички работи пак, после промяна на оценката.... Кого заблуждаваше?
    Модернизирал българското училище.
    А последно на 33 задача кой отговор е верен. Сега гледах решенията в сайта на мон и там е показано решение за отговор г, но тук някои казаха, че се зачитал в.

" Резултатите - утре след 13 часа на 7klas.mon.bg. И утре след 20 часа - в гнездата. " - коментар в дир.бг

може ли да ми кажете откъде мога да си видя в резултатите защото влизам в Мон пиша своето ЕГн и входящия номер и ми казва че няма намерен такъв зрелостник,също така влезой в още един такъв сайт да видя резултатити си но тав пък въобще не се зарежда.Моля ви кажете ми откъде другате мога да се видя резултатите и от колко часа ще ги пуснат

Цитирай Първоначално написано от lovebug
    " Резултатите - утре след 13 часа на 7klas.mon.bg. И утре след 20 часа - в гнездата. " - коментар в дир.бг
    Ся пък утре.
    Айде един път като кажат нещо да го изпълнят.

Цитирай Първоначално написано от joanajivkovapenkova
    може ли да ми кажете откъде мога да си видя в резултатите защото влизам в Мон пиша своето ЕГн и входящия номер и ми казва че няма намерен такъв зрелостник,също така влезой в още един такъв сайт да видя резултатити си но тав пък въобще не се зарежда.Моля ви кажете ми откъде другате мога да се видя резултатите и от колко часа ще ги пуснат

къде ги гледаш в мон?

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    еее в крайна сметка има ли някой, който си знае резултатите, щото още ги няма в нета
    One 21 GunS

Голям фен Аватара на joannalof
    Как няма да се промени скалата бе
    Или поне някои задачи да не се зачитат, боже боже!
    Ако имаше още 1ч. време, щяхме да имаме 30% по-големи резултати!?!
    Не,не
    Не мога да повярвам - 6200 човека ДА НЕ СЕ ЗАЧЕТЕ МНЕНИЕТО ИМ.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Не.
    Мелинор, защо сега ще ходиш в гнездото? Не е ли рано?

Peace & Love ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си