- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спазвате ли вечерния час?
Напоследък не.![]()
You are broken, I can fix you...
Спазвам това, което се уговоря с майка ми и баща ми.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
same x]Първоначално написано от LittlePrincess
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Първоначално написано от vesito13
Напоследък не,но наще не ми правят проблем,защото вечерния час които те са ми дали е 11..И до сега съм го надвишавала само 1 път...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не нямам никакъв час за лягане,ставане,излизане,пр биране
никой нищо не ми вика
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
Аз пък го спазвам колкото и тъпо да ви звучи.. До 22:00 каквото ще правя го правя.. е сега ако има купон или нещо друго оставам и до по-късно, но това е само в такива случаи.. Иначе 22 трябва да съм си в нас.. не само зарди закона, а и за това, че родителите ми се притесняват за мен, което е съвсем нормално..
После България била такава и такава..еми то трябва да се почне от някъде..ама ще е много много много трудно..
Сега лятото - НЕ. Трябва да се прибирам 20;00, ако трябваше да се прибирам тогава ... незнам ..
Аз се прибирам към 22.00 // 22.30 има и изключения.
![]()
1. Научи се къде е интервала, когато слагаш запетайки. -->>Първоначално написано от vesito13
Спазвам го, не мисля, че ...
2. Виж как си си написала изречението ... Мда. Сега виж как е по-цивилизовано. -->>
*По-добре и по-ясно ще звучи в две изречения.*
Спазвам го. Не мисля, че мястото на тинейджърите, на възраст меджу 14 и 15 години, е по улиците.
Късмет по български език.
Благодара за пояснението. Въпреки това можеше да се изкажеш по въпроса, а не да ми правиш забележки за начина ми на писане. И това е форум, тук не сме длъжни да пишем официални текстове, че на всичко да се обръща такова внимание. Има много други хора, които заслужават много повече критика за начина им на писане, отколкото аз, че съм отминавала място пред запетайкатаПървоначално написано от cherubic
![]()
Не![]()
Излизам рядко ама като изляза се прибирам към 1-2![]()
Спазвам го. Не мисля, че мястото на тинейджърите на възраст меджу 14 и 15 години е по улиците.Първоначално написано от cherubic
И на тебе![]()
Не го спазвам. Е, зимата се прибирам по-рано, но лятото 10 часа не се е стъмнило още...
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
НЕЕ. Нямам и не спазвам. Излизам когато си искам и се прибирам когато си поискам.Въпреки че няколко пъти са ни гонили ченгета,но ние продължаваме де си стоим когато си искаме.
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Аз не помня някога да съм имала вечерен час.
А сега този, който ни налагат, мм, не, не го спазвам. Понякога се случва да си цъфна в нас и час-два преди вечерния, понякога и час-два след вечерния. С нашите нямаме проблеми по този въпрос.![]()
По принцип зависи какво ще решим с компанията. ЗА мен няма значение дали ще съм до 10 вечерта или 5 сутрнинта навън.Естествено ако не съм се сабрал с едно пиянде от Елхово![]()
ROODE OF THE CHAIN
МИ по принцип аз не го спазвам защото с компанията се седи до късно и неможеш да се измъкнешпък и другото е че ако се цепиш от компанията компанията ти го нацепва .
айде
Ти мен уважаааш ли ма , или не ма ужааш ?Първоначално написано от pr0fes0ra
![]()
![]()
![]()
ROODE OF THE CHAIN
Не.Прибирам се около 11 часа, а от родителите ми нямам наложен вечерен час![]()