- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако може съветче от по-възрастен :)
..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
em4etyyy написа:
tii pu kfo0 si se razwikala ili ne60toy prosto si si nerwna po spokoino0 momicheto0y ima problem i tolkowa vse pak saita e za to0wa
Не,изнервят ме тъпи въпроси и неграмотно написани постове.Алергична съм към тях
ее гледай сау мене да не заразиш![]()
![]()
С алергия ли да те заразя?Първоначално написано от em4etyyy
И само погледни как пишеш,пък после се прави на интересна.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Щом се колебаеш, че даже пишеш в форум значи не.
Първоначално написано от shokoto91
Наистина имах нужда да прочета нещо подобно ..благодаря ти
А за всички които ми казаха ,че 7 години са много и какво правия с такъв мъж ,и там всекви подобни ,просто ще приема ,че НЕ СА СЕ ВЛЮБВАЛИ !!!
Благодаря и на em4etyyy ,че се включва в "чата" и ме разбира и защитава .... И ще помоля Extremescream повече да не се мярка из темата![]()
Момичето иска съвет от по-зрели хора, а получава коментари от пикльовци/пикли близки до нейната възраст...
Ето ти един съвет от по-възрастен:
1. Говори с майка си. Ако тя е интелигентна жена ще те разбере и няма да те ограничава, а само ще ти помогне сама да вземеш решението си. Същевременно тя ще ти каже най-добре какви предпазни мерки да вземеш за всяко едно отношение.
2. Говори с гаджето си. Сподели му, че се чувстваш неуверена. Не му казвай, че няма да му пуснеш. Не му казвай и че ще му пуснеш. Просто му кажи, че не искаш да прецакаш нещата.
3. Не е задължително да почвате директно със секса. Може да почнете първо с опипване, галене (включително и на голо). Така ще свикнете с голотата си, с присъствието, със сексуалния заряд.
Може да пробвате френска, ако разбира се чувстваш желание за това.
В някой от сеансите по средата така ще се разгорещите, че ти сама ще го поискаш. И ще си стане напълно естествено, без да има никакви притеснения от твоя страна. (тук прочети отново точка 1, за да не се налага аз да ти обяснявам за предпазните мерки).
И накрая - не се притеснявай от това, че в момента се страхуваш.
Много ясно, че ако почнеш да размишляваш на "трезва" глава (тоест докато не си възбудена), подобно ново и непознато нещо ще те плаши. Човек е устроен така, че се притеснява от абсолютно всяко непознато нещо. Не само в секса, а изобщо.
Затова прочети отново точки 1, 2 и 3 и действай.
ПП. Искам да ти обърна внимание обаче на "влюбването" ти, което ти така настойчиво визираш.
Имай в предвид, че е много възможно ти да се привържеш към него много повече, отколкото той към теб. Има възможност след време интересът му към теб да намалее, докато твоя към него да се увеличи. Често това стига до маниакални нива.
И предвид възрастовата граница има опасност той да почне да злоупотребява с теб. Дано при вас да не се случва, но хич не са редки такива случаи. Те са факт.
Затова просто ти препоръчвам да споделяш на по-зрели от теб хора как се развива връзката ти. Какво е отношението му към теб и т.н. Ти в любовта си може да си сляпа за някои очевидни неща, но поне другите хора да могат да ги забележат и да те предупредят. Пак ти казвам - споделяй. Дали с майка ти. Дали с кака ти (ако имаш), дали с братовчедка, дали с някоя по-възрастна от теб приятелка... Просто им споделяй.
Първоначално написано от LiSicHkAa
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Хахахаха къв искаш да е крайния резултат,да ти свърши на муцината най-многоНамери си некой по-млад,ше го тикнат за педофилство 5-10 годинки.
Говнааааааааааа
Според мен изчакай.Нищо не губиш.![]()
Трябва да обичаш човека до теб,а не щото има някаква случка,която те кара да се замисляш дали той е сериозен или не ..естествено ,че трябва да е.
Та по-добре изчакай. :P
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!