- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Значи преглеждах ви мненията из форума и това ми направи впечатлениеПървоначално написано от mArMaLaDkA
точно такива задачи,която описваш с трапеца,се учат в 9 клас..как могат да ви ги дават в 7ми още
![]()
На нас ни казаха ако искате изобщо не пишете на тях вие си преценете...
какво да кажа освен че всички са дебили..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Настина решенията на СО-то се пишат на беловата. Обаче щом квесторите са ви казали, че не знаят за какво се тези листове, супер много са ви прецакали![]()
Майкооо...
не,не,не.
НЕ МОЖЕ ДА Е ТАКА!
БАХТИ ТЪПИТЕ КВЕСТОРИ,БАХТИ ТЪПИЯ ВЪЛЧЕВ,БАХТИ ТЪПИТЕ ЗАДАЧИ.
ИДЕ МИ ДА ПРЕБИЯ НЯКОЙЙЙЙЙЙЙЙ.
^ ако не беше вярно, 90% от квесторите нямаше да го кажат напразно, само нашите забутани ни подведоха така яко .. Сигурен съм, че ще ми ги анулират.. без тях сиг. съм за 2![]()
![]()
![]()
още съм в шок ..
Първоначално написано от llqlq
Те са по новата програма.. и трапец учат.. макар и не с всичките му там особености както в 8кл.. за 9 нз..![]()
ебаси... напрао ги съжалявам всички дет са набор 95... шибана система.......
![]()
![]()
![]()
А случайно това за беловата да го пишеше на първа страница.Аз не го видях значи не е трябвало.И на нас не ни казаха нищо, ако искаме да пишем там, ако ли не - не.
Напълно съм съгласна с YouCantStopMe (извинявам се ако съм объркала ника)
Ужассс...на нас ни казаха че незнаели за какво са, ама ако искаме да си напишеме зад. със свободен отговор.![]()
Аз написах само някои...
Според мен задачите трябва да ги правят преподавателите, а не математически експерти!!! Те не могат да ни се свалят на нивото и ни дават супер трудни задачи![]()
еее можеПървоначално написано от bebe7o
![]()
аз кандидатствах преди 2 години и ние бяхме първия випуск с тестове...за това леко минахме метър - гледаха да ни улеснят :]
да, но са го брояли за преписано, аз питах една наша комшийка, тя е начална учителка и мисля, че няма как да не знаеПървоначално написано от marti1295
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Апфф.... нямам думи.
1. Теста беше ужасен.
2. Тая директорка е КОЗА.
3. Защо, по дяволите, имахме белова? За първа година белова!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Само едно ще кажа преди не бях решавал толкова труден тест....
Теста беше ужасен! Играх на онче- бонче, на отворените си измислях, имаше едни с чертж дет тряя кажеш колко е ъгъл еми вадя транспортир и по чертежа меря и глеам коет е най- близко
Успях да реша няколко задачи, но ..![]()
И като се има предвид, че преди изпита си виках да изкарам 5 и нещо- ся се моля да имам 4
А имаше едни задачи с етажи- напрао ме разбиха![]()
Алоо, какво се шашкате? На нас първо ни казаха, че на въпросната белова пишем задачите и после ограждаме отговора в тестовата книжка. После дойде лично директора на училището, заедно с жена от инспектората и се оказа, че въпросната "белова" всъщност я ползваме за чернова. И я да ми обясни някой, защо тогава в бланката с отговори, са дадени празни редове, щом трябва да пишем СО в беловата? Плюс това, ако беше така, това щеше да го пише на първата страница на теста, с упътванията. Инструкциите, които чете квесторката, също не съдържаха подобно нещо.
А за онази задача с трапеца и кръга: не беше трудна. Елементарна е, ако си знаеш формулите, а аз точно тази за кръга не я знаех.
На нас ни казаха, че попълването на беловата е задължително и загубих 15 мин заради това!![]()
Male
Т'ва е положението деца мили.
Ще си ревемЕ яко и това е.
Квесторите са тъпи,да.
Вълчев е идиот,да.
Теста беше най-гадният от всички до сега,да.
И съм съгласна,че учителите трябва да правят теста,а не няк'ви математици дето цяяял живот това са учили и им се струва лесно.
Първо имаше проблем с българския(ест.. тъпи въпроси и един сбъркан),сега се очертава проблем и с математиката.
Ако ни анулират отговорите,които сме дали на задачите с отворен отговор..просто не знам какво ще стане.
Нека всички имат двойки,нека.
Айде да видим дали ще си направят приема.
пфууу.. ТЪПАЦИ!
мхм.. а от 2008 беше дори по лесен и от 2007, но нас ни прецакаха ужасно гадно.. не им стига, че сме по новата програма и учим неща от 8-9 клас, но и всичко са го включили в теста.. само първите 5 може би сме ги коментирали в училище, останалите без да ходиш на уроци няма как да ги напраяиш колкото и да си умен..Първоначално написано от llqlq
Аз по-труден тест от тоя не съм решавала.
Да видяхте някъде от '08-ма и '07-ма такива задачи??Аа??
Тука беше върхът на тъпотията просто..
жестокото стана.
^^ а той всъщност вече излезе ли в сайта на мон,че мене нещо не ми зарежда?
^едва ли на някой му зарежда в момента,спокойно.
аз не искам да си гледам резултатите,не искам да виждам колко имам.
трагедия.
пълна.
Не искам да ви отчайвам, но не вярвам да паднат рязко баловете за училищата. Просто не ми се вярва някак. Иначе, спокойно, юли е пред нас също.Аз мога и с тройка да вляза в профилираната в моето училище, така като се замисля, но се съмнявам, че "онче-бонче"-то ще ми докара повече от 2.50. Ще видим.
И защо да не паднат баловете? Нали паралелките трябва да се запълнят или аз бъркам нещо? Да не говорим, че изобщо подалите документи за кандидатстване са по-малко от всички места.Първоначално написано от mArMaLaDkA
пак съм съгласна... тая година нещо голями преебавки...Първоначално написано от YouCantStopMe
първо със входящите номера, сега теста, сбъркана задача, белова по мат...Кфо им става бе хора?
Жалко...много се бях навила за Първа АЕГ...![]()
да, оная задача с кръга и трапеца наистина беше лесно, но все пак не я напраяих.щото така и не разбрах кво ще се получи примерно ако извадим от 160-50п .. (сори че ви задавам въпрос за втори клас, но с някои неща съм доста зле
)
Сигурно сега го пускат. И преди теста по БЕЛ беше така..Първоначално написано от llqlq
![]()
![]()
Бати тъпия тест
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.