- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от тийнпроблем имате желание да правите секс?
Давайте некоя хубава мацинка па нема ядове ;д
айде и аз да те зарадвамПървоначално написано от Alexandra93
голем пожар ми се виждашшш
![]()
+ още 3-4 други
I'll take your brain to another dimension
anichka12345678, яде ме любопитството :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
ами ако бягам
![]()
Де ше бягаш, лискеМного гоня и като хвана не пускам :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Тцъ тцъ,дайте да я видим бе много мераклии за нея.Знае ли се може да обърна резбатаПървоначално написано от wilks
![]()
![]()
Шегувам се,чисто хетеро съм ама съм любопитна все пак как изглежда мацката.
Във форума бъка с нейни снимки.. иди няколко страници по-назадПървоначално написано от GirlfromHell
![]()
че вие както сте си градски, що направо не се видите на живоПървоначално написано от GirlfromHell
![]()
а теб искаш ли да те водя на гости in Heaven, да разнообразиш малко обстановката![]()
Профил някъде има ли (Лимпа,Импулс...) или пък TeenID?Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Westside rollin' all day, every day
хаха ще го имам предвид ,така е по интересноПървоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
с punisherrr определено![]()
като й гледам аватара ми се вижда доста напред с cosplay-я, и със сигурност няма да е скучно![]()
а с тези ноктенца и зъбки както ги е оголила хищно-палаво, ако не друго, поне здрав адреналин може да си вкараме :P
Имаше една коза в един филм и собственика се оплакваше, че всички животни във фермата независимо от вид искат да се чивтосват с нея. И те така е и с тая александра (сигурно е готина не че ме грее 93 най-много полицай и срамни въшки да ми докара)
Аз лично бих искал с митьо пищова но само ако ме топне в жакузито![]()
Имаме си и педераст у 4ворумаПървоначално написано от marin92
![]()
Не знам дали мога да казвам.. искайте си от неяПървоначално написано от TheX
![]()
^Има по-яки снимки от тази. Ама не ми се търси сега. В темата за снимките беше постнала няколко уникални.![]()
![]()
Защо не делиш бе Веронче?![]()
![]()
![]()
Ох, ако знаеш колко по уникални нейни снимки имам аз...Първоначално написано от amk933
ще се изядете сичките
![]()
![]()
Едитнах си миналото мнение - виж го!!Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Нещо ме заинтригува с тия снимки!![]()
Оффф, мн е тъпо без Алекс.
![]()
Това ли е Александра93?Вече ясно що всички и се точат.А защо я няма да не е заминала някъде?
Ама тя днеска май коментира, кога са я баннали? И дали въобще е банната? Ако да - защо ? Кво ли питам и аз, просто момичето си личеше, че е напред и не се срамува да коментира и да споделя. Дай боже повече такива.
^Баннаха я миналата седмица мисля че. Да не се бъркаш нещо? Да не би да е с нов ник?
Баннаха я по неизвестни причини. Според мен лично екипът не я обичаше не знам по какви причини, може и да греша....Първоначално написано от GirlfromHell
Алекс казва, че си прав амк93Първоначално написано от amk933
Не я обичал екипа... а аз не деля, защото каквото си е мое е само за мен и не се задоволявам с половинчати работи
![]()
Сериозно ли са я махнали,че не са я обичали..?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ак е вярно това....![]()
![]()
![]()
Ние няма как да знаем точната причина.. т'ва си е между тяхПървоначално написано от GirlfromHell
![]()