- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко лесно се разбиват сърца
мдаа сиг някой ще каже тая кво се хвали ама просто исках да го напиша защото вече не мога ...
преди по-малко от година ходих с едно момче година и 6 месеца някъде.. Първата ми истинска любов,едиствена... обичах го повече от себе си..
Иии да разделихме се... той ме скъса.. разби ми сърцето.. и аз си мислих, че съм го превъзмогнала и след 1-2 месеца след раздялата ни се запознах с др мом4е (Ц).. тръгнах с него.. вс ок... помислих си даже,че го заобичвам.. и стана така,че заминах за 2 седмици извън БГ заедно с група от училище и там се запознах с друго момче (С), което ми беше мн по интересно от това с което ходих.. говорихме си много на всякакви теми вс беше идеално... върнах се в БГ и почнах да се крия от гаджето ми и излизах с другото момче... в последствие това момче ми каза,че ако искам да съм с него не трябва да правя така и да кажа на гаджето ми.. ама аз не му казах и излъгах,че съм му казала...триех смси като съм с единия после триех пак като съм с другия.. иии стана така,че и двамата се влюбиха в мен.. даже Ц не живееше в моя град и за да е с мен се премести... и след 2-3 дена го отрязах казах му,че не искам да съм с него и той даже се разплака ии на следващия ден си замина...
ииии по същото това време се запознах с трето момче (Ф) с което се видях няколко пъти на кафе и той съпер мн ме хареса...
С ще заминава лятото и няма да е в града..
виждам се и с С и с Ф
обаче мисля,че имам чувства към С както и той... но вече нз .. не мога да се разбера.. не искам така да правя ама става точно това..
не искам съвети.. исках просто да споделя.. а и искам да зн мислите ли,че съм супер отвратителен човек? жалка ии т.н.
До някаква степен те разбирам, защото и аз бях с приятеля си година и половина и преди 6 месеца се разделихме.Вече все по - често си мисля, че не мога да обичам повече, но всичко е въпрос на време според мен.Просто изчакай да се появи подходящият, а не претупвай така нещата.Замисли се, че става въпрос за чувствата на други хора, не бива да си играеш с тях.Те каква вина имат, че бившият ти те е наранил ?Не наказвай момчетата заради грешките на другите.
Най - добре е да си дадеш време, да си починеш от всичко и да бъдеш известно време сама, за да подредиш мислите си.Така ще се чувстваш много по - добре и сигурна в избора на следващото момче, с което ще бъдеш.
Животът е пред теб и тепърва ти предстоят хубави моменти, няма защо да бързаш![]()
Someone somewhere is made for you !
Стой си без гадже и не заплитай любовни интриги, защото постъпваш жестоко спрямо другите. Изясни се първо със себе си какво искаш, кого искаш и т.н, и тогава се впускай в авантюри или връзки, или както там ти си го наричаш.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
долна к*рветина![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам те![]()
Ако не се вземеш в ръце до няколко месеца ще получиш оргомен срив...на нерви, мечти идеали..абе всичко ще ти се срине пред очите. Приеми че имам подобен случай около себе си и не ти говоря на теория.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти си луда.. Как може така да ги баламосваш ..
Stay up all night with the stars *
Едвам се сдържам като чета подобни теми да не използвам едни обидни думи, подобни на тези, коитои е използвал Cybershot, но съм си обещал да не ги използвам, въпреки че ти абсолютно се вписваш в определението...
Остави момчетата на мира! Колкото и да ти е яко, че си харесвана постъпваш ужасно с тях... човекът се преместил заради теб, пък ти си го въртяла толкова време, за да го отрежеш накрая... Оле не! спирам, че...
П.П. Само не разбрах защо реши, че ще си помислим, че се хвалиш като ти се излагаш? ...![]()
ОО !! Никак не си жалка, нито пък си к**ва. Колко още букви от азбуката имааааа ..... бол !!Първоначално написано от heartbreaker111
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от what3ver
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Внимавай защото всичко се връща .. от личен опит ти го казвам![]()
Да наистина ще си смешна ако не беше толкова жалка ей заради такива като тебе лигли всяко 2-ро момче твърди че жените са ку*ви и ти ако си мислиш че си много вървежна и интересна си в дълбока заблуда освен да показваш плиткоумие друго не показваш![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
просто такъв я е направил оня първи дето е била с него 1 година и 6 месеца....винаги след такава раздяла сички ставаме курви и квото и да правим не ни и пука....ще си намерим майстора но не сега![]()
Ох ама като почнете така - такъв я е направил.. Никой никакъв не може да те направи ако НЕ искаш! Добре, наранили са я, боляло я е - какъв е смисъл сега тя да го връща на друг - нима е приятно?
Замисли се малко - искаш ли всички да се чувстват така както ти си се чувствала? Такава егоистка ли си? Можеш ли да живееш, наранявайки другите?
Това, че един е мухльо, не значи че всички са като него и трябва да страдат!
Избийте си тези тъпи реплики от главиците. Никой не ти е виновен какъв си - някой те бута, а ти сам си решаваш дали ще тръгнеш![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
ами след като са я наранили би ли допуснал някой да те нарани отново по този начин....мисля че отговора е ясен и затова това момиче не си дава зор във връзките и не и пука особено точно сега...може би след време но не и сега
аз си изясних нещата с Ф и със С. Явно наистина не трябва да се занимавам с никой..
просто имах някакво чувство,че ако остана сама ще изпадна в ужасна депресия.
И даже когато се запознах с Ф нямах никакви намерения да става нещо повече... просто той ме хареса...
чувстам се точно като някоя бройкаджийка,а преди не бях така
преди си бях съвсем нормално момиче.Нито съм въртяла по 10 момчета, нито съм се запознавала с някой и да стане така,че да ме хареса,а да си имам приятел..
аз си го правя сама.. продължавам да се занимавам с някой и така той почва да си мисли,че може да стане нещо повече от приятелство..
Истината е,че търся онова момче, с което ходих 1 год и 6 месеца в тях..
всяко едно от тях имаше някаква характерна черта,която ми напомня за него, но и много различни.. толкова тъпо постъпвам....
:/
и защо си мислиш,че е фейк? пък и не виждам никакъв смисъл да пиша всичко това,само да си намирам кво да правя...Първоначално написано от Xtina
разбирам те, защото и аз така постъпвам
мисля, че няма какво да кажа
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не си играй с чувствата на хората.Сега около теб има много момчета и ти лесно,но един ден може и нещата да не стоят така.Менкаш си ги както ти скимне,но как щеше да се чувстваш,ако ти беше на тяхно място?И как мислиш би ли отишла при момче,на което му се носи славаа,че си играе с хората,не нали?Просто се промени и поеми отговорност за щетите,които нанасяш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ясно ! Значи Ф и С ги махаме - остават А Б В Г ... Ю и Я. Сигурен съм, че всички имат чурки. Другото какво те бъркаПървоначално написано от heartbreaker111
![]()
Не обичаш никой....
п.с:Моето сърце (ще)се разбива само след масивен инфаркт..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
и все пак не съм спала с нито един от тях ... ии не ме бърка дали имат чурки или не....Първоначално написано от NeZaPoznat
Била си много наранена и според мен си се опитала несъзнателно да спреш болката като заместиш старата любов с нова. Но просто не става така... Най-добре, ако нямаш чувства към тези момчета, се раздели с тях. Остани сама за известно време.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...