- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
NopeПървоначално написано от YouCantStopMe
Обаче не мисля, че щеше да е по-правилно ако бяхме замълчали![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
http://7klas.mon.bg/rezultati.php ..ето ти го сайта за седмокласниците....Първоначално написано от Mastta
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
А в училищата- гнезда кога излизат резултатите?
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Абе когато излезнат резултатите нали и входящия трябва да се пише..Въпросът ми е целият ли или както беше на изпита?
Например моят е:
09010074,а на изпита го писахме без 09
Мел, предлагам да замениш бъгнатия чат от първия пост с ТОВА, по-як дизайн има и емотиконките къртят.![]()
Male
На мен не ми го отваря.![]()
доколкото знам трябва само номера за интернет и ЕГНПървоначално написано от YouCantStopMe
Едва успях да го снимам , дори не успях да си напиша номра т'ва е
![]()
ами аз нямам номер за интернет как трябва да си го проверя става ли да написа входящия номер на листчето където ти го да ват за училищата.
точно тва е видяла моята фр но се е скрило, браво за снимкатаПървоначално написано от Takezo
![]()
One 21 GunS
Номера за интернет го пише на служебната бележка.
разбрах,че няма да променят скалата защото резултатите от тази година били почти еднакви с миналатаии резултатите утре излизат в училищата-гнезда,а по интернет нз...
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Малко двойки на ”Под игото”, много по математика
01 юли 2009 / News.dir.bg
5 са пълните шестици на изпита по български език и литература след седми клас за прием в елитните училища. По математика няма пълна шестица, сочи анализа на резултатите от двата изпита.
Общият среден успех от изпитите по български език и литература и по математика за прием в гимназиите след седми клас през тази година е "4,16", а през 2008 г. - "4,15", съобщи Евгения Костадинова - директор на дирекция "Политика в общото образование в МОН", предаде БТА. Тя посочи, че средният успех по двата предмета е съизмерим с този от предходната година при запазена скала за превръщането на точките в оценки. Слабите оценки по БЕЛ през тази година са 49, през 2008 г. - 53, а през 2007 г. са били 33. Пълните шестици по този предмет сега са пет, през 2008 г. - осем, а през 2007 г. - отново пет.
По математика сега няма пълни шестици, а от общо 100 точки, има постигнати 98, отбеляза Костадинова. През 2008 г. пълните шестици по математика са били пет, а през 2007 г. - две.
Скалата за оценяване на изпитния тест по математика остава същата, както тази от миналата година, въпреки че данните показват, че с отделни задачи са се справили сравнително малко деца. Оценка "три" се равнява на 16 точки, "3,50" - на 30 точки, "4,00" - на 44 точки, "4,50" - на 58 точки, "5,00" - 72 точки, "5,50" - 86 точки, "6,00" е равна на 100 точки. Според зам.-министъра на образованието Кирчо Атанасов съизмеримостта на оценките и близките резултати от тази и миналата година не дават основание за промяната на скалата на оценяване.
Анализът на резултатите показва намаление на средния успех по математика до 3,70, като за миналата година той е бил 3,76, съобщиха от МОН. Броят на слабите оценки се е повишил до 1159, в сравнение с 2008 г., когато двойки са изкарали 1143 седмокласници. В проценти шестиците през тази година са 0,28%, а двойките 4,14%. За 2008 г. отличните оценки са били 0,8%, а слабите 4,09%.
Кирчо Атанасов съобщи, че на изпита по математика сега най-ниският процент от верни отговори са дадени на 35-а задача, като 11,01% от кандидатите са я решили. Задачите с проценти - 19-а и 31-а, които се изучават в пети клас, са решени от около 14% от явилите се на изпита, което е тревожен факт, отбелязаха от МОН. В сравнение с него 1/4 от учениците са се справили успешно с логическите задачи. През 2008 г. на изпита по математика геометричните задачи бяха 23, а сега са 21, съобщиха от МОН по повод на обвиненията на ученици и родители, че са преобладавали този вид задачи.
Експертите по математика отбелязаха и друг тревожен факт, свързан с първа и с трета задача от теста на математика от тази година. Тези задачи са за събиране на дроби и се изучават още в пети клас, но са били решени само от 65% от учениците.
Сава Гроздев от Института по математика и информатика при БАН каза, че 47-ма задача, "не е олимпийска, както е била наречена във всекидневник", а е публикувана в сайта на МОН и е написана в примерен тест за изпита, създаден от учител по математика.
До края на деня резултатите от двата изпита ще бъдат публикувани в сайта http:// 7klas.mon.bg, а в четвъртък сутринта оценките ще бъдат разлепени в т. нар. училища-гнезда, в които учениците са подавали документите си за кандидатстване.
ДНЕС ИЗЛИЗАТ ОЦЕНКИТЕ !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yesss.. днес ще си видим оценкитеее![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
номера за интернет го няма на служебната бележка има празно място.
не бързайте още не са излезли, довечера
One 21 GunS
Значи утре сутринта да отиваме там където сме си правили изпити,там ще са оценките ни,така ли ?!?!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Как ще има ПЕТ ПЪЛНИ ШЕСТИЦИ?1
Тва яко са подсказвали![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
не в училището където си подала документи за полагане на изпити, даскалото където аз държах изпит не беше това е което съм подала документиПървоначално написано от mim4ety_sara
One 21 GunS
и на моята бележка няма номер за интернет
само входящ номер, служебните бележки са две, едната е от училището по-малка, а другата с разпределение по зали и училища
One 21 GunS
Интернет номер би трябвало да има на бележката, с която ни допускаха на изпитите, аз лично имам ии съм в очакване за резултатите. И както изглежда ще си будувам цяла нощ, защото сайта на МОН ще се задръсти.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
би трябвало да предприемат мерки, срещу срив в системата, тъй като това са почти 28 000 души които са овиснали пред компа и чакат
One 21 GunS