- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спазвате ли вечерния час?
Спазвате ли вечерния час и какво мислите за него ?
За лицата до 14 години той е 20:00 часа
За лицата от 14 до 18 години е 22:00
Не въобще не ми пука за вечерния час. Но не съм и някой дето ще тръгна да се лута безцелно из София в 3 посред нощ. Просто като ходя по купони и заведения си стоя до колкото ми се иска без да ми пука от това дали е 22, 23, 24, 1, 2, 3 .....![]()
неееееее!![]()
![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Мнем ..![]()
![]()
такъв закон е...смешен. абсурден
рядко срещам някой,който да го спазва.![]()
спазвам това, което се уговоря с мама и тати
Stay up all night with the stars *
За мен вече не важи...
Според мен има смисъл от вечерния час, но часовете са абсурдни...
22:00 и 0:00 звучат разумно за мен...
Спомням си, как като бях на 17, две тъпи ченгета се опитаха да ме арестуват пред собствения ми вход, с куче на каишка в едната ръка и торба боклук в другата...
Не, не го спазвам и съм доволна, че нашите не правят проблем за това.. Нямат нищо против, честно казано![]()
И спря да се върти за миг земята..
нямам такъв ,, не ми се е налагало такива забрани и др.. аз си знам кога трябва да се прибера
![]()
![]()
нямам такъв
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
в общи линии се спазва това което се разбера с мама и тати ,но в повечето случай до 10 съм си в къщи, освен ако не е някое купонче
и това е 10 часа. Достатъчно ми е.Първоначално написано от LittlePrincess
лятото-не
зимата-да (има изключения-петъците)
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не ме бърка кога е часа, аз съм свободен човек и правя каквото поискам... не се оттървам безнаказано, но вече доста от ченгелите знаят да не ме спират... и без това се имам с районния![]()
Да.За сега не ми трябва повече.Пък и нали вече станах на 14.![]()
не но често има проверки последно време![]()
"People die but legends live forever"
ми, че то аз си се прибирам в 9 след каране на колело .. даже и не съм се замисляла, а иначе ако излизам с фр - докато се стъмни
![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Спазвам го , не мисля , че мястото на някаква 14-15 годишна пикла е след 10 по улиците![]()