- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от тийнпроблем имате желание да правите секс?
Прати и много поздрави и и кажи, че ми липсва.Първоначално написано от BePoHuKa
Алекс, ако четеш - липсвааааааш ми много!!!![]()
![]()
Чете тя, четеПървоначално написано от amk933
Не бой се
![]()
Интересно, не знаех, че махат хора от форума само заради възгледи. Но пък Хитлер е махал хора и за по-малко, така че нищо не ме учудва. Дали не можем да направим апел да я върнат (ся сигурно и мен ще ме махнат, или неПървоначално написано от BePoHuKa
) . А дори не я познавам
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Уникален пич беше!!!Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Алекс, слушай се'а - регни се, бе! Влез през прокси.
![]()
Тя, Вероника, Револвера, елитоооо, Хилари, BlueFace и TheX са супер хората в този раздел.![]()
Мда, веднага ги надуших. И Хилъри и Аничка кефят много. То на някои хора просто им личи, че са интелигентни и влизат да коментират, а не да хранят пуберската...Първоначално написано от amk933
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Според мен трябват да се махат хора,дето са спамери и тапаци ,а не такива дето пишат добри мнения!
[8:04:23 AM] Alexandra Stoqnova says: kaji mu na amk3 4e ne moga da vlqza poneje sam bannata po nik ,6toto ma4oka znae6 4e po IP ne moje da me banneПървоначално написано от amk933
Стига ви толкова
www.skype.com
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮