- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
"Оценките ще бъдат обявени на 2 юни, както е предвидено от кампанията, а не днес. Още чакаме инструкции за оценките по математика", уточни Галя Лилова, експерт в столичния просветен инспекторат.
Скалата остава непроменена.![]()
Джако ще бъде номер 1 винаги, те по новините ще го говорят дълго, изобщо не е виновен, а пък и какво повече да ни кажат по новините, освен да почнат по вх. номер и егн да казват на 28 000 ученика резултатитеПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
One 21 GunS
Първоначално написано от Enitto
от кога чакам някой седмокласник най-накрая да осъзнае,че не сичко се върти около изпитите ви...
Браво!![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Резултатите излизат днес след 15:00 часа в сайта на МОН.Не са намалили скалата и се оценявало както миналата година.Имало много слаби оценки по математика,а по БЕЛ сравнително високи.
А ти откъде знаеш? По-надолу пишеше утре, сега пък днес... Пфф![]()
Когато беше жив, всички се смееха над Джако като педофил,а сега преклон му правите, фалшиви сте![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Абе най-добре тия два дни да си седим в нас и на всеки 1 час да проверяваме дали са излезли резултатите. Офф ще се побъркам вече!!!
хяхяхях 2ри юни мина манякПървоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
![]()
![]()
![]()
![]()
Джексън могат да си го въртят по всяко едно време,колкото си поискат.![]()
Нали ви казаха,че скалата няма да се промени..какво повече искате да съобщават?Ясно е,че ни прецакаха малко,обаче поне вече всичко е казано.
Сега остава да си чакаме като балъци резултатите и т'ва е.Няма за какво да ни обръщат повече внимание.
на една фр и излязло полето за егн и вх.номер ама тя дала рефреш![]()
![]()
![]()
![]()
One 21 GunS
^то пак нямаше да и стане.
Никой не знае.![]()
Не виждам причина, за да се коментира тук Майкъл, пък камоли да говорите глупости за него ...Човека е направил много повече за света от колко всички ние ще направим през живота сиПървоначално написано от joannalof
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
да и на мен ми излезна обаче това беше за матурите така че ..Първоначално написано от Cherryy
![]()
но това е на http://7klas.mon.bg/ не за матурите, ако се появи пак и не натисне рефреш за 5 път, ще го снимаПървоначално написано от Mastta
One 21 GunS
И АЗ ДАДАХ РЕФРЕШПървоначално написано от Cherryy
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Почина Краля на попа и ако трябва и 30 минути ще говорят за него!Вие какво искате,да направят световен проблем от тея изпити ли?Дрън..Първоначално написано от Enitto
Нищо не направихме,но поне ни обърнаха внимание.
^Е,имаше ли смисъл?
Ми нямаше смисъл.Хората са го казали-като искаш добре свършена работа-свърши си я сам.За пореден път доказаха, че не им пука за нас.Поне ще знаем занапред.Последно кога излизат резултатите?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
не знам........![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ето за тези които не вярват, че е за матурите - http://7klas.mon.bg/rezultati/