- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от тийнпроблем имате желание да правите секс?
Там вече са по договаряне .. според зависи от екстрите - дали ще си прави клизма преди това.. дали след като го извадиш на kyра ти ще има обелка от чушка и семка от диня ... дали ще се получи вакуум и като го извадиш ще стане яко секс .... и всичко това е пожелание на клиентаПървоначално написано от experimental
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Мисля, че тука има и по-яки мадами от aleksandra93. Не знам това си е лично мое мнение и нямам нищо против момичето.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Аз пък искам със Silvеto. Имаше и едно друго момиче дето аватара и беше как е гушнала едно мече, ама не и помна nick-a![]()
Един чикиджия не гледа красотата а гледа шундата ...Първоначално написано от Magic_Girl
Но както има по красиви от неа така им и по малко красиви, като това се отнася за всички хора .. просто останалите не споделят колко са палави и "форумните герои" се надяват да им прати поне една усмивка на лично за да си ударят злобарка от кеф ....
xaxa евалаПървоначално написано от ubuntureload
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Поласкана съм, че съм ти първа в списъка.Първоначално написано от ten40
:P
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Така е прав си. \Първоначално написано от ubuntureload
/
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Маллли с BePoHuKa може би тва ше еебаси приключението,като я слушам кви ги пишееее :Д ще е като Хари Потър и страстите на кака Вероника :Д:Д:Д
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Magic_Girl
Monincetyyy
BePoHuKa
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Така е аз ВИНАГИ съм прав, ама все още има хора които не са го разбрали ...Първоначално написано от Magic_Girl
![]()
То таа е няква посраана и съм 80 % сигурен, че всичко тва дет го пише тука си мечтае само за него..Първоначално написано от ubuntureload
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
С Sexy_boy_94
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Всички рано или късно ще поумнеемПървоначално написано от ubuntureload
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
За Аleksandra93 ли говориш?Първоначално написано от l0lz
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Не прекалявате!...
Баща ми казваше една велика дума дупка ли е злато е![]()
Който иска да пишееее
Еми не и се отдава много на Alexandra93 да стиска след анален секс.....Особено последния път в една детска градина посред нощ бая омаза положениетоПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
Вива канари...!!
zero е официално предупреден.
Няма да се търпи повече свинщина от когото и да било към когото и да било в този раздел.
За последно 'апелирам' към вас да се придържате към темата преди да започна чистката.
Има си кофа за чатене.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз пък искам с monincetyyy :P страшна сладурана е
Първоначално написано от Bloodyy
Благодаря виПървоначално написано от martoy
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Да.Първоначално написано от Magic_Girl
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.