.

Виж резултатите на анкетата: Да го направия ли с момчето ?

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

37 67,27%
  • Да

11 20,00%
  • Да

7 12,73%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Не,малка си и какво изобщо правиш с такъв голям мъж?

Град
    Шумен
    ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

em4etyyy написа:
    tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa

Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях

ее гледай сау мене да не заразиш

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    em4etyyy написа:
    tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa

Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях

ее гледай сау мене да не заразиш
    С алергия ли да те заразя?
    И само погледни как пишеш,пък после се прави на интересна.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Щом се колебаеш, че даже пишеш в форум значи не.

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Oф,абе като е свестен и си го познаваш-натаковаите се и да се свършва.
    1.Въпроса ти е тъп.
    2.На нас какво ни обесняваш някакви глупости?Ти питаш нещо,и после започваш да обясняваш как бил такъв и онакъв.Не го познаваме и не ни пука.
    Айде лягай с него и спри да ни занимаваш.

ей за всички велики нещастници като този - като нямате мнение, няма нужда да пишете глупости. Ако на вас това ви се струва нищо, за нея не е нищо и на никой не правите впечатление освен на нея с това, че я карате да се чувства зле.
    Изчакай още малко. Не за друго.. аз чаках 6 месеца, за да го направя с момчето, което обичам, но пак ми се стори, че е рано (след това). Въпрос на нагласа е де.. аз споделям личен опит.
    П.П. момчето наистина изглевжда сериозно и сте мн сладки. пожелавам ти щастлива любов

Наистина имах нужда да прочета нещо подобно ..благодаря ти

А за всички които ми казаха ,че 7 години са много и какво правия с такъв мъж ,и там всекви подобни ,просто ще приема ,че НЕ СА СЕ ВЛЮБВАЛИ !!!

Благодаря и на em4etyyy ,че се включва в "чата" и ме разбира и защитава .... И ще помоля Extremescream повече да не се мярка из темата

Момичето иска съвет от по-зрели хора, а получава коментари от пикльовци/пикли близки до нейната възраст...

Ето ти един съвет от по-възрастен:

1. Говори с майка си. Ако тя е интелигентна жена ще те разбере и няма да те ограничава, а само ще ти помогне сама да вземеш решението си. Същевременно тя ще ти каже най-добре какви предпазни мерки да вземеш за всяко едно отношение.

2. Говори с гаджето си. Сподели му, че се чувстваш неуверена. Не му казвай, че няма да му пуснеш. Не му казвай и че ще му пуснеш. Просто му кажи, че не искаш да прецакаш нещата.

3. Не е задължително да почвате директно със секса. Може да почнете първо с опипване, галене (включително и на голо). Така ще свикнете с голотата си, с присъствието, със сексуалния заряд.

Може да пробвате френска, ако разбира се чувстваш желание за това.

В някой от сеансите по средата така ще се разгорещите, че ти сама ще го поискаш. И ще си стане напълно естествено, без да има никакви притеснения от твоя страна. (тук прочети отново точка 1, за да не се налага аз да ти обяснявам за предпазните мерки).

И накрая - не се притеснявай от това, че в момента се страхуваш.

Много ясно, че ако почнеш да размишляваш на "трезва" глава (тоест докато не си възбудена), подобно ново и непознато нещо ще те плаши. Човек е устроен така, че се притеснява от абсолютно всяко непознато нещо. Не само в секса, а изобщо.

Затова прочети отново точки 1, 2 и 3 и действай.

ПП. Искам да ти обърна внимание обаче на "влюбването" ти, което ти така настойчиво визираш.

Имай в предвид, че е много възможно ти да се привържеш към него много повече, отколкото той към теб. Има възможност след време интересът му към теб да намалее, докато твоя към него да се увеличи. Често това стига до маниакални нива.

И предвид възрастовата граница има опасност той да почне да злоупотребява с теб. Дано при вас да не се случва, но хич не са редки такива случаи. Те са факт.

Затова просто ти препоръчвам да споделяш на по-зрели от теб хора как се развива връзката ти. Какво е отношението му към теб и т.н. Ти в любовта си може да си сляпа за някои очевидни неща, но поне другите хора да могат да ги забележат и да те предупредят. Пак ти казвам - споделяй. Дали с майка ти. Дали с кака ти (ако имаш), дали с братовчедка, дали с някоя по-възрастна от теб приятелка... Просто им споделяй.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от LiSicHkAa
    Щом се колебаеш, че даже пишеш в форум значи не.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Чикиляндия
    много ясно че не , много си обла ..

Хахахаха къв искаш да е крайния резултат,да ти свърши на муцината най-много Намери си некой по-млад,ше го тикнат за педофилство 5-10 годинки.
    Говнааааааааааа

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Според мен изчакай.Нищо не губиш.
    Трябва да обичаш човека до теб,а не щото има някаква случка,която те кара да се замисляш дали той е сериозен или не ..естествено ,че трябва да е.

Та по-добре изчакай. :P
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си